Stavanger – Växjö 6:7 (1:2 po s.n.) | Tappara – Belfast Giants 6:0 (kon.) | Ingolstadt – Färjestad 3:2 (kon.)
Košice – Ženeva 2:3 (kon.) | Biel – Innsbruck 6:1 (kon.) | Bolzano – Ilves 1:7 (kon.)
Rouen – Pelicans Lahti 3:8 (kon.)
po s.n. (1:2)
Stavanger Oilers
6:7 (1:1, 1:1, 4:4 - 0:0)
Växjö Lakers
Sobota 02.09.2023, 15:00 • DNB Arena, Stavanger • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to z tohoto utkání vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit příště na počtenou! Hezký zbytek víkendu. (17:45:26)
     
    Bláznivý zápas je u konce! Už se zdálo, že hokejisté z malebného městečka Växjö v klid kráčí za vítězstvím, jelikož vedli ještě v průběhu třetí třetiny o čtyři branky. Domácí celek ovšem nic nezabalil a čtyřmi přesnými údery zadělal na pořádné drama. O vítězi nakonec rozhodly až samostatné nájezdy, ve kterých byli úspěšnější hosté. Ti si nakonec odváží domů cenné dva body za výhru 7:6 po nájezdech. Vítěznou trefu obstaral Noah Östlund.
     
    Konec zápasu.
    ÖSTLUND - 6:7
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Växjö Lakers. Rozhodující branku si připsal na své konto útočník NOAH ÖSTLUND, který nejprve obalamutil brankáře Holma a posléze svou střelou přisoudil Växjö bonusový bod navrch.
     
    5. série
    1:2
    Karlsen neproměňuje.
     
    4. série
    1:2
    Östlund proměňuje.
     
    4. série
    1:1
    Dineen neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Blichfeld neproměňuje.
     
    3. série
    1:1
    Gran proměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Persson neproměňuje.
     
    2. série
    0:1
    Strandborg neproměňuje.
     
    1. série
    0:1
    M. SYLVEGÅRD proměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Kissel neproměňuje.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Ani prodloužení nerozhodlo o vítězi, na řadu po malé pauze přijdou samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    63:40
    Robert Rosén si vzal kotouč za svou brankou a uklidnil hru. Gabriel Carlsson rozehrál možná vůbec první vážnější útočnou akci zpoza branky. Domácí odolávají.
     
    62:50
    Nikdo z hráčů nechce udělat zbytečnou chybu. Hosté hrají v plném počtu, ale jsou to zejména domácí, kteří jsou velmi aktivní a chtějí rozhodnout tento bláznivý zápas.
     
    61:00
    Minuta prodloužení je úspěšně za námi a domácí ještě dohrávají přesilovou hru z konce třetí třetiny. Växjö se zatím úspěšně brání, ale tlak Stavangeru trvá.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině jsme viděli hned osm gólů, čtyři na každé straně. Hosté z Växjö vedli už o čtyři branky, ale domácí hokejisté se famózně dokázali vrátit do zápasu. O vítězi nakonec rozhodne prodloužení či samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60:00
    A komplikace pro hostující celek pokračují. Na trestnou lavici současně se sirénou zamířil hostující Zach Giuttari (VAX), který vyfasoval menší trest za držení.
    58:37 STRANDBORG - 6:6
     
    58:37
    Stavanger právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! ANDRÉ STRANDBORG vypálil prudce z pravého kruhu pro vhazování a kotouč zaplul až do sítě. Studená sprcha pro Växjö. Asistence: Christopffer Karlsen, Andreas Klavestad.
     
    57:58
    A pozor, krušné chvíle pro hosty. Nejenom, že inkasovali kontaktní gól, ale obránce Eric Martinsson (VAX) dostal od sudích dvě trestné minuty za sekání.
    57:58 HENRIKSEN - 5:6
     
    57:58
    Stavanger právě vstřelil branku! Skutečně ano! Velký závar na brankovišti přinesl domácím ovoce a útočník ANDERS HENRIKSEN osamocen u levé tyčky dopravil kotouč bez obtíží do sítě. Sudí si ještě jeli zkontrolovat situaci na video, ale nic to nemění na tom, že branka platí. Asistence: Greg Mauldin, Nick Dineen.
     
    57:50
    Poslední dvě minuty třetí třetiny. Domácí hokejisté se přesunuli do útočného pásma a trenéři už odvolávají brankáře Holma z jeho pracoviště. Dočkáme se dramatu?
     
    56:40
    Joachim Blichfeld mířil do útočného pásma hned mezi dva protihráče, ale dánskému útočníkovi scházela ještě větší rychlost. Domácím hráčům se čas pomalu, ale jistě krátí.
     
    55:24
    Eric Martinsson vyjel do středního pásma a nedovolil domácím borcům zavítat do útočné zóny. Hosté jsou následně připraveni a vyčkávají na soupeřův útok.
     
    54:57
    Dylan McLaughlin se svou útočnou formací nyní našetřil cenné vteřinky z časomíry a hosté i nadále okupují zónu před brankářem Holmem.
    54:17 BJERKE - 4:6
     
    54:17
    Stavanger právě vstřelil branku! A pozor, máme tu přeci jen čtvrtý gól Stavangeru. Ještě to bude drama. SONDRE BJERKE vyslal od modré čáry jedovatou ránu a propálil bezmocného Åhmana. Náskok hostí se během chvilky ztenčil už jen na dvě branky. Asistence: Sander Husebø, Cliff Watson.
     
    53:40
    Domácí hokejisté ještě neskládají své zbraně a zkouší přidat další kontaktní gól. Växjö se už spíše soustředí na svou pečlivou činnost v obranném pásmu.
    52:54 BOURQUE - 3:6
     
    52:54
    Stavanger právě vstřelil branku! Rychlá korekce ze strany domácího týmu! SIMON BOURQUE využil volný prostor na pravém kruhu pro vhazování a svou střelou na vzdálenější tyčku nedal Åhmanovi šanci zasáhnout. Asistence: Greg Mauldin, Nick Dineen.
    51:29 PERSSON - 2:6
     
    51:29
    Växjö právě vstřelilo branku! Hosté kráčí za vítězstvím! JOEL PERSSON se opřel do střely z mezikruží a brankář Holm byl na jeho pokus krátký. Pro Perssona se jedná o druhou branku v tomto utkání. Asistence: Jakub Štancl, Tobias Rieder.
     
    50:20
    Klavestad upadl při své jízdě do útočného pásma, čehož mohli hosté rychle využít. Nikdo z trojice útočníků však nezpracoval kotouč na svou hokejku.
     
    49:08
    Z ničeho nic tu byla šance domácího týmu! Adam Åhman vytasil své betony a nedovolil jakékoliv komplikace. Växjö i nadále drží tříbrankové vedení.
     
    48:55
    Máme tu zakázané uvolnění na straně Stavangeru. Jako první byl u kotouče obránce Gabriel Carlsson a hra se za malou chvíli vrátí zpátky před brankáře Holma.
     
    48:48
    Andreas Klavestad spolupracoval s útočníky na modré čáře, ale k žádnému většímu ohrožení hostující branky tahle souhra nevedla. Hra je na chvíli přerušena.
     
    48:30
    Giuttari našel ve středním pásmu své spoluhráče, kteří si však nerozuměli na modré čáře. Hosté rychle otočili hru na druhou stranu kluziště k Åhmanovi.
     
    47:57
    Kissel hlídkoval před soupeřovou brankou na případné dorážky a hostující Åhman musel být ve střehu. Švédský gólman celou situaci zvládl na jedničku.
     
    47:20
    Ludvig Hoff bojuje se svými spoluhráči o kotouč u své střídačky a daří se. Domácí hokejisté se po delší odmlce podívali alespoň na chvilku do útočného pásma.
    45:34 ERIKSSON - 2:5
     
    45:34
    Växjö právě vstřelilo branku! Švédský celek se dočkal a vede už o tři branky. FILIP ERIKSSON se prezentoval famózní střelou k tyči. Holm byl znovu bezmocný. Asistence: Jakub Štancl, Emil Sylvegård.
     
    44:38
    Domácí hráči si nerozuměli při své rozehrávce a rozhodčí píská zakázané uvolnění na straně Stavangeru. Hra se za malou chvíli vrátí před brankáře Holma.
     
    44:15
    Joel Persson si zpracoval kotouč v obranném pásmu a okamžitě poslal dopředu své spoluhráče. Hosté jsou velmi aktivní a chtějí přidat pátou branku.
     
    43:25
    Martinsson se snažil kličkovat s pukem na modré čáře, což se mu mohlo vymstít. Domácí ujeli do protiútoku, který rychle končí. Vhazovat se bude před Holmem.
     
    42:54
    Hosté mají hru pod kontrolou a nikam příliš nespěchají. Domácí hokejisté se pro změnu nemohou na delší časový úsek vymanit ze svého obranného pásma.
    41:51 BLICHFELD - 2:4
     
    41:51
    Växjö právě vstřelilo branku! Hosté na nic nečekají a střílí další gól krátce po sobě. JOACHIM BLICHFELD přebruslil obránce Ulriksena a posléze zakončil mezi betony brankáře Holma. Växjö vede o dvě branky a před Stavangerem stojí těžký úkol. Asistence: Joel Persson, Tobias Rieder.
    40:49 ÖSTLUND - 2:3
     
    40:49
    Växjö právě vstřelilo branku! Jsou to ale právě hosté, kteří utíkají znovu do vedení. NOAH ÖSTLUND úspěšně tečoval střelu obránce Martinssona a první jmenovaný může společně se svými spoluhráči slavit. Domácí musí rázem dotahovat. Asistence: Zach Giuttari, Eric Martinsson.
     
    40:20
    Kristiansen nezpracoval přihrávku od svého spoluhráče, ale hosté se přeci jen musí bránit. Stavanger se snaží od začátku třetiny zatlačit svého soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:45 hodin.
     
    Druhá třetina je za námi a znovu jako v té první jsme viděli dvě branky. Hosté otočili průběh utkání zásluhou Joela Perssona, ale v polovině řádné hrací doby vyrovnal připravený Nick Dineen. Poznáme vítěze ve třetí části?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Rychlá souhra hostí! Persson rozjel útočnou situaci a v závěru celé akce byl útočník Emil Sylvegård. Druhý jmenovaný trefil zřejmě betony domácího Holma.
     
    38:48
    Blíží se poslední minuta druhé třetiny. Joachim Blichfeld střílel v situaci jeden na jednoho a dánský útočník ve službách Växjö prověřil Holma.
     
    38:30
    Rosén neuspěl na vhazování v útočném pásmu a domácí se bez problémů dostali až na druhou stranu kluziště. Persson společně se svými spoluhráči bojuje o puk.
     
    37:41
    S vyloučeními se nám nyní trochu roztrhl pytel. Na trestnou lavici odjel obránce Andreas Klavestad (STV), který vyfasoval od rozhodčích trest za hákování.
     
    36:26
    Početní výhoda hostí končí. Joachim Blichfeld (VAX) hákoval svého soupeře a vysloužil si za svůj čin od rozhodčích dvě trestné minuty. Následuje hra ve čtyřech.
     
    35:42
    Växjö se ubránilo a za chvíli bude hrát přesilovou hru. Na lavici hanby tentokrát usedl útočník Dan Kissel (STV), který odpyká trest za brankáře Holma.
     
    35:10
    Další obrovská příležitost pro domácí! Před útočníkem Martinem Granem už zívala prázdná branka, ale člen druhé formace netrefil kotouč.
     
    34:31
    Tohle bylo rychlé! Karlsen útočil na svůj druhý gól v utkání, ale Åhman se přesunul ke své pravé tyčce včas a nedovolil jakékoliv komplikace.
     
    34:15
    Domácí se pořádně usadili v útočném pásmu a Hoffova formace už roztáčí svou přesilovkovou kombinaci. Brankář Åhman už musel řešit vážnější situaci.
     
    33:23
    Stavanger bude hrát za chvíli klasickou početní výhodu, jelikož obránce Arvid Hurtig (VAX) podrazil svou hokejkou jednoho z domácích a dostává dvě minuty.
     
    33:10
    Bourque měl kotouč pod bruslemi, ale domácí obránce se včas zorientoval a nakonec jej poslal spoluhráčům na zteč. Brankář Växjö musí být ve střehu.
     
    32:31
    Persson si udělal výlet do hloubi útočného pásma, ale hostující obránce si následně celou situaci trochu zkomplikoval a domácí borci se v klidu ubránili.
     
    31:50
    Robert Rosén hledal své spoluhráče za brankou soupeře, ale domácí byli připravení a o pár okamžiků později dostávají hru až na druhou stranu kluziště.
     
    31:18
    Noah Östlund kombinoval se svým spoluhráčům a domácí hráči se dostali do dobré střelecké pozice. Brankář Holm se nenechal překvapit a raději přerušil hru.
    30:16 DINEEN - 2:2
     
    30:16
    Stavanger právě vstřelil branku! Domácí hokejisté se dočkali a přibližně v polovině řádné hrací doby vyrovnávají! NICK DINEEN byl nedostatečně bráněn před hostující brankou a člen čtvrté útočné formace dorazil puk do branky. Asistence: Andreas Klavestad.
     
    29:24
    Emil Sylvegård našel v prostoru před brankou připraveného Štancla, který si poodstoupil a posléze prověřil pozornost brankáře Holma.
     
    28:24
    Tobias Rieder udržel kotouč proti svému soupeři a hosté ještě bojovali v rohu kluziště. Domácí obránci se však zorientovali a poslali touš do středního pásma.
     
    27:57
    Brian Cooper musel couvat zpátky do středního pásma, jelikož domácí obránci vyhodili kotouč do neutrální zóny. Stavanger i nadále hledá cestu, jak zaútočit.
     
    26:48
    Joel Persson kombinoval s Carlssonem na modré čáře a hosté ještě zůstali usazeni. Domácí obrana tlaku odolala a už přesouvá hru na druhou stranu kluziště.
     
    25:30
    Elvseen objel soupeřovu branku a následně našel na kruhu připraveného Klavestada. Druhý jmenovaný prudce vypálil, ale hostující brankář byl pozorný.
     
    25:10
    Giuttari spěchal rychle zpátky do obranného pásma a hostující obránce vše zvládl. Následnou skrumáž ve svém brankovišti musel řešit pohotový Åhman.
     
    24:17
    Ludvig Hoff si už najížděl do dobré střelecké pozice v útočném pásmu, ale kotouč se k němu nakonec nedostal. Hosté následně dostali hru k Holmovi.
    22:49 PERSSON - 1:2
     
    22:49
    Växjö právě vstřelilo branku! Hosté se poprvé v utkání dostávají do vedení! JOEL PERSSON vystřelil od modré čáry a jeho rána zaplula až do sítě. Před brankou odvedl dobrou práci clonící Emil Sylvegård, který na hranici brankoviště ztížil výhled brankáři Holmovi. Asistence: Jakub Štancl, Emil Sylvegård.
     
    21:37
    Nebezpečná situace v útočném pásmu domácích! Åhman si vyjel ze své branky a následně si pohlídal střelu jednoho z hráčů Stavangeru.
     
    21:15
    Martin Lundberg pomohl svým obráncům v rohu kluziště, ale domácí i přesto nakonec dostali kotouč až na druhou stranu kluziště. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    20:20
    Kristiansen zavítal do útočného pásma a zkoušel vybojovat kotouč v rohu za soupeřovou brankou. Hostující obránci včas zapracovali a dostali hru do bezpečí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:52 hodin.
     
    Máme tu konec úvodního dějství a viděli jsme zatím dvě branky, po jedné na každé straně. Do vedení se nejprve dostali domácí hned v první minutě zásluhou Christoffera Karlsena, ale v přesilové hře vyrovnal Marcus Sylvegård. Oba týmy odcházejí do kabin za nerozhodného stavu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Tommy Kristiansen zkoušel zasunout kotouč za brankovou čáru, což se mu nepovedlo. Posléze si počínal neúspěšně i střílející Mauldin z mezikruží.
     
    18:05
    První třetina se pomalu chýlí ke svému konci. Hosté mezitím i nadále znovu okupují útočné pásmo, ale nedokáží se vymanit z rohu kluziště a pořádně zakončit.
     
    17:29
    Domácí obránci zachytili kotouč na modré čáře a vyslali jej směrem na domácí branku. Holm musel být v pohotovosti, ale všechny pokusy zvládl pokrýt.
     
    16:56
    Ludvig Hoff se svou letkou udělal v útočném pásmu pořádný vítr a zmiňovaný útočník posléze zkoušel střílet po objezdu branky. Puk skončil sražený v ochranné síti.
     
    16:20
    Zach Giuttari poslal kotouč podél mantinelu svým spoluhráčům směrem do středního pásma, ale hra se rychle otáčí před hostující svatyni, kterou hájí Åhman.
     
    15:13
    Dan Kissel osamocený na pravém kruhu pro vhazování hledal spoluhráče před brankou, ale puk projel kolem branky a nikdo jej nedokázal tečovat za záda Åhmana.
     
    14:39
    Nahození od modré čáry bez problémů vyrazil domácí brankář Holm do bezpečí. Hráči Stavangeru následně dostávají kotouč až do středního pásma.
     
    13:30
    Obránce Persson našel ve středním pásmu Emila Sylvegårda, který se proháčkoval přes posledního obránce až k brance, ale v tísni už nezakončil.
     
    13:05
    Tommy Kristiansen nyní spěchal za pukem do útočného pásma, kde byli připravení pouze hosté, kteří okamžitě otáčí hru na druhou kluziště k brankáři Holmovi.
     
    12:55
    Máme tu další přestávku, po které budeme pokračovat ve hře. Trenéři obou celků pauzu využívají k tomu, aby sdělili pomocí tabulky pokyny svým svěřencům.
     
    12:17
    Sander Husebø udržel kotouč proti dotírajícímu hráči a domácí ještě chvíli zůstali usazeni v útočné zóně. Hostující obránci však posléze zapracovali.
     
    11:08
    Chyba v obranném pásmu hostí znamenala únik jednoho z domácích. Åhman si proti střele z pravého kruhu vyjel z branky a pokus domácího útočníka zneškodnil.
     
    10:24
    Adam Åhman vyjel ze svého pracoviště a pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Na opačné straně ujeli tři hostující hráči a brankář Holm raději přerušil hru.
     
    09:30
    A další rána okamžitě po vhazování v útočném pásmu. Åhman i tentokrát připravený a Växjö konečně po delší době může uklidnit celou situaci ve svém pásmu.
     
    09:27
    Lowe rozjel útočnou akci zpoza vlastní branky, ale hosté se dlouho před Holmem neohřáli. Na druhou stranu ujel Hoff a hostující brankář musel zasahovat.
     
    08:34
    Stavanger se okamžitě po krátké pauze usadil v útočném pásmu a zaměstnal Åhmana. Cliff Watson pouze prověřil brankářovu pozornost nahozením od mantinelu.
    07:53 M. SYLVEGÅRD - 1:1
     
    07:53
    Växjö právě vstřelilo branku! A máme vyrovnáno! MARCUS SYLVEGÄRD se opřel do střely z pravého kruhu pro vhazování a švédský útočník nedal domácímu brankáři šanci na zákrok. Hosté se ještě stihli prosadit ve své první přesilové hře. Asistence: Eric Martinsson, Dylan McLaughlin.
     
    07:05
    Tahle přesilová hra hostí nevypadá vůbec špatně. Joel Persson střílel po rychlé kombinaci od modré čáry, ale kotouč se zastavil o prvního clonícího hráče.
     
    06:20
    A hned tu byla další šance hostí! Robert Rosén hlídkoval na levé straně, odkud zkoušel překvapit Holma, ale domácí gólman se přitiskl ke své tyčce včas.
     
    05:56
    Växjö si zahraje první přesilovou hru v tomto utkání. Na trestnou lavici už usedl domácí Greg Mauldin (STV), který vyfasoval menší trest za nedovolené bránění.
     
    05:56
    Östlund hledal z levé strany před brankou Lundberga, který byl včas odzbrojen. Branka domácího celku je vychýlena a sudí navíc budou vylučovat.
     
    05:30
    Eric Martinsson se rozhodl přihrát na modré čáře obránci Giuttarimu, který vypálil, ale domácí obrana celému tlaku odolala. Kotouč následně končí v neutrální zóně.
     
    04:20
    Christoffer Karlsen je při chuti! Nejprve udělal pěknou stahovačku obránci Cooperovi a poté zkoušel zakončit! Hostující brankář si pohlídal situaci, byť s menšími problémy.
     
    03:28
    Nepříjemný moment pro Patricka Ulriksena. Domácí obránce schytal nepříjemnou ránu a zůstal ležet na ledové ploše. Nyní už je v pořádku na střídačce.
     
    03:20
    Lundbergovi se zamotal kotouč mezi bruslemi a hostující útočník nemohl zakončit, byť byl v docela dobré pozici, ale díky úspěšnému bránění beka nezakončil.
     
    02:40
    Klavestad spolupracoval se svým obráncem v obranné třetině a domácí následně pouze odevzdali puk soupeři. Novou akci se snaží rozjet hostující Joel Persson.
    00:56 KARLSEN - 1:0
     
    00:56
    Stavanger právě vstřelil branku! V obrovské šanci nejprve promáchl jeden z domácích hráčů, ale norský celek ještě pokračoval v akci, kterou dokončil CHRISTOFFER KARLSEN. Domácí útočník svou střelou švihem nedal Åhmanovi šanci zasáhnout. Asistence: Ludvig Hoff, Andreas Klavestad.
     
    00:26
    Noah Östlund vyhrál vhazování pro svého spoluhráče, který okamžitě nahodil puk do útočného pásma. Tam však zapracoval domácí obránce Klavestad.
     
    00:20
    Jako první se přesunuli do útočného pásma domácí. Tommy Kristiansen hledal spoluhráče v dobré pozici, nicméně domácí se do nějaké šance nedostali.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči už nastoupili na ledovou plochu, nyní si poslechneme oficiální hymnu Champions Hockey League a posléze už státní hymny Norska a Švédska.
     
    Zdravím všechny příznivce u sledování hokejové Ligy mistrů! Dnes jsou na programu zápasy druhého kola základní části a my společně zaměříme svou pozornost na utkání mezi norským Stavangerem a švédským Växjö. Úvodní buly bude vhozeno přesně v 15:00 hodin, buďte u toho s námi!
     
    Växjö prožilo veleúspěšný vstup do Ligy mistrů, jelikož svěřenci trenéra Jönssona zvítězili v prvním utkání ve finském Lahti přesvědčivě 5:1. Hokejisté z malebného městečka Växjö udeřili poprvé už v páté minutě a v dalším průběhu utkání postupně navyšovali skóre. Lví podíl na první výhře v základní skupině má dvougólový útočník Joachim Blichfeld a dvoubodový Tobias Rieder s Marcusem Sylvegårdem.
     
    Stavanger vykročil do letošního ročníku Ligy mistrů neúspěšně. Norský velikán odstartoval svou základní část domácím duelem proti Färjestadu. Chvíli to vypadalo, že se rodí velké překvapení, ale v pozdějším průběhu utkání Švédové šlápli do pedálu a uštědřili Norům porážku 2:4. Jediné dvě branky domácích obstaral Martin Gran a Anders Henriksen.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Karlsen (Hoff, Klavestad), 31. Dineen (Klavestad), 53. Bourque (Mauldin, Dineen), 55. Bjerke (Husebø, Watson), 58. Henriksen (Mauldin, Dineen), 59. Strandborg (Karlsen, Klavestad) – 8. M. Sylvegård (Martinsson, McLaughlin), 23. Persson (Štancl, E. Sylvegård), 41. Östlund (Giuttari, Martinsson), 42. Blichfeld (Persson, Rieder), 46. Eriksson (Štancl, E. Sylvegård), 52. Persson (Štancl, Rieder), rozh. náj. Östlund

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kissel (STV)
    0:1   M. Sylvegård (VAX)
    2. série:
    0:1   Strandborg (STV)
    0:1   Persson (VAX)
    3. série:
    1:1   Gran (STV)
    1:1   Blichfeld (VAX)
    4. série:
    1:1   Dineen (STV)
    1:2   Östlund (VAX)
    5. série:
    1:2   Karlsen (STV)


    Stavanger Oilers: Holm (Hoekstra) – Watson, Klavestad, Bourque, Østby, Bjerke, Bryhnisveen, Ulriksen, Wick Karlsen – Hoff, Strandborg, Karlsen – Husebø, Kissel, Gran – Elvsveen, Calik, Henriksen – Mauldin, Dineen, Kristiansen.
    Trenér: Anders Gjøse

    Växjö Lakers: Åhman (Larmi) – Lowe, Cooper, Martinsson, Giuttari, G. Carlsson, Persson, Hurtig – Gustafsson, McLaughlin, M. Sylvegård, – Ågren, Östlund, Lundberg – Rieder, R. Rosén, Blichfeld – Štancl, Eriksson, E. Sylvegård.
    Trenér: Jörgen Jönsson

    Rozhodčí: Persson, Wannerstedt – Johansen, Wilhelmsen

    Diváci: 2 281
    bahis siteleri