Vítkovice – Pardubice 1:5 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Olomouc – Přerov 5:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 6:3 (kon.) | Jihlava – Třinec 1:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:3 (2:1, 2:2, 2:0)
Berani Zlín
Pondělí 28.08.2023, 18:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    48:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa výrazně odskakuje! Jindřich Habermann přichystal ADAMU VESELSKÉMU dobrou palebnou pozici, ze které už se brněnský mladík nemýlil. Kometa vede už 6:3. Asistence: Jindřich Habermann a František Němec.
     
    47:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Poprvé v zápase si Brno bere dvoubrankové vedení! Zasloužil se o něj DANNY CHLUDIL, který po přihrávce Nekvapila vymetl všechny pavučiny v levém rohu Uherkovi branky. Asistence: Michal Nekvapil a Jindřich Habermann.
     
    39:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přeci jen půjde Kometa do šaten šťastnější. ROBIN RAKUS přesnou střelou nad rameno Marka Uherka vrací Brnu vedení. Asistence: Jan Ekrt a František Němec.
     
    37:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Také zlínská přesilovková formace udeřila. Patrik Nábělek našel krosovou přihrávkou TOMÁŠE PILÁTA, jenž už se v zakončení nemýlil. Asistence: Patrik Nábělek a Jakub Čechmánek.
     
    29:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere rychle své vedení zpět. ADAM VESELSKÝ sice svůj nájezd nejdříve neproměnil, ale následnou dorážkou už procpal kotouč za záda Uherka. Asistence: Jindřich Habermann a Michal Nekvapil.
     
    28:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zaplatilo známe sportovní pravidlo "Nedáš, dostaneš". OLIVER LUKAŠTÍK sám vybojoval kotouč a následně precizním blafákem do forhendu překonal Kavana. Zlín tak srovnává na 2:2. Asistence: Sadovikov
     
    19:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rázem je vše jinak! Kometa se po krásné kombinaci ujímá vedení. Adam Boltvan našel dobře postaveného ROMANA OTAVU, pro kterého už nebyl problém zamést kotouč do prázdné branky. Asistence: Adam Boltvan a Adam Veselský.
     
    17:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovková formace Brna udeřila! Roman Otava zpoza branky našel ADAMA BOLTVANA, který se z prostoru levého kruhu nemýlil. Kometa
    tak srovnává krok. Asistence: Roman Otava a Robin Rakus.
     
    01:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se velmi rychle ujímají vedení! Adam Burian nahodil puk na branku Kavana. Ještě před tím než puk doplachtil k brněnskému brankáři, ho však zasáhl ADAM KLIMEK. Kavan proti jeho chytré teči neměl nárok. Asistence: Adam Burian.

    Filip Prokeš

    Šimon Kuběna

    Branky a nahrávky: 18. Boltvan (Otava, Rakus), 20. Otava (Boltvan, Veselský), 30. Veselský (Habermann, Nekvapil), 40. Rakus (Ekrt, Němec), 48. Chludil (Nekvapil, Habermann), 49. Veselský (Habermann, Němec) – 2. Klimek (Burian), 29. Lukaštík (Sadovikov), 38. Pilát (Nábělek, Čechmánek)


    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – Zubíček, Bůžek, Němec, Ulbricht (A), D. Svoboda, Jurný, A. Pospíšil – Halačka, K. Horváth, Habermann – Chludil, Otava (C), J. Nesvadba – Rakus, Veselský, Boltvan (A) – Nekvapil, Šantora, Ekrt.
    Trenér: Karel Beran

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Burian (C), Špaňhel, Šišák, Lukaštík, Nábělek (A), Zavřel, Kotala – Tomek, Pešák, Babulík – Sadovikov, Koláček, Heš – Vaculík, Čechmánek (A), Pilát – Klimek, Holba, Urban.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: Kohoutek, Mejzlík – Otáhal, Komínek
    bahis siteleri