Třinec – Rosice 3:1 (kon.) | Frýdlant n/O – Slovácko B 2:2 (kon.) | Hodonín – Karviná B 1:2 (kon.)
Frýdek-Místek – Uničov 2:0 (kon.) | Uh. Brod – Hlučín 1:0 (kon.)
konec
FK Třinec
3:1 (1:1)
FC Slovan Rosice
Sobota 02.09.2023, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • Moravskoslezská fotbalová liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Po centru z levé strany se k míči dostal Kotásek, který se tak zjevil sám před gólmanem. Zkusil si položit Fabisze a vystřelit, jeho pokus třinecký gólman hrudí vyrazil!
     
    84
    Trenér Čuhel naposledy vystřídal, Prakse zastoupil Novotný.
     
    79
    Rosice střídají, Matula opouští hřiště, místo něj přišel Kotel.
     
    74
    Za faul u třinecké střídačky uviděl žlutou kartu rosický Radek Buchta.
     
    72
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se postarali o druhý gól z rohového kopu. Po centru Vlachovského se míč ve vápně odrazil k FABIÁNU MATULOVI, kterého překvapila situace a v závaru si srazil míč do vlastní brány – 3:1!
     
    71
    Clement se protáhl kolem soupeře po levé straně do pokutového území, od brankové čáry přihrál před branku, kde se ke střele dostal Dedič, ale jeho pokus byl sražený nad břevno!
     
    63
    Třinec zareagoval na střídání soupeře poslední změnou, Barkov nahradil Bouguetoutu.
     
    61
    Trenér Čuhel střídal, ze hry odešli Sedláček s Němečkem, místo nich přišli Goj s Kotáskem.
     
    59
    Dedič zezadu poslal na zem Nováka a od Tomance obdržel žluté varování.
     
    55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Autové vhazování Omasty z pravé strany propadlo až do levé části pokutového území k MARTINU VLACHOVSKÉMU, který střelou volejem kolem hlavy napálil balón do sítě – 2:1!
     
    52
    Čerstvý muž na trávníku Brodziansky tvrdě zajel do Fily a od rozhodčího Tomance uviděl žlutou kartu.
     
    48
    Teď rozhodčí zachránil Třinec. Po přímém kopu Koláčného a hlavičce jednoho z jeho spoluhráčů míč zasáhl ruku obránce Straňáka, která byla v nepřirozené poloze. Rozhodčí překvapivě penaltu neodpískal.
     
    46
    O přestávce došlo k hromadnému střídání. V týmu Rosic zůstal v šatně Kulík, místo něj přišel Kršák. V domácím týmu dohráli Maksić, Holík, Samiec a Machuča a na jejich místa přišli Straňák, Dedič, Brodziansky a Vučičevič.
     
    39
    Vlachovského rohový kop vypadl z rukou brankáře Zádrapy, Brak se vzápětí prodral k míči, ale nedokázal jej protlačit přes bránícího rosického hráče do brány!
     
    35
    Hlavička Maksiće odstartovala rychlý domácí brejk, který faulem na Omastu uhasil rosický Kulík. Ten také viděl žlutou kartu.
     
    35
    Nepříjemný Němečkův centr z pravé strany odhlavičkoval z brankové čáry obránce Maksić.
     
    28
    Třineckým se nedaří čistě zastavit rychlé protiútoky soupeře. Nyní si pomohl faulem Vlachovský a i on uviděl žluté napomenutí.
     
    25
    Rosice právě vstřelily branku!
    Obrovská hrubice třineckých obránců, po které se k volnému míči dostal ADAM FILA, podíval se na brankáře a přízemní střelou uklidil míč do pravé poloviny brány – 1:1!
     
    17
    Sedláček se zkoušel protáhnout kolem třineckého Maksiće, který jej na poslední chvíli zatáhl za dres. Od rozhodčího Tomance uviděl třinecký hráč žlutou kartu.
     
    8
    Rychlá akce na druhé straně, po pravé straně vběhl do pokutového území Fila a prudkou střelou donutil k zásahu gólmana Fabisze, který jeho pokus po zemi pokryl.
     
    8
    Další velká šance Třince! domácí zlobí svou rychlostí, Zinhasovič přihrál na levou stranu Holíkovi, který přízemní přihrávkou našel před brankou Omastu, který střelou z první orazítkoval tyč rosické brány!
     
    1
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté jdou hned v první minutě do vedení! Vlachovský zahrál rohový kop před malé vápno, kde Samiec míč prodloužil na zadní tyč a zakončující VOJTĚCH BRAK usměrnil balón do odkryté branky! Brankář Zádrapa neměl žádnou šanci na úspěšný zákrok!

    Igor Mainka

    Branky: 1. Brak, 55. Vlachovský, 72. Matula (vla.) – 25. Fila

    Karty:   17. Maksić (TRI), 28. Vlachovský (TRI), 52. Brodziansky (TRI), 59. Dedič (TRI) – 35. Kulík (ROS), 74. Buchta (ROS)


    FK Třinec: Fabisz – Bouguetouta (63. Barkov), Brak, Maksić (46. Straňák), Vlachovský – Samiec (46. Brodziansky) – Omasta, Zinhasovič, Machuča (46. Vučičevič), Clement – Holík (C) (46. Dedič).
    Náhradníci: Adamuška – Bartůněk.

    Trenér: West.

    FC Slovan Rosice: Zádrapa – Němeček (61. Kotásek), Zezula (C), Buchta, Praks (84. Novotný) – Kulík (46. Kršák) – Matula (79. Matula), Koláčný, Novák, Sedláček (61. Goj) – Fila.
    Náhradníci: Drobek – Dobrovodský.

    Trenér: Čuhel.

    Rozhodčí: Tomanec – Kostelník, Ogrodník.

    Diváci: 212
    bahis siteleri