Stavanger – Växjö 6:7 (1:2 po s.n.) | Tappara – Belfast Giants 6:0 (kon.) | Ingolstadt – Färjestad 3:2 (kon.)
Košice – Ženeva 2:3 (kon.) | Biel – Innsbruck 6:1 (kon.) | Bolzano – Ilves 1:7 (kon.)
Rouen – Pelicans Lahti 3:8 (kon.)
konec
ERC Ingolstadt
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Färjestad Karlstad
Sobota 02.09.2023, 17:30 • Saturn Arena, Ingolstadt • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:52
    Na ledě se trochu přiostřilo a sudí budou vylučovat. Za hrubost putují na trestnou lavici domácí Patrik Virta (ING) a hostující útočník David Tomášek (FAR).
     
    48:04
    Sudí budou vylučovat! Na trestnou lavici odjel střelec druhého domácího gólu, konkrétně Andrew Rowe (ING), který vyfasoval menší dvouminutový trest za podrážení.
     
    33:03
    Domácí hokejisté budou hrát další početní výhodu. Na lavici hanby tentokrát usedl hostující obránce Mattias Göransson (FAR), který se provinil hákováním.
     
    26:09
    A problémy pro hostující tým pokračují. Na trestnou lavici byl rozhodčími odvelen už podruhé v utkání obránce August Tornberg (FAR), tentokrát za sekání.
     
    19:28
    Komplikace pro hostující celek. Na trestnou lavici tentokrát zavítal obránce August Tornberg (FAR), který vyfasoval od sudích dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    14:39
    Máme tu první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedl Mathew Bodie (ING) za vysokou hůl a hosté mají ideální příležitost k tomu, aby mohli vyrovnat.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 5. Simpson (Edwards, Schwaiger), 15. Rowe (Simpson, Krauß), 27. Stachowiak (Dunham, Bertrand) – 12. Lindqvist (Berqkvist), 44. Westfält


    ERC Ingolstadt: Garteig (Williams) – Wagner, Zitterbart, Bodie, Hüttl, Schwaiger, Edwards, Maginot, Jobke – St. Denis, Virta, Höfflin – Bailey, Pietta, Nijenhuis – Krauß, Rowe, Simpson – Dunham, Stachowiak, Bertrand.
    Trenér: Mark French

    Färjestad Karlstad: Lagacé (Lindbom) – Dahlström, Nyström, Andersson, Tornberg, Göransson, Groleau, Bergkvist, Ståhlberg – Nygård, Tomášek, Lindqvist – Nilsson, Kellman, Björklund – Ejdsell, Johansson, Forsell – Lundh, Westfält, Lawner.
    Trenér: Tomas Mitell

    Rozhodčí: Fraňo, Iwert – Koziol, Römer

    Diváci: 3 330
    bahis siteleri