Vítkovice – Jihlava 3:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 2:4 (kon.) | Přerov – Zlín 1:4 (kon.)
Olomouc – Třinec 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:2 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 8:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
8:2 (3:0, 3:2, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 14.09.2023, 18:00 • ŠKO-ENERGO Aréna, Mladá Boleslav • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    51:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři opět využívají dvojnásobné přesilovky. Po střele Gardoně se k dorážce od levé tyčky dostal JOSEF TEPLÝ a ten už síť rozvlnil – 8:2. Asistence: Matěj Gardoň a Richard Patzelt.
     
    42:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se prosazují také ve třetí třetině a to hned z kraje. Střelu Hroudy přímo před Malečkem úspěšně tečoval JAKUB HRUŠKA. Asistence: Jakub Hrouda a Matěj Vojáček.
     
    37:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se opět prosazují v přesilovce a svého bývalého spoluhráče Moyseyeva tak vrací do hry předčasně. Šestý gól domácích z mezikruží vstřelil dnes velmi aktivní JAKUB HRUŠKA. Asistence: Tomáš Moravec a Vojtěch Malínek.
     
    30:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují. Prosazuje se jejich kapitán TOMÁŠ BŘEZINA, jenž uspěl s nahozením zpoza branky. To muselo Forstovi propadnout za zády. Asistence: Štěpán Hoch, Matyáš Humeník.
     
    29:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka pro domácí barvy a domácí vedou 5:1! Malínek našel na pravém kruhu Moravce, jehož střelu dorazil přímo před Malečkem JAN HURT. Asistence: Tomáš Moravec a Vojtěch Malínek.
     
    27:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A aktivita přinesla ovoce! Malínek s Hurtem udrželi puk a střelou z modré se prosadil JAKUB HROUDA. Puk skončil v pravé šibenici. Asistence: Jan Hurt a Josef Teplý.
     
    26:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor bleskově využívá přesilovku a snižuje. Autorem gólu je VOJTĚCH AULICKÝ, který se prosadil z pravé strany útočného pásma. Asistence: Michal Kusak.
     
    16:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Také druhý dvouminutový trest pro Motor nezůstane nepotrestaný. O to se postaral VOJTĚCH HRADEC, který využil zmatku v brankovišti hostů. Ten vznikl po střele Kučery z pravé strany. Asistence: Jan Kučera a Josef Teplý.
     
    15:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Do návratu prvního vyloučeného hráče Českých Budějovic zbývalo právě 5 sekund, když se střelou z modré prosadil TOMÁŠ MORAVEC. Domácí tak vedou 2:0. Asistence: Richard Patzelt, Matěj Gardoň.
     
    01:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jdou již ve druhé minutě do vedení! Prosazuje se MATĚJ VOJÁČEK, který špičkou hole sáhl do stříleného pasu Moravce z levého kruhu. Maleček byl v tuto chvíli absolutně bez šance. Asistence: Tomáš Moravec a Vojtěch Malínek.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 2. M. Vojáček (T. Moravec, Malínek), 16. T. Moravec (Patzelt, Gardoň), 17. Hradec (Kučera, Teplý), 28. Hrouda (Hurt, Teplý), 30. Hurt (T. Moravec, Malínek), 38. Hruška (T. Moravec, Malínek), 43. Hruška (Hrouda, M. Vojáček), 52. Teplý (Gardoň, Patzelt) – 27. Aulický (Kusak), 31. Březina (Hoch, Humeník)


    BK Mladá Boleslav: Forst (D. Hora) – A. Vlasák, T. Moravec (C), Sypecký, Hrouda (A), Patzelt, Průšek, Š. Němec – M. Vlasák, Hradec, Kučera – Gardoň, Malínek (A), Hurt – M. Vojáček, Hruška, Teplý – Dobner, Šachl, Vítek.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Motor České Budějovice: Maleček (Mařík) – Placek, Březina (C), Willmann (A), Buzek, Vachun, Gřegořek – Sochor, Petrásek, M. Kříž – Aulický, Hoch, Humeník – Kusak, Šimon, Mojsejev – Pospíchal, Kotous.
    Trenér: Radim Skuhrovec

    Rozhodčí: Horák, Červenka – Hradil, Teršíp
    bahis siteleri