Mountfield HK – Drážďany 7:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
7:0 (3:0, 1:0, 3:0)
Dresdner Eislöwen
Sobota 26.08.2023, 09:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    58:28
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Schatz – 2 min., napadení.
     
    57:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se nakonec po několikaminutovém pobytu v útočném pásmu dočkávají dalšího gólu. Jako poslední se puku dotkl TOMÁŠ KOKLAR, jenž tečoval lehké nahození Tobiáše Vítka k pravé tyči. Tento prostor si Jonathan Peper vůbec nepohlídal a kotouč proskákal za brankovou čáru. Asistence: Tobiáš Vítek, Jakub Hornych.
     
    54:40
    Teď měl Jonathan Peper trochu štěstí. Hradci se totiž ani nadvakrát nepovedlo dostat kotouč za brankovou čáru. Jeden z domácích netrefil odkrytou klec.
     
    48:13
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Göthe – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    47:09
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Schatz – 2 min., sekání.
     
    44:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí záhy přidávají další branku, a to ve vlastním oslabení! V samostatném úniku se ocitl MARTIN VÁCLAVÍČEK, jenž tváří v tvář Jonathana Pepera překonal, puk zasunul mezi jeho betony a připisuje si druhý gól v tomto utkání – 6:0. Bez asistence.
     
    43:36
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Vítek – 2 min., sekání.
     
    42:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se prosazují na začátku třetího dějství a odskakují na rozdíl pěti branek! Do přečíslení dvou na jednoho ujeli Šimon Holoubek a Josef Janeček. Druhý jmenovaný ještě přihrál do kruhu na ŠIMONA HOLOUBKA, který bez problémů zakončil do odkryté brány. Jonathan Peper se totiž už nestihl přesunout. Asistence: Josef Janeček.
     
    36:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    První střela sice nevyšla, ta druhá však už ano! MARTIN VÁCLAVÍČEK obdržel kotouč z pravého kruhu do mezikruží, kde si hrací předmět srovnal a bekhendem zakončil kolem Peperovy vyrážečky. Východočeši se prosazují v signalizované početní výhodě a zvyšují svůj náskok na 4:0. Asistence: Ondřej Páleník.
     
    35:24
    Velký závar před bránou Marka Záruby! Oskar Göthe vypálil, hradecký gólman střelu vyrazil. Puk se snažili za jeho záda dotlačit další hráči Drážďan, leč neúspěšně.
     
    33:54
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Wališ – 2 min., podrážení.
     
    32:10
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Svidelskij.
     
    30:25
    Střídání v týmu Mountfield HK:
    ze hřiště odchází Petřík, přichází Záruba.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Klíma – 5 min. + OK, nedovolený zásah do hlavy nebo krku, odpyká Koklar.
     
    22:50
    Jan Pánek zachytil kotouč na modré, poslal ho podél pravého mantinelu na Jakuba Hornycha, který z téměř nulového úhlu trefil tyčku.
     
    14:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce FILIPA KLÍMY! Projel přes celé hřiště až k drážďanskému gólmanovi a kotouč z pravého kruhu zasunul mezi betony. Hradecký útočník si v dnešním utkání připisuje druhou branku a dostává svůj tým do vedení 3:0. Bez asistence.
     
    14:10
    Znovu to Lvi potvrdili, když Tobiáš Vítek od modré vyslal dělovku, se kterou měl Peper velké problémy. Myslel si, že puk udržel ve své výstroji, jenže hrací předmět vyplaval mezi jeho betony a zastavil se těsně před brankovou čarou.
     
    10:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Nejprve to zkusil ze slotu Martin Václavíček, toho ještě Jonathan Peper vychytal. Poté se ale kotouč odrazil k FILIPOVI KLÍMOVI, který ho zasunul k bližší tyči. Asistence: Martin Václavíček.
     
    08:40
    Další velká příležitost domácích! Opět byl v akci hradecký kapitán Tobiáš Vítek, jenž po přihrávce do předbrankového prostoru minul odkrytou klec.
     
    03:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Poté, co hosté málem zahrozili ve vlastním oslabení, se Mountfield ujímá vedení. Domácí v početní převaze zakládali novou útočnou akci, projeli po levém křídle a celé to zakončoval kapitán Lvů TOBIÁŠ VÍTEK, který z mezikruží prostřelil Jonathana Pepera. Asistence: Tomáš Zikmund.
     
    01:42
    Vyloučení v týmu Dresdner Eislöwen:
    Frisch – 2 min., podrážení.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 4. Vítek (Zikmund), 11. Klíma (Václavíček), 15. Klíma, 37. Václavíček (Páleník), 43. Holoubek (Janeček), 45. Václavíček, 58. Koklar (Vítek, Hornych)


    Mountfield HK: Petřík (Záruba) – Pánek, Forejtek, Wališ, Vencl, Janeček – Holoubek, Páleník, Vítek, Hendrych, Klíma, Hornych, Václavíček, Koklar, Zikmund.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    Dresdner Eislöwen: Peper (Wolter) – Kewitz, Hübner, Frisch, Göthe, Ulrich, Müller, Hoffmann, Werner – Lehmann, Svidelskij, Uhlemann, Buschbeck, Čaloun, Schatz, Císařovský, Reddo, Mann, Leukert.

    Diváci: 22
    bahis siteleri