Augsburg – Bochum 2:2 (kon.) | W. Brémy – Mohuč 4:0 (kon.) | Hoffenheim – Wolfsburg 3:1 (kon.)
Leverkusen – Darmstadt 5:1 (kon.) | Stuttgart – Freiburg 5:0 (kon.) | Mönchengladbach – Bayern 1:2 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
5:1 (1:1)
SV Darmstadt 98
Sobota 02.09.2023, 15:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Leverkusen právě vstřelil branku! Autorem branky je ADAM HLOŽEK. Přihrávka z křídla, KOmbinace až do kuchyně a Hložek levačkou zakončuje do polodkrytě brány. První Hložův gól v letošní sezoně Budesligy. Asistence: Noah Mbamba.
     
    68
    Leverkusen právě vstřelil branku! Autorem branky je JONAS HOFMANN. Ten si vyměnil míč se spoluhráči několikrát, byla tam i kolmice přihrávka přes osu a pak krásná střela na vzdálenější tyč po zemi. Je to 4:1. Asistence: Victor Boniface.
     
    61
    Leverkusen právě vstřelil branku! Autorem branky je VICTOR BONIFACE. Nová posila letošní sezóny a její čtvrtá branka v dresu Leverkusenu v ligových zápasech. Wirtz ho skvěle vyhledal, dla mu to do běhu a Boniface už věděl jak přesně zakončit, a to k tyči, přesně. Asistence: Florian Wirtz.
     
    49
    Leverkusen právě vstřelil branku! Autorem branky je EZEQUIEL PALACIOS. Palacaios čekal na balón z druhé vlny na hraně vápna, míč k němu přišel nádhernou přihrávkou a Palacios se nemýlil. Asistence: Jeremie Frimpong.
     
    25
    Darmstadt právě vstřelil branku! Krásný gól hostů. Přihrávka na křídlo, centr, přihrávka hlavou přes osu a gól hlavou do prázdné brány. Pěkný gól, je srovnáno. Autorem branky je OSCAR VILHELMSSON. Asistence: Christoph Clarer.
     
    21
    Leverkusen právě vstřelil branku! Autorem branky je VICTOR BONIFACE. Boniface obešel několik protihráčů, položil si beky a zakončil takovým dloubáčkem nad tělem Schuhena. Leverkusen otevírá účet utkání. Asistence: Jeremie Frimpong

    Jan Volf

    Branky: 21. Boniface (Frimpong), 49. Palacios (Frimpong), 61. Boniface (Wirtz), 68. J. Hofmann (Boniface), 83. Hložek (Mbamba) – 25. Vilhelmsson (Klarer)

    Karty:   23. Tah (LEV), 27. Palacios (LEV), 31. Xhaka (LEV) – 53. Vilhelmsson (DAM), 80. Klarer (DAM)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 13:1. Střely mimo: 11:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:11.
    Bayer Leverkusen: Hrádecký – Kossounou, Tah (72. Stanišić), Tapsoba – Frimpong (72. Tella), Palacios (65. Andrich), Xhaka (80. Hložek), Grimaldo – J. Hofmann, Wirtz (80. Mbamba) – Boniface.
    Náhradníci: Kovář – Arthur, Amiri, Puerta.

    Trenér: Xabi Alonso

    SV Darmstadt 98: Schuhen – Isherwood (58. Stojilković), Zimmermann (69. Maglica), Klarer – Nürnberger (46. Karić), Holland, Franjić, Bader – Mehlem (69. Kempe) – L. Pfeiffer, Vilhelmsson (58. Skarke).
    Náhradníci: M. Behrens – Gjasula, Riedel, Schnellhardt.

    Trenér: Torsten Lieberknecht

    Rozhodčí: S. Jablonski
    bahis siteleri