Pelicans Lahti – Vítkovice cz 4:0 (kon.) | Ilves – Třinec cz 5:4 (kon.) | Växjö – Aalborg 5:2 (kon.)
Färjestad – Biel 4:1 (kon.) | Mnichov – Košice 5:2 (kon.)
konec
Pelicans Lahti
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 08.09.2023, 17:30 • Isku Areena • Hokejová Liga mistrů • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:04 Ryan LASCH - 4:0
     
    36:04
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok a vedou 4:0. Sakke Hämäläinen střílel z levého kruhu, puk se poté odrazil od zadního mantinelu k RYANU LASCHOVI, jenž ho okamžitě z prakticky nulového úhlu poslal pod víko soupeřovy brány. Asistence: Sakke Hämäläinen a Toni Utunen.
    18:36 Elias VILÉN - 3:0
     
    18:36
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Pelikáni využili další přesilovou hru a jdou do tříbrankového trháku, navíc početní výhoda bude nadále trvat. ELIAS VILÉN na pravém kruhu napřáhl ke střele a poté trefil místo mezi rukou a tyčí Klimešovy klece – 3:0. Asistence: Ryan Lasch a Patrik Carlsson.
    09:29 Ryan LASCH - 2:0
     
    09:29
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, domácí ale udeřili podruhé. Kotouč poskakoval před Klimešem, nakonec se k němu na levé straně rozjel RYAN LASCH a švihem pak nedal hostujícímu brankáři šanci – 2:0. Asistence: Jonas Enlund a Filip Král.
    08:07 Aatu JÄMSEN - 1:0
     
    08:07
    Pelicans Lahti právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku pět na čtyři a jdou do vedení. Jonas Enlund poslal kotouč na AATUA JÄMSENA, který poté z velmi těžkého úhlu nasměroval kotouč na hostující klec, kotouč se tam odrazil od betonu Lukáše Klimeše a zaplul za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Ryan Lasch a Elias Vilén.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Jämsen (Lasch, Vilén), 10. Lasch (Enlund, Král), 19. Vilén (Lasch, Carlsson), 37. Lasch (Hämäläinen, Utunen)


    Pelicans Lahti: Patrikainen (Olkinuora) – Puuotio, Jordán, Niemelä, Král, Riihinen, Utunen (A), Käyhkö – Horký, Hämäläinen (A), Roine (C) – Lasch, Carlsson, Tukiainen – Hirvonen, Vilen, Jämsen (TS) – Kiiskinen, Enlund, Virtanen – Bareš
    Trenér: Tommi Niemelä

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Machovský) – Raskob, Percy, Grman, Mikuš (A), Stehlík, Gewiese, Kovář – Fridrich, Krieger, Bukarts – Lakatoš (C) (TS), Chlán, Káňa – Kalus, Claireaux, Dej (A) – Půček, Přibyl, Lednický – Krejsa
    Trenér: Miloš Holaň

    Rozhodčí: Salonen (FIN), Vikman (FIN) – Hautamäki (FIN), Nikulainen (FIN)

    Diváci: 1658
    bahis siteleri