Bologna – Cagliari 2:1 (kon.) | Udinese – Frosinone 0:0 (kon.) | Atalanta BC – Monza 3:0 (kon.)
Neapol – Lazio 1:2 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
Frosinone Calcio
Sobota 02.09.2023, 18:30 • Dacia Arena, Udine • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vm hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:32:38)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:9.
     
    Je za námi utkání mezi Udinese a Frosinone, které nám nakonec nepřineslo ani jednu branku! Hned v první minutě druhého poločasu to vypadalo na penaltu pro domácí, ovšem Lorenzo Lucca si pomohl v souboji rukama a jako první fauloval on. Udinese dokonce dostalo balón do sítě, když si jej tam nešťastně srazil Simone Romagnoli, avšak Florian Thauvin se s míčem dostal mimo hrací plochu. Na druhé straně měl dobrou možnost Abdou Harroui, avšak i on si vylámal zuby na gólmanovi.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí hráči ještě předvedli rychlou akci, kdy přišel z pravé strany vápna lehký lob někam na penaltu. Tam na poslední chvíli zakročil obránce hostů!
     
    90+4
    Ta ovšem žádné větší problémy nepřinesla. Stefano Turati si vyskočil pro vysoký míč a nebude nikam spěchat s rozehrávkou. Dnes to vypadá na remízu.
     
    90+3
    Luca Mazzitelli naprosto jednoznačně podkopl soupeře kousek od levé lajny, přesto se rozčiluje. No, nepomůže mu to. Udinese má tak další standardku.
     
    90+2
    Většina akcí domácího celku vede dnes přes pravou stranu. Tam to má ale Frosinone celkem dobře pohlídané, tudy dnes cesta úplně nevede...
     
    90+1
    Střídání v týmu Frosinone Calcio:
    ze hřiště odchází Harroui, přichází Luca Garritano.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje šest minut.
     
    89
    Dnešní utkání už nám přinese jen minutku základní hrací doby a nějaké nastavení. Každopádně jsme dosud neviděli gól, dočkáme se ho?
     
    88
    Sandi Lovrić potřebuje ošetření na pažitu, to bude určitě zahrnuto do nastaveného času.
     
    87
    Frosinone vybojovalo míč a Sandi Lovrić zůstal po ostrém zákroku na zemi. Akce hostů sice pokračovala, jenže ta nevedla ani k nějakému zakončení.
     
    86
    Domácí fotbalisté drží míč na svých kopačkách, ale jsou s ním hodně jen na své obranné polovině.
     
    85
    Standardní situace ale byla zahrála prachmizerně. Francesco Gelli patičkou posunul míč na Jaimeho Báeze, ovšem jeho centr skončil hned na prvním soupeři.
     
    84
    Anthony Oyono si vzal na starosti vhození autu a Francesco Gelli měl obrovské problémy, aby míč udržel. Nakonec ale domácí znovu faulovali.
     
    83
    Žlutá karta pro tým Udinese Calcio (Christian Kabasele).
     
    82
    Na druhé straně podnikli domácí výpad dopředu zprava, ovšem centr má v rukavicích Stefano Turati.
     
    81
    Jaime Báez dobře odrazil nahrávku na soupeře a hosté se díky tomu dostali k míči. Zkusili to průtokovou přihrávkou, jenže ta byla pro Gelliho moc dlouhá.
     
    80
    Střídání v týmu Frosinone Calcio:
    ze hřiště odchází Barrenechea, přichází Giuseppe Caso,
    ze hřiště odchází Šeddíra, přichází Marvin Çuni.
     
    79
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Thauvin, přichází Vivaldo Semedo,
    ze hřiště odchází Samardžić, přichází Domingos Quina.
     
    78
    Hostům se sice v útočné fázi nyní tolik nedaří, jenže nyní jim moc nechybělo! Walíd Šeddíra ale zaškobrtl, když gólman daleko vyběhl a nedokázal zamířit do brány.
     
    77
    Hráči v bíločerných dresech si nyní úplně nerozuměli, a tak se sami připravili o míč na útočné polovině.
     
    76
    Po žlutém faulu zahrávali domácí falší standardní situaci. S prudkým centrem na přední tyč si ale hostující obrana poradila a odvrátila balón do zámezí.
     
    75
    Žlutá karta pro tým Frosinone Calcio (Jaime Báez).
     
    74
    Držení míče: 49% – 51%!
     
    72
    Anthony Oyono z první našel na šestnáctce volného Francesca Gelliho. Z otočky nakonec zkusil vypálit, ovšem jeho rána šla vysoko nad břevno.
    71. Velké gólovky hostujícího celku
     
    71
    To už ale była gólová možnost! Abdou Harroui dostal parádní přihrávku mezi obránce, ale jeho střelu vyrazil Marco Silvestri! O dorážku se pokoušel ještě Šeddíra, jenže i on byl zastaven.
     
    70
    Do konce zápasu nám chybí posledních dvacet minut a nějaké nastavení. Francesco Gelli se snažil prosadit přes tři hráče, ale o míč nakonec přišel.
     
    69
    Jak byli na začátku poločasu aktivní domácí fotbalisté, tak nyní jsou aktivnější hostující hráči. K žádné vyložené šanci se však nemůžeme dostat.
     
    68
    Hráči v modrém ale vybojovali ještě rohový kop, který neodehrála domácí obrana nijak daleko. Domácí ale napálil míč do Harrouiho a mají odkop.
     
    67
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází Lorenzo Lucca, přichází Isaac Success.
     
    66
    Viděli jsme centr z pravé strany do toho největšího ohně, jenže také blízko gólmana. Marco Silvestri si vyskočil nejvýše a drží balón v rukavicích.
     
    65
    Poslední momenty nám mnoho hry nepřineslo, přece jen jsme viděli tři střídání, žlutou kartu... Hostům se ale nyní povedlo vybojovat standardní situaci.
     
    64
    Střídání v týmu Frosinone Calcio:
    ze hřiště odchází Matías Soulé, přichází Jaime Báez.
     
    63
    Žlutá karta pro tým Udinese Calcio (Florian Thauvin).
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio:
    ze hřiště odchází João Ferreira, přichází Enzo Ebosse,
    ze hřiště odchází Kamara, přichází Jordan Zemura.
     
    61
    K těsnému souboji došlo před domácím gólmanem, ale sudí ho nechal být. Na druhé straně zakončoval hlavou Lorenzo Lucca, avšak hlavičkoval nad.
     
    60
    Už je za námi hodina zápasu a my nadále čekáme na úvodní branku! Respektive jedné už jsme se dočkali, jenže ta nemohla být uznána.
     
    59
    Držení míče: 50% – 50%!
     
    58
    Ani tentokrát z něj ale domácí nedokázali nějak zahrozit. Stefano Turati si vyskočil pro míč nejvýše a má jej bezpečně v rukavicích.
     
    57
    Hostující fotbalisté se v posledních okamžicích opravdu jen brání a Udinese má místy obrovský tlak. Vybojovalo navíc další rohový kop z pravé strany.
     
    56
    Z toho Udinese nedokázalo nijak zahrozit. Frosinone se ale zatím v druhé půli nijak nechytá.
     
    55
    Christian Kabasele zůstal po střetu s vlastním spoluhráčem ležet na hřišti a bylo třeba ošetření. Domácí hráč už se ale zvedl a bude nejspíše pokračovat.
     
    54
    A nyní k tomu nebyli zase tak daleko! Lazar Samardžić si navedl po dlouhém sprintu míč na střed hřiště a pálil k tyči. Stefano Turati vyráží jeho pokus na roh.
     
    53
    No, sledujeme tedy hodně zajímavé situace na obou stranách. Domácí každopádně vstoupili do druhého poločasu skvěle a snaží se o vstřelení branky.
     
    51
    Florian Thauvin se však s míčem dostal o kousek za čára, takže branka nemůže být uznána! VAR dnes je důležitou součástí zápasu!
    50. Neuznaná vlastní branka Romagnoliho
     
    50
    Udinese právě vstřelilo branku! Domácí tentokrát své aktivity využívají a dostávají se do jednobrankového vedení! Udinese předvedlo akci po pravé straně, když Florian Thauvin poslal centr na malé vápno, kde si míč srazil do vlastní sítě Simone Romagnoli hodně nešťastným způsobem.
     
    49
    My už ale zase můžeme pokračovat v zápase a Udinese má znovu hodně aktivní vstup do poločasu. A nechybělo moc, aby využili chyby gólmana...
     
    48
    Taktéž druhá penalta je VARem odvolána! Lorenzo Lucca si totiž v souboji naprosto jednoznačně pomohl rukama a hlavní sudí ukazuje míč pro hosty.
     
    47
    Znovu je v akci ale VAR!
    46. VAR zrušil i druhou možnou penaltu!
     
    46
    A už se zase hraje! Vypadá to, že ani jeden z trenéru se nerozhodl sáhnout d zahajovacích sestav. Jako první jdou do akce domácí fotbalisté. A ti vybojovali penaltu!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme se nakonec nedočkali ani jedné branky! Už v desáté minutě měl dobrou možnost Walíd Šeddíra, jenže z krkolomné pozice nedokázal zakončit mezi tři tyče. V polovině poločasu to vypadalo, že hosté budou kopat penaltu, jenže ta byla odvolána pro těsný ofsajd. Nic víc zajímavého k vidění nebylo, Sand se v druhém poločase nějakých branek dočkáme.

    Další půle začne přibližně v 19:35.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Forsinone to ještě zkusilo dlouhém nákopem na pravou stranu, ale tato přihrávka byla dlouhá až moc. Abdou Harroui neměl šanci míč zastihnout.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje dvě minuty!
     
    45
    Florian Thauvin se na druhé straně dostal k zakončení po zemi, ale minul levou tyčku.
     
    44
    Hra se nám v posledních momentech přece jen trochu uklidnila. Dopředu se o něco pokoušeli hosté, ale jejich akce skončila ještě daleko před bránou.
     
    42
    Ta nebyla kopnutá vůbec špatně! Centr mířil na zadní tyč, kde byl ale připravený Riccardo Marchizza, jenž dohlavičkoval míč do relativního bezpečí.
     
    41
    Illario Monterisi naprosto jednoznačně trefil svého soupeře zezadu a může být rád, že za svůj zákrok neviděl žlutou. Domácí ale vybojovali standardku.
     
    40
    Do konce prvního poločasu nám chybí posledních pět minutek! Na úvodní branku i nadále čekáme. Dočkáme se ještě do hvizdu hlavního rozhodčího?
     
    39
    Tak to byl ale načechraný centr do vápna! Hassane Kamara se po něm natahoval, jenže dosáhl na něj jen špičkou kopačky a míč netrefil ani na bránu.
     
    38
    Hostující celek vybojoval ještě rohový kopu, ale tem větší nebezpečí nepřinesl. Sice přišlo další zakončení, jenže ani tentokrát se nevešlo mezi tři tyče.
     
    37
    Hosté navíc předvedli rychlou akci a znovu nechybělo moc! Přihrávka sice prošla malým vápnem, jenže tam nebyl vůbec nikdo v modrém dresu!
     
    36
    Walace táhl akci svého celku středem hřiště, jenže neměl dostatečnou podporu spoluhráčů. Proto není překvapením, že o míč brzy přišel.
     
    35
    Frosinone nakonec nebezpečné nebylo, přesto vybojovalo rohový kop. Tem už zakončení hlavou přinesl, ovšem Enzo Barrenechea poslal svůj pokus nad.
     
    34
    Dnešní zápas se rozhodně nehraje v rukavičkách. K vidění je hodně ostrých faulů, jeden z nich předvedli domácí a hosté mají zajímavou standardní situaci.
     
    32
    Marco Silvestri se musel hodně rychle položit na zemi po střele ze střední vzdálenosti... Celou situaci ovšem zvládl a zachránil svůj tým od inkasované branky.
     
    31
    Žlutá karta pro tým Frosinone Calcio (Matías Soulé).
     
    30
    Právě Luca Mazzitelli se ocitl na zemi po jednom ze soubojů. Sudí faul nepískal a hostující záložník se po chvilce zvedá na nohy bez ošetření.
     
    29
    Po zhlédnutí VARu je penalta opravdu odpískána! Luca Mazzitelli byl nejspíše tím hráčem, který se nacházel v ofsajdu.
     
    28
    Celou situaci ale řeší ještě VAR, jelikož domácí tam celou dobu signalizovali ofsajd hráče, který se do hry zapojil. Tak uvidíme, jak to dopadne...
    27. Penalta se pro ofsajd nekonala...
     
    27
    Penalta pro hosty!
     
    26
    Frosinone stalo celkem málo na to, aby se dostali na dostřel brány Silvestriho. Ale bylo to jen na dostřel, jelikož obrana domácích zafungovala na jedničku.
     
    25
    A zatím to nebude mít konce, jelikož hostující hráč míč odpálil jen na autové vhazování.
     
    24
    Hráči domácího celku nepůjčují v posledních momentech balón svému soupeři. Ti tak běhají bez míče, což samozřejmě Udinese naprosto vyhovuje.
     
    23
    Hostující brankář se nyní zapojuje více do hry a musel být na pozoru! Florian Thauvin dostal míč na malé vápno, jenže z první zamířil přímo na gólmana!
     
    22
    Střely na bránu: 2 – 0!
     
    21
    Po dlouhé době se dopředu dostali domácí hráči, kteří se konečně dostali také k nějakému pokusu na bránu, Stefano Turati ovšem vyráží na rohový kop.
     
    20
    Avšak u míče se dlouho neudrželi.. Hráči v modrém se během chvilky k balónu zase dostali. Dlouhý pas ovšem Walíd Šeddíra nemohl zastihnout.
     
    19
    Matías Soulé se snažil něco vymyslet u pravé lajny, ale měl před sebou dva hráče, tak zvolil jen přihrávku dozadu. Udinese se po dlouhé době drží na balónu.
     
    17
    Hráči v modrých dresech jsou nadále o něco aktivnějšími na hřišti a Marco Silvestri se musí mít pořádně na pozoru. Nyní znovu podkopává od brány.
     
    16
    A znovu jim nechybělo mnoho ke vstřelené brance! I zde ale chyběl krok na zadní tyči... No, mohli bychom se bezy dočkat nějakého přesného zásahu.
     
    15
    Hosté vybojovali rohový kop, ovšem ten žádné nebezpečí nepřinesl. Frosinone je ovšem nebezpečnější.
     
    14
    S odpovědí se pokusili přijít také domácí fotbalisté, kteří to vykombinovali na zadní tyč, ovšem tam nestihl nabíhající hráč o kousek doběhnout...
     
    13
    Sledujeme celkem pohledný fotbal, kdy se oba týmy snaží o útočení. Snaha hostů byla ale zastavena, a to z vádou útočného nedovoleného zákroku.
     
    11
    Držení míče: 54% – 46%!
    10. Šaddíra ve vyložené šanci neuspěl
     
    10
    Nyní už to ale byla šance! Hostující hráč se s trochou štěstí dostal ke svému sraženému centr a posunul míč na malé vápno, kde byl úplně volný Walíd Šeddíra, jenže ten z krkolomné šance neuspěl!
     
    9
    Riccardo Marchizza měl na levé straně spoustu prostoru a nakonec trochu uspěchal centr. I díky tomu si s tím domácí obrana celkem v pohodě poradila.
     
    8
    Skvělou práci odvedl hostující záložník, který vystoupil a zachytil průtokovou přihrávku. Hosté se ale s míčem nedokázali dostat ani na polovinu hřiště.
     
    7
    Lorenzo Lucca si nabíhal na centr za obranu soupeře, avšak ten byl moc dlouhý. Frosinone se snaží o rychlý přechod do útoku, ovšem neúspěšně.
     
    6
    João Ferreira pelášil po pravé straně, když přišel obranný skluz soupeře. Ten byl úspěšný, a tak domácí mají z nadějného brejku jenom autové vhazování.
     
    5
    Pět minut nám uteklo jako voda a my jsme ještě neviděli vůbec nic zajímavého. U míče se nyní drží hráči v bíločerných dresech, a to na polovině.
     
    4
    Frosinone to zkusilo hodně dlouhý nákopem dopředu! Anthony Oyono předvedl parádní sprint i důraz a dostal se k lehkému zakončení hlavou. Marco Silvestri míč sbírá do svých rukavic a rozehrává.
     
    3
    Už o dva ataky se pokusili fotbalisté domácího celku, ale ani jednou se nedostali až na dostřel brány.
     
    2
    Rozhodčí se omylem zapojil do hry, načež nechal přerušit hru. Míč se postupně dostal až k Stefanu Turatiovi, který rozehrál nakrátko.
     
    1
    A dnešní utkání nám právě odstartovalo! Domácí vstupují v bíločerných dresech, zatímco ten hostující v modrých. O úvodní výkop se postaralo Udinese.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Udinese Calcio: Silvestri – Pérez, Bijol, Kabasele – Ferreira, Samardžić, Walace (C), Lovrić, Kamara – Thauvin, Lucca.
    Náhradníci: Okoye, Malusà – Ebosse, Guessand, Kristensen, Zemura, Nwachukwu, Zarraga, Quina, Aké, Pejičić, Success, Semedo.
    Trenér: Andrea Sottil.

    Frosinone Calcio: Turati – Oyono, Monterisi, S. Romagnoli, Marchizza – Mazzitelli (C), Barrenechea – Soulé, Harroui, Gelli – Šeddíra.
    Náhradníci: Frattali, Cerofolini – Okoli, Lusuardi, Brescianini, Kvernadze, Báez, Kaio Jorge, Caso, Çuni, Garritano.
    Trenér: Eusebio Di Francesco.

    Rozhodčí: Guida – Rossi, Ricci.
     
    Frosinone Calcio

    Frosinone má o něco lepší start do sezóny. První duel sice prohrál na domácím hřišti s Neapolí, ovšem následně porazil Atalantu, taktéž na svém hřišti. Se ziskem tří bodů patří hostujícímu celku desáté místo, což se ale může ještě do startu utkání změnit... Tak uvidíme, kdo si nakonec odnese body z tohoto zápasu, snad se dočkáme hodně branek.
     
    Udinese Calcio

    Dvě kola jsou v italské nejvyšší soutěži za námi... a jak si vedlo Calcio? No, zatím to nebyla žádná hitparáda. Vybojovalo totiž jediný bod. Problémem se jeví defenziva, jelikož inkasovala už čtyři branky, zatímco Udinese dalo jen jednu. Nyní se tak s pouhým bodem drží až na osmnáctém místě, liga však teprve začala. V prvním kole tedy domácí celek padl, když nestačil jasně na Juventus (0:3), avšak následně remizoval na hřišti Salernitany.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního duelu třetího kola italské Serie A! Spolu se podíváme na duel mezi domácím Udinese a hostující Frosinone. Úvodní výkop je naplánovaný na 18:30 a my u toho nebudeme chybět.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   63. Thauvin (UDI), 83. Kabasele (UDI) – 31. Soulé (FRS), 75. Báez (FRS)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:9.
    Udinese Calcio: Silvestri – Pérez, Bijol, Kabasele – Ferreira (62. Ebosse), Samardžić (79. Quina), Walace (C), Lovrić, Kamara (62. Zemura) – Thauvin (79. Semedo), Lucca (67. Success).
    Náhradníci: Okoye, Malusà – Guessand, Kristensen, Nwachukwu, Zarraga, Aké, Pejičić.

    Trenér: Andrea Sottil.

    Frosinone Calcio: Turati – Oyono, Monterisi, S. Romagnoli, Marchizza – Mazzitelli (C), Barrenechea (80. Caso) – Soulé (64. Báez), Harroui (90+1. Garritano), Gelli – Šeddíra (80. Çuni).
    Náhradníci: Frattali, Cerofolini – Okoli, Lusuardi, Brescianini, Kvernadze, Kaio Jorge.

    Trenér: Eusebio Di Francesco.

    Rozhodčí: Guida – Rossi, Ricci
    bahis siteleri