Tappara – Skellefteå 3:5 (kon.) | Pardubice – Ingolstadt cz 6:1 (kon.) | Ženeva – Rouen 9:1 (kon.)
Belfast Giants – Bolzano 4:0 (kon.) | Salzburg – Stavanger 5:2 (kon.)
konec
Genève-Servette HC
9:1 (3:0, 5:0, 1:1)
Les Dragons de Rouen
Sobota 09.09.2023, 19:45 • Patinoire des Vernets • Hokejová Liga mistrů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:02 Marco MIRANDA - 9:1
     
    44:02
    Servette právě vstřelil branku!
    Ovšem domácí hned na to odpovídají a dávají už svou devátou branku v utkání. Mike Völlmin posunul kotouč na MARCA MIRANDU, který zblízka prostrčil puk pod betonem Caubeta a ten skončil za brankovou čárou – 9:1. Asistence: Mike Völlmin a Valtteri Filppula.
    42:47 Marcel HAŠČÁK - 8:1
     
    42:47
    Rouen právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen prosazují a dávají čestný úspěch. Berou tak domácímu brankáři čisté konto. Svižnour ranou se ze střední vzdálenosti nemýlil MARCEL HAŠČÁK – 8:1. Asistence: Kristaps Sotnieks a Alexandre Mallet.
    32:31 Marc-Antoine POULIOT - 8:0
     
    32:31
    Servette právě vstřelil branku!
    Tak i nový brankář v hostující síti musel poznat sílu dnešního soupeře. Na levém kruhu převzal kotouč MARC-ANTOINE POULIOT a poté nechytatelnou střelou rozvlnil síť za zády Tonina Caubeta – 8:0. Asistence: Tanner Richard a Teemu Hartikainen.
    30:07 Marc-Antoine POULIOT - 7:0
     
    30:07
    Servette právě vstřelil branku!
    Od zadního mantinelu poslal kotouč do prostoru mezi kruhy dobře postavenému MARCU-ANTOINEMU POULIOTOVI Tanner Richard a prvně jmenovaný pak svižnou ranou nedal Matiji Pintaričovi šanci – 7:0. Asistence: Tanner Richard.
    25:53 Vincent PRAPLAN - 6:0
     
    25:53
    Servette právě vstřelil branku!
    Domácí hráči si z utkání začínají dělat exhibici. K odraženému puku se na pravé straně dostal VINCENT PRAPLAN a pohotově ho pak nasměroval za záda Matiji Pintariče – 6:0. Asistence: Marc-Antoine Pouliot a Tanner Richard.
    24:05 Daniel WINNIK - 5:0
     
    24:05
    Servette právě vstřelil branku!
    Během chvilky domácí skórují znovu a je to 5:0. Dalekonosnou přihrávku vyslal Simon Le Coultre, na tu si do útočného pásma najel DANIEL WINNIK, přikopl si puk k sobě a na pravé straně ho pak dorazil do částečně odkryté sítě Matiji Pintariče. Asistence: Simon Le Coultre a Valtteri Filppula.
    23:24 Guillaume MAILLARD - 4:0
     
    23:24
    Servette právě vstřelil branku!
    Na začátku prostředního dějství vedou Ženevští už 4:0! Pohlednou akci zakončil po přihrávce od Joshe Joorise GUILLAUME MAILLARD, jenž se dostal na hranu pravého kruhu a zakončil k protější tyči. Asistence: Josh Jooris.
    07:13 Teemu HARTIKAINEN - 3:0
     
    07:13
    Servette právě vstřelil branku!
    Hned po buly se domácí vrhli do dalšího útoku, zpětnou přihrávku do mezikruží vyslal Sakari Manninen a jeho krajan TEEMU HARTIKAINEN střelou z první z prostoru mezi kruhy vymetl v síti hostů všechny pavučiny – 3:0. Asistence: Sakari Manninen a Noah Rod.
    06:54 Arnaud JACQUEMET - 2:0
     
    06:54
    Servette právě vstřelil branku!
    Po hezky sehrané kombinaci od zadního mantinelu poslal kotouč Valtteri Filppula na pravý kruh, kde ho ARNAUD JACQUEMET pohodlně nasměroval do sítě soupeře – 2:0. Asistence: Valtteri Filppula a Daniel Winnik.
    03:14 Sami VATANEN - 1:0
     
    03:14
    Servette právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté na začátku čtvrté minuty otevírají skóre zápasu a jdou do vedení. Marco Maurer nasměroval puk pro SAMIHO VATANENA, jenž poté svižnou ranou pověsil kotouč do sítě Matiji Pintariče – 1:0. Asistence: Marco Maurer a Marco Miranda.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Vatanen (Maurer, Miranda), 7. Jacquemet (Filppula, Winnik), 8. Hartikainen (Manninen, Rod), 24. Maillard (Jooris), 25. Winnik (Coultre, Filppula), 26. Praplan (Pouliot, Richard), 31. Pouliot (Richard), 33. Pouliot (Richard, Hartikainen), 45. Miranda (Völlmin, Filppula) – 43. Haščák (Sotnieks, Mallet)


    Genève-Servette HC: Descloux (Mayer) – Karrer (A), Chanton, Vatanen (TS), Maurer, Jacquemet, Le Coultre, Völlmin – Miranda, Filppula, Winnik – Praplan, Richard (A), Pouliot – Hartikainen, Manninen, Rod (C) – Cavalleri, Jooris, Maillard – Bertaggia
    Trenér: Jan Cadieux

    Les Dragons de Rouen: Pintarič (31. Caubet) – Sotnieks, Chakiachvili (A), Kristensen, Guimond, Goncalves-Nivelais, Yeo (C) – Mallet, Perron (TS), Rech (A) – Haščák, Hervé, Honejsek – Vigners, Kytnár, Tomasino – Perret, Nesa, Bedin – Addamo
    Trenér: Fabrice Lhenry

    Rozhodčí: Tscherrig (SUI), Ruprecht (SUI) – Altmann (SUI), Aurélien (SUI)
    bahis siteleri