Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference VHK ROBE Vsetín (kon.)
Tisková konference HC Vítkovice Ridera (kon.) | Tisková konference k zahájení Tipsport extraligy (kon.)
konec
Tisková konference k zahájení Tipsport extraligy

Úterý 12.09.2023, 13:00 • O2 Universum, Praha • Tiskové konference
     
    To byly všechny dotazy a tisková konference tak končí. Hezký den. (14:10:55)
     
    Jak jste spokojeni s kultivací televizního prostředí?

    Viděli jste spoustu spotů a jsme rádi, že naši partneři do toho s námi jdou. Dnešními novinkami jsme udělali velký krok.
     
    Dotaz na Janu Obermajerovou: Proč na dresech zůstaly u reklam bílé podklady?

    My jsme dostali pozdě dresy od klubů, takže jsme se museli přizpůsobit. Klubům jsme ale dovolili třetí sadu dresů. Budeme se ale snažit do budoucna o kultivaci v této oblasti.
     
    Dotaz na M. Loukotu: Jak se vybírala analytická komise?

    Vybíral jsem je já a manažer extraligy. Loni jsme s nimi pracovali na analýzách, letos pracují na Champions hockey league.
     
    Nyní je prostor na dotazy.
     
    Jana Obermajerová končí proslov poděkováním partnerům.
     
    Škoda Auto bude pokračovat v projektu Náš hokej a soutěže o vstupenky na MS. I tady je reklamní spot.
     
    Znovu má slovo Jana Obermajerová, která představuje partnera Radegast a jeho projekty Radegast Index nebo kampaň zaměřenou na obránce. I tady nechybí video spot.
     
    Zmiňuje se i mobilní aplikace Tipsportu a jeho televize, která je údajně největší internetovou televizí na světě.
     
    Novinkou je oficiální fantasy liga TELH, která běží už několik týdnů a překonala všechna očekávání. Vznikne i verze pro NHL.
     
    Největšími favority na titul jsou Pardubice (3,4:1), Sparta (5:1) a Třinec (5:3:1), nejmenšími naopak Kladno, u kterého v prezentaci sice vidíme 120:1, dnes už je to ale prý 150:1.
     
    A ještě slovo dostává i Václav Sochor z Tipsportu. Ten zohledňuje hokej jako největší sport, co se objemu sázek týče. I letos budou finanční odměny pro kluby. Vítěz základní části dostane 500 000,-, vítěz pak 1 500 000,-.
     
    Slovo dostává i Ondřej Zamazal, který má na starost knihu rekordů. V knize přibylo 30 nových segmentů, Ondřej prý prošel přes 12 tisíc dostupných historických zápisů.

    Nejzajímavějšími rekordy je nová délka utkání, konec historické série Jakuba Leva bez zranění. Michalu Gulašovi chybí cca. 50 utkání do tisícovky, René Hradil může překonat Vladimíra Šindlera v počtu odpískaných duelů.
     
    Jana Obermajerová zmiňuje i mobilní aplikaci a oficiální kartičky.
     
    Sociální sítě dostanou nový grafický design, vysíláme živé rozhovory s hráči a zdvojnásobili jsme loni počet příspěvků a zobrazení na všech sítích.
     
    Novinkou je spolupráce s firmou WSC Sports, přední tvůrce automatizovaného obsahu ve světě. Záběry z extraligových zápasů tak bude zpracovávat umělá inteligence a budou vznikat zajímavá videa a sestřihy.

    Pokračovat budou i systémy Hockey Logic od Esports.cz, Extra player přímo pro hráčskou analýzu a zpravodajství na webu hokej.cz.
     
    Sledujeme další video, což je sestřih z projektu Extraligová nej.
     
    Hlavní partner TELH Komerční banky bude pokračovat v anketě Zlatá helma. Nově se bude hlasovat na webu i v aplikaci. Výběry každého měsíce budou k vidění jak u O2 TV, tak v ČT.

    Marek Baloun

    bahis siteleri