Salernitana – Udinese 1:1 (kon.) | Cagliari – Inter 0:2 (kon.)
konec
US Salernitana 1919
1:1 (0:0)
Udinese Calcio
Pondělí 28.08.2023, 18:30 • Stadio Arechi, Salerno • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (20:43:05)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:19.
     
    Salerno se v dalším kole vydá na půdu Lecce, zatímco Udinese bude doma bojovat o první výhru nové sezóny proti nováčkovi soutěže z Frosinone.
     
    Nějakou dobu to na Stadio Arechi vypadalo, že Salernitana doplatí na bídný vstup do druhé půle. Udinese se prosadilo díky Samardžićovi a i nadále si na hřišti udržovalo převahu, přičemž domácím se nedařilo se dostat do zápasu. To změnil až zásah Boulayeho Diy v 72. minutě, po kterém se svěřenci kouče Sousy dostali do sedadla řidiče a až do konce základní hrací doby tlačili na hostující klec. Ovšem bezúspěšně.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Čas na rozhodující gól se rychle krátí. Blíže k němu mají domácí, kteří jsou konstantně na míči, jenže se jim teď nedaří se rychle vrátit k Silvestrimu.
     
    90+5
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Domingos Quina.
     
    90+4
    Atmosféra by se dala krájet, pár hráčů teď na středu hřiště dalo volný průchod emocím a k vidění byla menší skupinová strkanice! Žlutou kartou jsou následně potrestáni Antonio Candreva (SAI) a Walace (UDI).
     
    90+3
    Samardžić chtěl přihrávkou vysunout vpřed Successe, původně zamýšleného adresáta ale překopl. Míč se po krátké době vrací zpět do držení Salernitany.
     
    90+1
    Vysunutý Silvestri selhal proti dotěrnému Ikwuemesimu a nedokázal lapit míč do svého náručí! Ve vápně Udinese zavládl drobný chaos, který ovšem hosté nakonec ukočírovali.
     
    Závěr utkání se protáhne aspoň o 6 minut.
     
    89
    Dění pozastavuje zákrok za hranicí pravidel na středovém kruhu, Samardžić kartou trestán nebude.
     
    88
    Hra se v závěru zápasu kouskuje, což vyhovuje hlavně hostům. Silvestri si teď s rozehrávkou dává pořádně načas, publikum ho za to odměňuje pískotem.
     
    87
    Ochoa bude po ofenzivním záchvěvu Udinese odkopávat od své svatyně. Uvidíme, zdali se domácím povede hru znovu rychle přesunout k Silvestrimu.
    86. Candreva nenašel místo u bližší tyče
     
    86
    Martegani se po krásné střele teď pro změnu blýskl pěknou přihrávkou, nebezpečný Candreva následně prověřil Silvestriho střelou na přední tyč! Je z toho další roh pro hráče v rudém!
     
    84
    Střídání v týmu US Salernitana 1919:
    ze hřiště odchází Lorenzo Pirola, přichází Mateusz Łęgowski.
     
    84
    Na hřiště byl měl přijít ještě Łęgowski, kolem jeho vstupu na trávník ale panují nějaké zmatky. Střídání domácích se tak začíná trochu protahovat.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 72. Dia (Candreva) – 57. Samardžić (Lucca)

    Karty:   60. Botheim (SAI), 64. Bradarić (SAI), 64. Pirola (SAI), 90+4. Candreva (SAI) – 49. Lovrić (UDI), 55. Kabasele (UDI), 70. Ferreira (UDI), 90+4. Walace (UDI)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:19.
    US Salernitana 1919: Ochoa – Lovato, Gyömbér, Pirola (84. Łęgowski) – Kastanos (84. Ikwuemesi), L. Coulibaly, Bohinen (53. Martegani), Mazzocchi (62. Bradarić) – Botheim (62. Cabral), Candreva (C) – Dia.
    Náhradníci: Costil, Fiorillo – Sambia, Fazio, Brún, M. Coulibaly.

    Trenér: Paulo Sousa.

    Udinese Calcio: Silvestri – Pérez, Bijol, Kabasele – Ferreira (75. Ebosele), Samardžić, Walace (C), Lovrić (82. Zarraga), Kamara (81. Zemura) – Thauvin (90+5. Quina), Lucca (75. Success).
    Náhradníci: Piana, Okoye – Abankwah, Guessand, Nwachukwu, Camara, Pejičić, Aké, Semedo, Žunec.

    Trenér: Andrea Sottil.

    Rozhodčí: Massa – Tolfo, Fontemurato.
    bahis siteleri