Almería – Celta Vigo 2:3 (kon.) | Real Sociedad – Granada 5:3 (kon.) | Real Madrid – Getafe 2:1 (kon.)
Alavés – Valencia 1:0 (kon.) | Real Betis – Rayo Vallecano 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
5:3 (2:1)
Granada CF
Sobota 02.09.2023, 14:00 • Reale Arena, San Sebastián • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+9
    Granada právě vstřelila branku!
    Nováček teď favorita vyškolil v proměňování samostatných nájezdů. Villarův dlouhý pas za obranu převzal BRYAN ZARAGOZA a zařídil kosmetickou úpravu skóre parádní střelou do vzdálenější šibenice.
     
    83
    Granada právě vstřelila branku!
    LUCAS BOYÉ slaví při debutu rovnou gól, i když vzhledem k průběžnému výsledku jen střídmě. Průnik rozjel Puertas, posila z Elche si přebrala míč na hranici pokutového území, prosmýkla se mezi dvěma hráči a jesličkami Zubeldiovi zakončuje na zadní tyč.
     
    76
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Už první zákrok na malém vápně předvedl ADRIÀ BOSCH velice nejistě, když odkopl Traorého centr přímo na kopačky domácího Kuba. Následnou přihrávku japonského útočníka si pak k dovršení všeho rovnou srazil do vlastní brány.
     
    67
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Zubimendiho kolmici prodloužil Oyarzabal skvěle patičkou a zcela volný ANDER BARRENETXEA z prvního dotyku obstřelil brankáře placírkou na zadní tyč.
     
    59
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Skvělá souhra domácích znamená gólovou pojistku. Kubo přihrál v pokutovém území pod sebe Méndezovi, ten se rozhlédl a nabil placírkou MARTÍNU ZUBIMENDIMU, který technicky přes obránce zavěsil k tyči.
     
    44
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Do kouta pokutového území si navedl míč po Traorého kolmé přihrávce TAKEFUSA KUBO a nádhernou střelou levačkou na zadní tyč přehodil podruhé Fernándeze.
     
    35
    Granada právě vstřelila branku!
    Nováček udeřil z prvního rohu a vlastně vůbec z první situace, kdy se dostal do vápna. Rohový kop Gerarda Gumbaua se na malém vápně odrazil od několika hráčů a ROBIN LE NORMAND si ho smolně patou posunul do vlastní sítě.
     
    9
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Průnikovou přihrávku Braise Méndeze do sprintu dostal přesně na ofsajdovou hranu TAKEFUSA KUBO a nájezd využil po navedení míče na velké vápno přesnou levačkou k tyči pod tělem marně se natahujícího brankáře.

    Karel Jedlička

    Branky: 9. Kubo (B. Méndez), 44. Kubo (Traoré), 59. Zubimendi (B. Méndez), 67. Barrenetxea (Oyarzabal), 76. Bosch (vla.)35. Le Normand (vla.), 83. Boyé (Puertas), 90+9. Zaragoza (G. Villar)

    Karty:   54. Oyarzabal (RSC) – 21. Miquel (GRN), 38. Boyé (GRN), 53. S. Ruiz (GRN), 54. V. Díaz (GRN), 86. Zaragoza (GRN)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:1. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 8:5. Fauly: 16:15.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Traoré, Zubeldia, Le Normand, Tierney (69. Muñoz) – Méndez, Zubimendi, Merino (83. Turrientes), Barrenetxea (79. Zacharjan) – Kubo (79. Cho), Oyarzabal /C/ (79. Sadiq).
    Náhradníci: Marrero – Pacheco, Elustondo, González, Olasagasti, C. Fernández.

    Trenér: Barrenetxea

    Granada CF: R. Fernández – Díaz /C/ (66. Sánchez), Rubio (66. Bosch), Miquel, Neva – Callejón (66. Puertas), Ruiz (66. Melendo), Gumbau (81. Villar), Zaragoza – Boyé, Uzuni.
    Náhradníci: Ferreira – Manafá, Petrović, Perea.

    Trenér: López

    Rozhodčí: Iglesias – Bueno, Cerezo

    Diváci: 30 191