Pelicans Lahti – Vítkovice cz 4:0 (kon.) | Ilves – Třinec cz 5:4 (kon.) | Växjö – Aalborg 5:2 (kon.)
Färjestad – Biel 4:1 (kon.) | Mnichov – Košice 5:2 (kon.)
konec
Pelicans Lahti
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 08.09.2023, 17:30 • Isku Areena • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:44:22)
     
    Dnešní utkání sledovalo 1658 diváků.
     
    Je dobojováno. Ve třetím dějství už žádná branka nepadla a Pelikáni udrželi čtyřbrankový náskok až do konce. Hosty dnes zradila střelecká muška a nevsítili ani jeden gól. Poprvé tak v Lize mistrů nezískali do tabulky ani bod.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Puk je v pásmu Vítkovic a duel je u konce.
     
    59:35
    Vítkovičtí se stále tlačí do zakončení, čestný úspěch ale opět nepřichází.
     
    59:02
    Dominik Lakatoš střílel z dálky, jeho střelu ale zastavili domácí hráči. Poté je hra přerušena a buly bude vhozeno ve středním pásmu, kam byla hra vykázána.
     
    58:28
    Domácí získali puk a vyhodili ho až před Lukáše Klimeše. Šetří cenné vteřiny a natahují hru v závěru, troufám si napsat, utkání.
     
    58:04
    Vyloučení v týmu Pelicans Lahti:
    Toni Utunen – 2 min., hákování.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:24
    Pelikáni operují před Klimešem, zblízka střílel Patrik Carlsson, ale jeho švih končí na pozorné vítkovické obraně.
     
    56:45
    Za domácí brankou vznikl souboj o kotouč a vyhráli ho Pelikáni, kteří hned zamířili před Klimeše. Nic před ním nevymysleli, ale mrzet je to rozhodně nemusí.
     
    56:01
    Domácí se už příliš nikam neženou a jen kontrolují stav zápasu. V zádech mají stále luxusní náskok, o který by se mohli připravit jen sami.
     
    55:36
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    54:58
    Z úhlu z pravé strany střílel Valentin Claireaux a v akci byl domácí brankář. Hra je zastavena, buly po jeho levé ruce.
     
    54:45
    Od modré čáry střílel Mário Grman, ale jeho pokus zastavila obrana soupeře, který se poté dostal k vyhození kotouče až před branku Lukáše Klimeše.
     
    53:36
    Další komerční přestávka.
     
    53:36
    Vyloučení v týmu Pelicans Lahti:
    Filip Král – 2 min., podrážení.
     
    52:47
    Peter Krieger ve velké šanci neprostřelil Jaspera Patrikainena a znovu se tak skóre nemění.
     
    51:58
    Juraj Mikuš zavezl touš do útočné třetiny, ale hosté ho hned zase ztratili. Následoval pomalý přechod soupeře před klec Lukáše Klimeše, jenž čelil další střele zblízka, ale celou situaci opět ustál.
     
    51:12
    Jesse Kiiskinen si nabruslil sám na levý kruh, udělal pár kroků navíc a v těsné blízkosti pak střílel na Lukáše Klimeše, jenž ale proti jeho jedovce uspěl.
     
    Střely na branku: 27 – 18
     
    50:50
    Petr Chlán si nabruslil na hranu levého kruhu a poté vyslal pokus, který pokryl Patrikainen a hra je zastavena.
     
    50:25
    Polovina třetí třetiny je ta tam a hostům se stále nepovedlo skórovat. Domácí tak drží bezpečný čtyřbrankový náskok a je zatím na velmi dobré cestě za třemi body.
     
    49:40
    Hosté se bleskově dostali do útočné třetiny, ale před Patrikainenem nic nevymysleli. Následně pak na druhé straně minul branku soupeře Kiiskinen.
     
    49:10
    Luboš Horký vyslal pokus na Lukáše Klimeše, jeho krajan byl ale úspěšnější a puk zastavil svými betony.
     
    48:28
    Dominik Lakatoš napřáhl v prostoru mezi kruhy, jeho švih pak brankář Patrikainen srazil do bezpečí a následně si ho převzali jeho spoluhráči.
     
    47:54
    Petr Chlán poslal kotouč na domácí branku, jen o kousíček ji však minul. Ani po téhle další velké šanci se skóre na straně Vítkovic nemění!
     
    47:18
    Roberts Bukarts sebral v obranném pásmu Vítkovic puk a lotyšský útočník se pak prodral na druhou stranu, ale neměl tam nikoho, komu by touš poslal.
     
    47:00
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:37
    Mário Grman se neprodral skrze obranu Lahti a mezi kruhy se tak nedostal do žádného zakončení před Patrikainenem.
     
    45:57
    Ne, hostům se zatím nedaří vsítit svou první branku v utkání, proti pokusu Dominika Lakatoše byl další obranný zákrok Pelikánů.
     
    45:22
    Gewiese neudržel u levého hrazení kotouč a ztratil ho. Následně pak šel okamžitě střídat a soupeř Pelikánů jde do další útočné akce na druhou stranu.
     
    44:33
    Jakub Stehlík střílel na Patrikainena, ten vyrazil puk pouze před sebe a hned na to čelil dalšímu pokusu stejného hráče, který ale kotouč za jeho záda nedorazil.
     
    44:11
    Vítkovice jsou v plném počtu.
     
    43:46
    Puk je ve středním pásmu, hostům se ho však nepovedlo poslat dále a do pásma se tedy domácí celek vrátil zase zpátky a operuje před Lukášem Klimešem.
     
    43:15
    Pelikáni se nastěhovali zpět do pásma Vítkovic, ale hned zase čelili výhozu soupeře až před branku Lahti.
     
    42:42
    Hosté se dostali na kotouč a ten vyhazují až před branku Jaspera Patrikainena. Domácí tak další akci musejí zakládat od začátku a od jeho klece.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Roman Půček – 2 min., podrážení.
     
    42:09
    Další zákrok Lukáše Klimeše proti střílejícímu Kasperu Puutiovi a hra je přerušena. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    41:29
    Rastislav Dej dovezl puk do útočného pásma, kde o něj ale hosté záhy přišli a už zase čelí akci domácích. Klimeš se tak musí mít na velkém pozoru ve svém brankovišti.
     
    40:20
    Obrovská šance Stuarta Percyho! Ten se dostal ke střele a po ní zvoní tyč Patrikainenovy branky. A o chvilku později v další velké šanci byl Jan Káňa, i on ale zařízení netrefuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:11.
     
    Také druhé dějství je minulostí. To znovu patřilo domácím, kteří přidali díky trefě Ryana Lasche další branku a vedou bezpečně 4:0. Hosté se snažili o snížení, ale proti jim stále stojí dnes bezbrankový Jasper Patrikainen.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Pelikáni jsou v plném počtu a ustáli své první oslabení bez ztráty kytičky.
     
    39:30
    Michal Jordán z levé strany zakončil a trefil boční konstrukci vítkovické branky.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:50
    Vítkovičtí se snaží a nyní už nebyli daleko od prvního gólu. Při hezky sehrané kombinaci zakončoval Roberts Bukarts, ale Patrikainen vytasil další přesný zákrok a udržel čisté konto.
     
    38:15
    Hosté hrají vůbec první přesilovou hru v utkání a budou se snažit o první branku v utkání. Nyní se to ale nepovede, protože se soupeř rychle osvobodil vyhozením.
     
    37:48
    Vyloučení v týmu Pelicans Lahti:
    Toni Utunen – 2 min., hákování.
     
    37:18
    Petr Gewiese se dostal do další střely, ale pohotový zákrok vytasil Jasper Patrikainen a hra je přerušena.
    36:04 Ryan LASCH - 4:0
     
    36:04
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok a vedou 4:0. Sakke Hämäläinen střílel z levého kruhu, puk se poté odrazil od zadního mantinelu k RYANU LASCHOVI, jenž ho okamžitě z prakticky nulového úhlu poslal pod víko soupeřovy brány. Asistence: Sakke Hämäläinen a Toni Utunen.
     
    35:18
    Vyloučení v týmu Pelicans Lahti:
    Onni Käyhkö – 2 min., hrubost + 2 min., držení.

    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Dominik Lakatoš – 2 min., hrubost + 2 min., držení.
     
    34:33
    Willie Raskob napřáhl na modré čáře, jeho rána ale byla zablokována obranou soupeře. Ten pak rychle otáčí hru opačným směrem.
     
    33:49
    Roberts Bukarts se po levé straně prodíral do útočné třetiny, ale i tam měl u sebe jednoho z domácích hráčů, který soupeři průchod do útoku ztížil.
     
    33:19
    Kasper Puutio mezi kruhy švihl do puku a ten končí na betonu Lukáše Klimeše.
     
    32:40
    Hostům se nedaří usadit se na delší dobu v pásmu Pelikánů. Ti se znovu přemístili před Klimeše, na kterého mířila další střela, ta šla nad jeho branku.
     
    31:56
    A další zákrok Klimeše, jenž znovu podržel svůj tým. Ten by potřeboval skórovat, aby se ještě vrátil zpět do hry o body do tabulky hokejové Ligy mistrů.
     
    31:14
    Patrik Carlsson našel přihrávkou Ryana Lasche, druhý jmenovaný však své prudké zakončení poslal jen vedle Klimešovy branky.
     
    30:59
    Po zakončení Filipa Krále končí kotouč v lapačce Lukáše Klimeše a bleskově je hra přerušena. Vhazovat se bude po pravé ruce vítkovického brankáře.
     
    30:15
    Polovina základní hrací doby je minulostí a domácí stále drží slibný tříbrankový náskok. Zatím mají nad soupeřem převahu a Jasper Patrikainen drží čisté konto.
     
    29:52
    Po nepřesném zakončení Michala Jordána přenesli hru na opačnou stranu Vítkovičtí, které svými hlasivkami ženou kupředu jejich fanoušci a byla z toho střela Robertse Bukartse, ale ta šla jen do lapačky brankáře soupeře.
     
    29:32
    Dominik Lakatoš se dostal k další střele, která skončila mimo. Poté se před Patrikainenem vytvořila menší skupinka hráčů obou celků a došlo na menší strkanici.
     
    28:52
    Zvoní také tyč na straně Pelikánů a hosté si tak mohli oddychnout. Prohrávat už o čtyři góly by byla možná už neřešící situace.
     
    28:08
    Po vhazování před Patrikainenem se k puku dostali domácí hráči a otočili hru. Před Klimešem se však nedokázali střelecky prosadit. Nicméně se stále drží před jeho brankou.
     
    27:29
    Roman Půček zkrotil skákavý kotouč a z pravé strany pak vystřelil, odražený puk se pak dostal Matěj Přibyl, jehož pokus pak skončil někde pod ležícím tělem Jaspera Patrikainena.
     
    26:38
    Vítkovičtí čelili další akci soupeře, finský celek je zatím hodně aktivní a hraje jednoduchý hokej. Hostům se tak nedaří najít na dobře hrající Pelikány recept.
     
    26:33
    Po dalším zákroku Lukáše Klimeše je hra zastavena a bude se vhazovat před jeho brankou. To vše ale až po další komerční přestávce, která nyní následuje.
     
    26:25
    Domácí neudrželi puk u modré čáry, ten tak skončil po výhozu soupeře až u Patrikainena a je z toho zakázané uvolnění Vítkovic.
     
    25:25
    Do protiakce se dostali Pelikáni a v šanci byl dnešní domácí top scorer, a sice Aatu Jämsen, ale jeho nepříjemná přízemní střela se opřela o beton Lukáš Klimeše.
     
    24:10
    Hosté se usadili v pásmu Pelikánů a z prostoru mezi kruhy pak střílel Petr Fridrich a po jeho letícím pokusu zazvonilo břevno Jaspera Patrikainena!
     
    23:44
    Lukáš Klimeš musel zakročit proti svému dalšímu krajanovi. Od modré čáry pálil Michal Jordán a po jeho pumelici pak zakročil právě vítkovický brankář. Hra je opět zastavena.
     
    23:02
    Vítkovičtí se stále nemohou dostat do herní pohody a nedaří se jim vstřelit vůbec první branku v tomto duelu.
     
    22:10
    Lukáš Klimeš se opět nenudil a zakročil proti dalšímu pokusu Pelikánů a před dotěrnými útočníky pak raději hru zastavila a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    21:57
    Další střela domácích, ta prosvištěla vedle klec domácích. Následovala akce na druhé straně, ale i ta byla neúspěšná. Pelikáni se hned na to dopustili ofsajdu a hra je vykázána ven.
     
    21:39
    Michal Jordán podržel puk na modré čáře a poté na pravé straně zakončoval Elias Vilén, jenž nechal po svižné ráně vyniknout Lukáše Klimeše.
     
    21:09
    Dominik Lakatoš dostával přihrávku před Jaspera Patrikainena, ale nakonec na puk nedosáhl a rázem skončila slibně se rodící akce na straně vítkovické Ridery.
     
    Roman Půček se snažil projít do útočného pásma, ale zastavila ho píšťalka čárového sudího, který viděl ofsajd. Hra je zastavena a vykázána do středního pásma.
     
    20:11
    Vítkovice jsou v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    První třetina je minulostí a pro hosty byla neúspěšná. Častá vyloučení znamenala, že domácí Pelikáni vedou rozdílem tří branek a tento náskok se jim nebude lehce dohánět. V deváté minutě se prosadil Aatu Jämsen a domácí vedli. O chvilku později se pak trefil Ryan Lasch a bylo to 2:0. V závěru třetiny pak další přesilovku využil Elias Vilén a Pelicans tak mají dobrý náskok nad svým soupeřem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Domácí se znovu snaží využít tutéž přesilovou hru, ale hosté se ubránili a následně pak vyhodili puk do středního pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
    18:36 Elias VILÉN - 3:0
     
    18:36
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Pelikáni využili další přesilovou hru a jdou do tříbrankového trháku, navíc početní výhoda bude nadále trvat. ELIAS VILÉN na pravém kruhu napřáhl ke střele a poté trefil místo mezi rukou a tyčí Klimešovy klece – 3:0. Asistence: Ryan Lasch a Patrik Carlsson.
     
    18:11
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Roman Půček – 2 min., vysoká hůl.
     
    17:34
    Další šance Lahti a v akci byl Lukáš Klimek, jenž vytasil další přesný zákrok. Hra je zastavena a vhazovat se bude před jeho svatyní.
     
    16:50
    Dominik Lakatoš na pravé straně v blízkosti Patrikainena zakončil a jeho štiplavá střela přeletěla lapačku Jaspera Patrikainena.
     
    16:19
    Až nyní hosté vytáhli touš do středního pásma a postupují směrem do útoku. Ve střední třetině však bylo plno a domácí hokejisté opět získali puk.
     
    15:41
    Domácí stále operují před hostující klecí a Vítkovičtí se tak musí znovu bránit. A nedaří se jim dostat kotouč ven z pásma, aby mohli vystřídat.
     
    14:54
    Luboš Horký zastavil rozehrávku Vítkovic, poté objel branku a okamžitě vystřelil na svého krajana, Lukáš Klimeš ale jeho projektil bezpečně chytil.
     
    14:26
    Lukáš Klimek nyní zakročil proti nepříjemnému nahození soupeře a hra je zastavena. Po krátké komerční pauze se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    13:44
    A nyní je už v plném počtu.
     
    13:20
    Elias Vilen nahodil puk před vítkovickou klec, tam pak tečoval Jämsen, ale nepřesně. Poté se Ridera opět osvobozuje.
     
    12:57
    Další výhoz Vítkovic a ty odcházejí střídat. Na led skáče čerstvá čtyřka.
     
    12:22
    Obrana Vítkovic se dostala na kotouč a poslala ho až před Patrikainena. Pelikáni se tak dostávají do další akce z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    11:46
    Další vyloučení Vítkovic a to je hrozba pro český celek. Domácí mají další přesilovou hru a už se derou před branku Lukáše Klimka.
     
    11:44
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Willie Raskob – 2 min., držení.
     
    11:08
    Hosté ale mírně ožili a i nyní se dostali rychle do útočné akce, ale znovu narazili na pevnou obranu Pelikánů.
     
    10:38
    Dominik Lakatoš se natlačil před domácí brankoviště, kde rychle zakončil, ale proti se mu postavila obrana Lahti, která akci Vítkovic zmařila.
     
    10:06
    Juraj Mikuš nahodil puk před branku Lahti, kde se snažil kotouč tečovat Jan Káňa, ale nepovedlo se. Patrikainen má puk ve své moci a raději přerušuje hru.
    09:29 Ryan LASCH - 2:0
     
    09:29
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, domácí ale udeřili podruhé. Kotouč poskakoval před Klimešem, nakonec se k němu na levé straně rozjel RYAN LASCH a švihem pak nedal hostujícímu brankáři šanci – 2:0. Asistence: Jonas Enlund a Filip Král.
     
    08:48
    Hráči Lahti měli znovu tlak před vítkovickou brankou, jejich přesilovka pokračuje dle nových pravidel dále a klidně tak mohou domácí znovu skórovat.
    08:07 Aatu JÄMSEN - 1:0
     
    08:07
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku pět na čtyři a jdou do vedení. Jonas Enlund poslal kotouč na AATUA JÄMSENA, který poté z velmi těžkého úhlu nasměroval kotouč na hostující klec, kotouč se tam odrazil od betonu Lukáše Klimeše a zaplul za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Ryan Lasch a Elias Vilén.
     
    08:02
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    07:32
    Hosté hrají ve třech proti pěti domácím. Hned po buly odpálili puk znovu až před Jaspera Patrikainena.
     
    07:27
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Lukáš Kovář – 2 min., sekání.
     
    07:05
    Hosté dostali puk k sobě a hned ho poslali až před klec Patrikainena. Domácí tak musejí jít do další akce znovu až od jeho svatyně.
     
    06:43
    Finský celek se už uhnízdil v pásmu soupeře a Klimeš tak musí být ve svém brankovišti hodně pozorný.
     
    06:02
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Mário Grman – 2 min., hákování.
     
    04:50
    A další pokus domácích, kteří znovu atakovali Klimešovu branku, gólman Vítkovic to ale opět ustál a rozehrávkou posílá své spoluhráče na druhou stranu.
     
    04:11
    Petr Chlán po neúspěšném zakončení soupeře zachytil puk a od zadního mantinelu se chtěl vydat dopředu. Ovšem kotouč ukradl Patrik Carlsson a jeho švih z pravého kruhu kryje Lukáš Klimeš.
     
    03:21
    Sakke Hämäläinen si rukou sklepl puk na hokejku a poté se vydal na útočný výlet, v jeho rozletu ho ale zastavila pozorná vítkovická obrana.
     
    02:43
    Matěj Přibyl kroužil okolo kruhů, nepovedlo se mu převzít touš a znovu do akce pádí domácí celek.
     
    01:45
    Marek Kalus si nabruslil do prostoru mezi kruhy, ale nakonec se nedokázal před Patrikainenem prosadit. Ztráta puku pro Rideru a domácí se snaží o přechod do útočného teritoria.
     
    00:49
    Filip Král, další český hráč v týmu Lahti, se zahýbal na levém kruhu, poté ale nevyslal pokus skrze obranu soupeře. Posléze jde do útočné akce zase vítkovický tým.
     
    00:15
    Po vhazování ve středovém kruhu se do útoku dostali domácí hráči, Michal Jordán poslal puk před vítkovickou klec, ale Luboš Horký střílel mimo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dozněly hymny obou zemí a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    Úvodní sestavy:

    Pelicans Lahti: Patrikainen (Olkinuora) – Puuotio, Jordán, Niemelä, Král, Riihinen, Utunen (A), Käyhkö – Horký, Hämäläinen (A), Roine (C) – Lasch, Carlsson, Tukiainen – Hirvonen, Vilen, Jämsen (TS) – Kiiskinen, Enlund, Virtanen – Bareš
    Trenér: Tommi Niemelä

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Machovský) – Raskob, Percy, Grman, Mikuš (A), Stehlík, Gewiese, Kovář – Fridrich, Krieger, Bukarts – Lakatoš (C) (TS), Chlán, Káňa – Kalus, Claireaux, Dej (A) – Půček, Přibyl, Lednický – Krejsa
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Salonen (FIN), Vikman (FIN) – Hautamäki (FIN), Nikulainen (FIN).
     
    HC Vítkovice Ridera

    To vítkovická Ridera, která je jedním z českých zástupců v této soutěži, byla v obou prvních duelech úspěšná. V prvním domácím klání narazila na Red Bull Mnichov a po základní hrací době zápas nepoznal vítěze. Po šedesáti minutách tak na ukazateli skóre svítil stav 3:3 a šlo se do prodloužení, ve kterém žádný gól nepadl. Poté tedy došlo na samostatné nájezdy a v nich uspěla Ridera získala tak první body do tabulky.

    V té se nachází na jedenáctém místě s pěti body, protože další domácí utkání Vítkovičtí zvládli, když vyhráli 4:1 a připsali tři body. Tento výsledek se zrodil nad švýcarským Rapperswilem a všechny góly padly v prostřední části hry. V dnešním duelu na finské půdě budou na tyto úspěchy chtít navázat a uvidíme, zda získaji Vítkovičtí skalp dalšího zahraničního soupeře.
     
    Pelicans Lahti

    Hokejisté finského klubu Pelicans Lahti vstoupili do nového ročníku hokejové Ligy mistrů prohrou. Doma v severském derby narazili na švédské Växjo, které svého soka porazilo 5:1. Domácí sice snížili na rozdíl jediného gólu a byli ještě ve hře o první body, ovšem soupeř poté přidal další tři góly a výhru na ledě Lahti zpečetil. Pelikáni o dva dny později měli před sebou venkovní duel a v něm chtěli poprvé uspět.

    Na ledě francouzského Rouenu se zrodila bláznivá přestřelka už v první třetině, ve které padlo osm branek. Pelikáni ji vyhráli 6:2 a nakonec po výhře 8:3 obrali domácí tým o všechny body a na svém kontě mají tedy body 3 a jsou zatím na čtrnáctém místě tabulky LM.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Hokejová Liga mistrů je už v plném proudu a týmy mají za sebou dva úvodní duely nové sezóny. V rámci třetího kola na sebe narazí celky Pelicans Lahti a HC Vítkovice Ridera.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Jämsen (Lasch, Vilén), 10. Lasch (Enlund, Král), 19. Vilén (Lasch, Carlsson), 37. Lasch (Hämäläinen, Utunen)


    Pelicans Lahti: Patrikainen (Olkinuora) – Puuotio, Jordán, Niemelä, Král, Riihinen, Utunen (A), Käyhkö – Horký, Hämäläinen (A), Roine (C) – Lasch, Carlsson, Tukiainen – Hirvonen, Vilen, Jämsen (TS) – Kiiskinen, Enlund, Virtanen – Bareš
    Trenér: Tommi Niemelä

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Machovský) – Raskob, Percy, Grman, Mikuš (A), Stehlík, Gewiese, Kovář – Fridrich, Krieger, Bukarts – Lakatoš (C) (TS), Chlán, Káňa – Kalus, Claireaux, Dej (A) – Půček, Přibyl, Lednický – Krejsa
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Salonen (FIN), Vikman (FIN) – Hautamäki (FIN), Nikulainen (FIN)

    Diváci: 1658
    bahis siteleri