Vítkovice – Pardubice 1:5 (kon.) | Plzeň – Sparta 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Liberec – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Olomouc – Přerov 5:4 (kon.) | K. Vary – Litvínov 5:4 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 6:3 (kon.) | Jihlava – Třinec 1:6 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:3 (2:1, 2:2, 2:0)
Berani Zlín
Pondělí 28.08.2023, 18:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    59:25
    Hosté dohrají utkání ve čtyřech. Matěj Holba v samém závěru oslabuje svůj tým.
     
    52:51
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Roman Otava – 5 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Patrik Nábělek – 5 min. + OK, hrubost, odpyká Matěj Kotala,
    Adam Burian – 5 min., hrubost.
     
    52:40
    Jakub Bůžek orazítkoval břevno zlínské branky.
     
    48:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa výrazně odskakuje! Jindřich Habermann přichystal ADAMU VESELSKÉMU dobrou palebnou pozici, ze které už se brněnský mladík nemýlil. Kometa vede už 6:3. Asistence: Jindřich Habermann a František Němec.
     
    47:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Poprvé v zápase si Brno bere dvoubrankové vedení! Zasloužil se o něj DANNY CHLUDIL, který po přihrávce Nekvapila vymetl všechny pavučiny v levém rohu Uherkovi branky. Asistence: Michal Nekvapil a Jindřich Habermann.
     
    45:29
    Jakub Bůžek se ocitl s pukem na hranici brankoviště. Na Uherka však nevyzrál. Zlínský brankář využil dobrého postavení a střelu soupeře zastavil.
     
    39:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přeci jen půjde Kometa do šaten šťastnější. ROBIN RAKUS přesnou střelou nad rameno Marka Uherka vrací Brnu vedení. Asistence: Jan Ekrt a František Němec.
     
    37:11
    Jakub Čechmánek zbytečně oslabil svůj tým ihned po vstřelené brance. Nevhodný slovník neušel sluchu rozhodčích, a tak si zlínský útočník odpyká dvouminutový trest.
     
    37:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Také zlínská přesilovková formace udeřila. Patrik Nábělek našel krosovou přihrávkou TOMÁŠE PILÁTA, jenž už se v zakončení nemýlil. Asistence: Patrik Nábělek a Jakub Čechmánek.
     
    36:25
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jindřich Habermann – 2 min., vysoká hůl.
     
    35:52
    Marek Uherek se znovu vyznamenal! Jáchym Nesvadba dostal nabito před poodkrytou branku, ale zlínský brankář byl proti skórováním a skvělým zákrokem drží naděje Beranů.
     
    29:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si bere rychle své vedení zpět. ADAM VESELSKÝ sice svůj nájezd nejdříve neproměnil, ale následnou dorážkou už procpal kotouč za záda Uherka. Asistence: Jindřich Habermann a Michal Nekvapil.
     
    28:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zaplatilo známe sportovní pravidlo "Nedáš, dostaneš". OLIVER LUKAŠTÍK sám vybojoval kotouč a následně precizním blafákem do forhendu překonal Kavana. Zlín tak srovnává na 2:2. Asistence: Sadovikov
     
    28:03
    Kombinace Ulbrichta s Ekrtem málem skončila brankou! První zmiňovaný naservíroval kotouč Ekrtovi, ale ten svým forhendovým pokusem těsně minul branku.
     
    23:10
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Michal Nekvapil – 2 min., podrážení.
     
    19:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rázem je vše jinak! Kometa se po krásné kombinaci ujímá vedení. Adam Boltvan našel dobře postaveného ROMANA OTAVU, pro kterého už nebyl problém zamést kotouč do prázdné branky. Asistence: Adam Boltvan a Adam Veselský.
     
    18:48
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Jakub Čechmánek – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    17:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovková formace Brna udeřila! Roman Otava zpoza branky našel ADAMA BOLTVANA, který se z prostoru levého kruhu nemýlil. Kometa
    tak srovnává krok. Asistence: Roman Otava a Robin Rakus.
     
    16:46
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Michal Tomek – 2 min., podrážení.
     
    16:28
    Fantastický zákrok Uherka! Antonín Pospíšil pospíšil dostal nabito od Habermanna. Už to vypadalo, že srovná skóre, ale na poslední chvíli se po puku natáhl Marek Uherek.
     
    14:07
    Ihned po buly se puk odrazil k Nekvapilovi, jenž vybídnul Habermanna k zakončení. Ani tentokráte se ale Brňané nemohou radovat, když narazili na dobře chytajícího Uherka.
     
    10:59
    Ze středu pravého kruhu nebezpečně pálil Martin Vaculík. Kavan ovšem nakonec proti jeho střele zasahovat nemusel, jelikož tento projektil byl nepřesný.
     
    05:13
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Miroslav Špaňhel – 2 min., vysoká hůl.
     
    05:11
    Michal Nekvapil chytře protečoval kotouč na rozjetého Jáchyma Nesvadbu. Ten ovšem v samostatném úniku nevyzrál na Marka Uherka. Zlínský brankář vytáhl fantastický zákrok betonem.
     
    01:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se velmi rychle ujímají vedení! Adam Burian nahodil puk na branku Kavana. Ještě před tím než puk doplachtil k brněnskému brankáři, ho však zasáhl ADAM KLIMEK. Kavan proti jeho chytré teči neměl nárok. Asistence: Adam Burian.

    Filip Prokeš

    Šimon Kuběna

    Branky a nahrávky: 18. Boltvan (Otava, Rakus), 20. Otava (Boltvan, Veselský), 30. Veselský (Habermann, Nekvapil), 40. Rakus (Ekrt, Němec), 48. Chludil (Nekvapil, Habermann), 49. Veselský (Habermann, Němec) – 2. Klimek (Burian), 29. Lukaštík (Sadovikov), 38. Pilát (Nábělek, Čechmánek)


    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – Zubíček, Bůžek, Němec, Ulbricht (A), D. Svoboda, Jurný, A. Pospíšil – Halačka, K. Horváth, Habermann – Chludil, Otava (C), J. Nesvadba – Rakus, Veselský, Boltvan (A) – Nekvapil, Šantora, Ekrt.
    Trenér: Karel Beran

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Burian (C), Špaňhel, Šišák, Lukaštík, Nábělek (A), Zavřel, Kotala – Tomek, Pešák, Babulík – Sadovikov, Koláček, Heš – Vaculík, Čechmánek (A), Pilát – Klimek, Holba, Urban.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: Kohoutek, Mejzlík – Otáhal, Komínek
    bahis siteleri