Letňany – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Kopřivnice – Pov. Bystrica 1:3 (kon.) | Žďár n/S – Technika Brno 7:6 (kon.)
Opava – Šumperk 4:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 4:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 6:5 (kon.)
Vyškov – Vel. Meziříčí 2:3 (po pr.) | Benátky n/J – Děčín 3:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Kralupy n. Vltavou 0:0 (zruš.)
Písek – Příbram 3:2 (kon.)
konec
HK Opava
4:5 (0:1, 3:4, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 12.09.2023, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    52:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Máme zaděláno na dramatických osm minut! Opavští totiž vystřelili od modré čáry, kotouč byl následně tečován a Ryšavý stačil puk pouze vykopnout betonem. Přímo před brankou ale číhal ADAM BERÁNEK, kterému se přízemní ranou podařilo puk procedit do sítě. Asistence: Jan Vojtovič, Jan Thiel.
     
    39:29
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se potřetí v utkání dotahuje na rozdíl dvou branek! Po střele domácích se v nepřehledné situaci nejlépe zorientoval útočník ALEX KOTÁSEK, který puk zblízka dopravil za záda Milana Ryšavého. Asistence: Jakub Ludvík, Kryštof Stuchlík.
     
    32:49
    Draci právě vstřelili branku!
    Pátá branka v opavské svatyni! Slezané už po několikáté v dnešním utkání zcela propadli ve vlastní třetině a opět jsou za to z brejku potrestáni. Tadeáš Jaroš sice ještě se svým projektilem neuspěl, Antonín Nowak ale puk vyrazil pouze k ONDŘEJI ŠIŠOLÁKOVI, který už neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Tadeáš Jaroš, Justus Jaakkola.
     
    28:20
    Opava právě vstřelila branku!
    Brankové hody nekončí! Opava se rychle dostala do pásma hostů a Štindlovi se podařilo mezi kruhy dostat kotouč na nikým nehlídaného KRYŠTOFA KADULU, který ranou mezi betony znovu snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Jan Štindl.
     
    27:05
    Draci právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic je tady ale další branka v opavské síti! OTTO PITKÄNEN nabral velkou rychlost na levém křídle a střelou na bližší tyč Slížovi branky se mu podařilo dokonale zaskočit domácího brankáře! Asistence: Pavel Skopal.
     
    24:23
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezané se hlásí o slovo a také se zapojují v úvodu druhé třetiny do brankových hodů! Od modré puk směrem na Ryšavého nahodil Jakub Ludvík, do projektilu ještě svou hůl vložil JAN VOJTOVIČ a kotouč se zastavuje až v síti. Asistence: Jakub Ludvík, Jan Vašenka.
     
    23:38
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté opět udeřili! Rozhozená obrana Opavy si vůbec nepohlídala od modré čáry sjíždějícího JOSEFA CIBUZARA, který dostal z rohu kluziště puk ideálně mezi kruhy a zakončil mimo dosah Marka Slíže – 0:3. Asistence: Pavel Skopal.
     
    21:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk jde do dvoubrankového trháku! Doslova jako nůž máslem projel opavskou obranou Jakub Horký, který v blízkosti domácí branky předal puk ADAMU SCHEUTEROVI! Forvard Draků si připisuje po střele mimo dosah přesouvajícího se Slíže druhou branku v utkání. Asistence: Jakub Horký, Ludvík Rutar.
     
    08:21
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk jde do vedení! Střela Jakuba Horkého z mezikruží sice ještě na branku neprošla, kotouč se ovšem na levou stranu odrazil přímo k ADAMOVI SCHEUTEROVI, který ranou do horní části branky otevírá brankový účet dnešního zápasu. Asistence: Jakub Horký.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 25. Vojtovič (Ludvík, Vašenka), 29. Kadula (Štindl), 40. Kotásek (Ludvík, Stuchlík), 53. Beránek (Vojtovič, Thiel) – 9. Scheuter (Horký), 22. Scheuter (Horký, Rutar), 24. Cibuzar (Skopal), 28. Pitkänen (Skopal), 33. Šišolák (Jaroš, Jaakkola)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Ervasti, Adamec, Holík, Thiel, Pachula, Ludvík – Krupa, Stuchlík, Kotásek, Brada, Štindl (A), Kadula, Vašenka, Beránek, Vojtovič, Horizral, Hendrych, Buršík.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    DRACI PARS ŠUMPERK: Ryšavý (Kacbunda) – Rutar (A), Hohl, Jaakkola, Hajduch, Křivohlávek, Cibuzar, Minařík – Jaroš (C), Nilsson, Šišolák, Pitkänen, Skopal, Polách, Müller (A), Scheuter, Horký.
    Trenér: David Káňa.
    bahis siteleri