Mountfield HK – Olomouc 10:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
10:2 (5:1, 4:0, 1:1)
HC Olomouc
Středa 06.09.2023, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu • Skupina B
Partner:
     
    45:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Moravané snižují na 2:10. Kapitán Tomáš Navrátil předal touš TOBIÁŠI SEKANINOVI, jenž napoprvé neuspěl, následně ovšem objel bránu a zasunul za Zárubu. Ten se nestihl včas přesunout. Asistence: Tomáš Navrátil.
     
    40:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Desítka je na světě! Adam Novotný přihrál FILIPU FROLÍKOVI, který nejdříve z úhlu napálil horní tyč. Následně kotouč ležel v brankovišti, než si ho na zemi našel a dorazil právě zmiňovaný hráč s číslem 10 a vstřelil desátý gól svého mužstva – 10:1. Asistence: Adam Novotný, Filip Klíma.
     
    38:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí stále nemají dost a střílí už devátý gól v dnešním duelu. Jan Pánek poslal puk na OLIVERA FOREJTKA, který zřejmě chtěl nahazovat, ale puk tečoval nejspíše hostující hráč a skončil v kleci – 9:1. Asistence: Jan Pánek.
     
    38:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Osm! Patrik Hendrych vybojoval kotouč u zadního hrazení a poslal ho na modrou Oliveru Forejtkovi. Ten nahodil puk na kasu, před níž ho tečoval DAVID ŠICHAN a nedal Barčákovi šanci – 8:1. Asistence: Oliver Forejtek, Patrik Hendrych.
     
    30:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Stejná situace jako u prvního domácího gólu – Ondřej Páleník nahrává, TOBIÁŠ VÍTEK střílí. A zapisuje hattrick. Tentokrát to ale nebyla ani tak střela jako nahození na brankáře. Jenže ten si nešťastně srazil kotouč za svá záda – 7:1. Asistence: Ondřej Páleník.
     
    22:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Uběhlo jen pár chvil druhé dvacetiminutovky a je to už o pět gólů. Radek Vencl našel před bránou volného ADAMA NOVOTNÉHO, který propálil Barčáka a zapsal svůj dnešní druhý gól a čtvrtý bod celkově – 6:1. Asistence: Radek Vencl, Filip Klíma.
     
    13:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ondřej Páleník našel na modré čáře Olivera Forejtka, který střílenou nahrávkou našel přesně hůl před kasou stojícího TOBIÁŠE VÍTKA, jenž se trefil již podruhé v dnešním mači – 5:1. Asistence: Oliver Forejtek, Ondřej Páleník.
     
    11:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se prosazují také v oslabení a odskakují na rozdíl třech branek! Adam Novotný získal puk v obranném pásmu a ujel do samostatného brejku. Ten se rozhodl zakončit bekhendovým blafákem, který gólman ještě vyrazil, ale situaci dojel FILIP FROLÍK a dílo dokončil – 4:1. Asistence: Adam Novotný.
     
    07:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvíčata napravila úvodní dojem z utkání. Filip Frolík získal kotouč u mantinelu, posunul ho na ADAMA NOVOTNÉHO, který našel místo přesně pod rukou Žbánka – 3:1. Asistence: Filip Frolík.
     
    07:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se prvně v dnešním mači ujímají vedení. FILIP KLÍMA dostal pas od Adama Novotného a z mezikruží zakončil přesně k tyči – 2:1. Asistence: Adam Novotný, Štěpán Černý.
     
    02:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Rychlý začátek a je srovnáno. Ondřej Páleník trefil nejprve bližší tyč, ale puk se odrazil k TOBIÁŠI VÍTKOVI, který si hrací předmět zpracoval a zblízka doklepl do prázdné klece – 1:1. Asistence: Ondřej Páleník.
     
    00:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora jde už v první minutě do vedení! Petr Minář vybojoval puk u mantinelu a předal Adamu Krásnemu, který našel na brankovišti úplně volného MATYÁŠE BRYMA a ten střelou kolem Zárubovy vyrážečky otevřel skóre – 1:1. Asistence: Adam Krásny, Petr Minář.
    Marken.cz

    Jan Brůna

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 3. T. Vítek (Páleník), 8. Klíma (A. Novotný, Š. Černý), 8. A. Novotný, 12. Frolík (A. Novotný), 14. T. Vítek (Forejtek, Páleník), 23. A. Novotný (Vencl, Klíma), 31. T. Vítek (Páleník), 39. Šichan (Forejtek, Hendrych), 39. Forejtek (J. Pánek), 41. Frolík (A. Novotný, Klíma) – 1. Brym (Krásny, Minář), 46. Sekanina (Navrátil)


    Mountfield HK: Záruba (V. Petřík) – Vencl, Forejtek (A), D. Pavlík, Š. Černý, J. Pánek, Wališ, Studnický – Holoubek, Klíma, Hendrych (A) – Frolík, Páleník, A. Novotný – Václavíček, Šichan, T. Vítek (C) – Koklar.
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Olomouc: Žbánek (21.–41. Barčák) – Přidal (A), Prokop, Janeba, Hubáček, Černý, Holéczy, Holaň – Brym, Vogl, Sekanina – Koryčanský, Rohozhyn, Navrátil (C) – Minář, Harásek, Bartok – Krásny.
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Veinfurter – Roischel, Hájková

    Diváci: 123
    bahis siteleri