Skotsko – Anglie 1:3 (kon.) | Německo – Francie 2:1 (kon.)
konec
Skotsko
1:3 (0:2)
Anglie
Úterý 12.09.2023, 20:45 • Hampden Park (Glasgow). • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
    81. Harry KANE - 1:3
     
    81
    Anglie právě vstřelila branku!
    Jude Bellingham je doslova hráč od pána boha, protože se postaral o další anglický gól, i když tentokrát byl v roli nahrávače! Mladý záložník ve středu hřiště poslal na párek tři protihráče, následně naservíroval míč do šestnáctky na HARRYHO KANEA, který chladnokrevně zakončil ke vzdálenější tyči.
    67. Harry MAGUIRE - 1:2
     
    67
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    HARRY MAGUIRE je opět nešťastným hrdinou, protože si dává vlastní gól! Celou útočnou akci Skotska nastartoval průnikem přes pravou stranu Robertson, který se dostal až do vápna a odtud míč servíroval před bránu. Do něj se však vložil anglický stoper, který balón srazil přímo do protipohybu Ramsdalea.
    35. Jude BELLINGHAM - 0:2
     
    35
    Anglie právě vstřelila branku!
    Šok pro celou arénu, protože skotští oblíbenci zničehonic ztrácejí dvě branky! Anglie se držela v útoku a nakonec letěl do vápna další balón, který po odrazu zachytil Robertson. Ten ho chtěl poslal pryč, ale míč netrefil ideálně, takže ho přiťukl jen k JUDEU BELLINGHAMOVI, který z první skóroval.
    32. Phil FODEN - 0:1
     
    32
    Anglie právě vstřelila branku!
    Hosté přece jen našli skulinku v obraně soupeře a dostávají se do vedení! Kombinaci na hraně pokutového území výborně posunul Bellingham, který dostal míč do šestnáctky. Následovala střílená přihrávka Walkera, který doslova nastřelil PHILA FODENA, od kterého se balón odrazil přímo do sítě.

    Lukáš Mihal

    Branky: 67. Maguire (vla.) – 32. Foden, 35. Bellingham, 81. Kane

    Karty:   42. Hendry (SCO), 77. Tierney (SCO) – 41. Phillips (ENG), 42. Bellingham (ENG)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 5:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:12.
    Skotsko: Gunn – Hickey (89. Patterson), Porteous, Hendry, Tierney (82. Armstrong), Robertson (C) – McTominay, Gilmour (60. Dykes), McGregor (89. Jack), McGinn (82. Ferguson) – Adams (60. Christie).
    Náhradníci: McCrorie, Clark – Armstrong, Dykes, Ferguson, Christie, Jack, McKenna, McLean, Nisbet, Patterson, Shankland, Souttar.

    Trenér: Steve Clarke.

    Anglie: Ramsdale – Walker, Dunk, Guehi (46. Maguire), Trippier – Phillips, Rice, Bellingham (84. Gallagher) – Foden (71. Saka), Kane (C) (84. Wilson), Rashford (71. Eze).
    Náhradníci: Pickford, Johnstone – Colwill, Eze, Gallagher, Henderson, Chilwell, Maddison, Maguire, Nketiah, Saka, Tomori, Wilson.

    Trenér: Gareth Southgate.

    Rozhodčí: D. Massa – F. Meli, S. Alassio (všichni ITA)
    bahis siteleri