Getafe – Alavés 1:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético 0:7 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
0:7 (0:3)
Atlético Madrid
Pondělí 28.08.2023, 21:30 • Estadio de Vallecas (Madrid) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Za zákrok ostřejšího rázu si vysloužil žlutý kartónek také fotbalista v bílém dresu, konkrétně se jedná o Ivána Balliua.
     
    87
    Mario Hermoso hasil nebezpečný útok středem hřiště za cenu faulu, arbitr Munuera udělil hostujícímu stoperovi žlutou kartu.
     
    86
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Demolice Raya pokračuje. Morata znovu prchl středem, míč si píchl mezi dva konkurenty, skrze ně ve finále vrátil míč do středu k nohám MARCOSE LLORENTEHO, středopolař sám před gólmanem volil úspěšnou střelu podél jeho levé nohy.
     
    84
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Zárodek šestého gólu byl u Correy, jenž ve středu hřiště obelstil Hernándeze, aby následně vysunul za obranu ÁLVARA MORATU, ten se nenechal dostihnout a z levé strany velkého pokutového území vypálil nechytatelně po zemi na zadní tyč.
     
    81
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Alfonso Espino, přichází Josep Chavarría.
     
    81
    Pozdě se Alfonso Espino rozhod jít do skluzu, v němž místo míče trefil Llorenteho. Žlutou kartu přijal bez řečí, spoluhráči se i sportovně omluvil.
     
    79
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Mizérii Vallecana právě podtrhl gólman Dimitrievski, když špatnou rozehrávkou po zemi našel protihráče ÁNGELA CORREU, Argentinec zachoval chladnou hlavu a po výborném zpracování chybujícího brankáře přeloboval.
     
    78
    Domácí se radovali ze snížení jen chvilku. Randy Nteka zakončoval do spoluhráče Floriana Lejeunea stojícího v jasném ofsajdu, z pokračující akce, kdy si hosté vstřelili vlastní gól, tedy nic nebylo.
     
    76
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Pablo Barrios, přichází Çağlar Söyüncü.
     
    76
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Ángel Correa.
     
    75
    Zbytečná žlutá karta pro Antoinea Griezmanna, jenž se nacházel v těsné blízkosti Alfonsa Espina, přesto šel do skluzu a místo míče trefil pouze nohy protihráče.
     
    73
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Balliu se zapomněl vytáhnout s ostatními obránci, takže přistrčení Saúla z jedničky na ÁLVARA MORATU nebylo ofsajdové, španělský ostrostřelec střílel tváří v tvář brankáři nechytatelně k pravé tyči.
     
    68
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Rodrigo de Paul, přichází Marcos Llorente.
     
    68
    Střídání v týmu Atlético Madrid:
    ze hřiště odchází Yannick Carrasco, přichází Samuel Lino.
     
    67
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Isi Palazón, přichází Jorge De Frutos.
     
    65
    Rozběhnutého Pabla Barriose zastavil těsně za velkým vápnem Florian Lejeune podražením soupeřovy levé nohy, ze střetu domácí stoper vyšel se žlutou kartou navrch.
     
    60
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Raúl de Tomás, přichází Sergio Camello.
     
    53
    Rodrigo de Paul posadil centr z pravého křídla na hlavu Álvaro Morata, který ze stojné pozice hlavičkoval z bezprostřední blízkosti k zemi, Stole Dimitrievski i s notnou dávkou štěstí kulatý nesmysl zaklekl.
     
    49
    Středem pronikajícího Pathého Cisse zastavil Pablo Barrios pouze za cenu faulu oceněného kartónkem žluté barvy.
     
    46
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Unai López, přichází Pathé Ciss.
     
    46
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází Randy Nteka.
     
    39
    První žlutou kartu střetnutí obdržel Isi Palazón, jenž došlápl na pravou nohu Mariu Hermosovi dávno poté, co odehrál míč.
     
    36
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Simeoneho družina míří za ziskem tří bodů, neboť disponuje již třígólovým náskokem. Parádní kolmici za obranu vyslal de Paul, kam si naběhl pravý bek NAHUEL MOLINA a vyběhnuvšího brankáře propálil sebevědomě střelou mezi nohy.
     
    35
    Zdravotní problémy nedovolí nadále pokračovat autorovi druhého gólu Memphisovi Depayovi, na jeho místo nastupuje Álvaro Morata.
     
    16
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atleti odskakují na rozdíl dvou branek! Po levé straně dostal pas do běhu Saúl, jenž vyslal střílený centr do vápna a ten smolně propadl pod pravou nohou Hernándeze přímo k MEMPHISU DEPAYOVI, jemuž nedělalo žádné problémy nasměrovat míč za zády Dimitrievského.
     
    2
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Fantastický úvod hostujícího favorita! Zdálo se, že Depay zazdil slibný protiútok, když nevystřelil zpoza velkého vápna a jen přihrával po pravé ruce de Paulovi, ovšem ten vymyslel parádní centr do vápna na ANTOINEA GRIEZMANNA, proti jehož křižnému zakončení z voleje na zadní, levou tyč byl Dimitrievski bezmocný.

    Milan Huppert

    Branky: 2. Griezmann (de Paul), 16. Depay (Saúl), 36. Molina (de Paul), 73. Morata (Saúl), 79. Correa, 84. Morata (Correa), 86. Llorente (Morata)

    Karty:   39. Palazón (VLL), 65. Lejeune (VLL), 81. Espino (VLL), 88. Balliu (VLL) – 49. Barrios (ATM), 75. Griezmann (ATM), 87. Hermoso (ATM)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 3:10. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 19:17.
    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, A. Hernández, Lejeune, Espino (81. Chavarría) – U. López (46. Ciss), Valentín – Palazón (67. De Frutos), Trejo (C) (46. Nteka), Á. García – de Tomás (60. Camello).
    Náhradníci: Cárdenas – Bebé, Falcao, D. Méndez, Mumin, Pascual, K. Pérez.

    Trenér: Francisco Rodríguez

    Atlético Madrid: Oblak (C) – Molina, Savić, Witsel, Hermoso, Carrasco (68. Lino) – de Paul (68. Llorente), Barrios (76. Söyüncü), Saúl – Griezmann (76. Correa), Depay (35. Morata).
    Náhradníci: Gomis, Grbić – Azpilicueta, Galán, Félix, Kostis, Riquelme.

    Trenér: Diego Simeone

    Rozhodčí: Munuera – Prieto, Martínez

    Diváci: 13 966
    bahis siteleri