Vítkovice – K. Vary 2:6 (kon.) | Olomouc – Kladno 1:0 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
Pardubice – Litvínov 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:4 (kon.) | Sparta – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 15.09.2023, 18:00 • Enteria arena, Pardubice • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    V enteria aréně zní pátá! Perfektní akci předvedl Říčka s Poulíčkem, kdy Říčka zavezl kotouč k Tomkovi, kde si počkal až mu přijede PATRIK POULÍČEK, který se trefil do horního rohu branky.
     
    45:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další gól pro Dynamo! Do samostatného úniku se dostal LUKÁŠ SEDLÁK, který předvedl bekhendovou kličku a přidal tak čtvrtou branku Dynama.
     
    44:05
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice si zpět berou dvougólový náskok. Kousal se dostal před Tomka, kde nahrál LUKÁŠI RADILOVI, který přesnou střelou mezi tři tyče vstřeluje svůj druhý v zápase.
     
    37:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesně se skončením pardubického trestu se Litvínov poprvé prosazuje. Abdul si najel na levý roh pardubické branky odkud nahrál PETRU KOBLASOVI, který poslal puk za záda Willa.
     
    21:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou do dvoubrankového vedení! Zohorna zavezl kotouč do útočného pásma a přihrál mezi kruhy najíždějícícmu ROBERTU KOUSALOVI, který se trefil do horního rohu branky.
     
    10:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice jdou do vedení a vstřelují tak první branku v tomto zápase! Nejdříve si před branku najel Kousal, který vystřelil, tuto střelu Tomek vyrazil k LUKÁŠI RADILOVI, který zakončil do odkryté branky.
    Marken.cz

    Zuzana Miřatská

    Branky a nahrávky: 11. Radil (Zohorna, R. Kousal), 22. R. Kousal (Zohorna), 45. Radil (R. Kousal, Zohorna), 46. Sedlák (Košťálek), 54. Poulíček (Říčka, Paulovič) – 38. Koblasa (Abdul)


    HC Dynamo Pardubice: Will (Klouček) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, Hrádek – Cienciala, Sedlák, Hyka – R. Kousal, Zohorna, Radil – Říčka, Poulíček, Paulovič – Mandát, Rákos, Vondráček – Urban.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Demel, Zile, Strejček, Jaks, Czuczman, Baránek, Zeman – Kudrna, Sukeľ, Koblasa – Abdul, Kirk, O. Kaše – Válek, Gut, Hlava – Zygmunt, Jurčík, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Hribik, Úlehla – Ondráček, Hynek

    Diváci: 9459
    bahis siteleri