Havlíčkův Brod – Chrudim 8:3 (kon.) | Vsetín – Břeclav 8:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:3 (2:0, 4:2, 2:1)
HC Chrudim
Pátek 15.09.2023, 15:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 1. kolo
Partner:
     
    55:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Přesilovky rozhodují dnešní duel, Bruslaři využívají pátou v utkání! Dominik Chromý narýsoval nahrávku na modrou čáru, kde stál MATRIN TEML. Ten si zpracoval puk a přes změť těl ho dostal do sítě! Asistence: Dominik Chromý.
     
    45:43
    Chrudim právě vstřelila branku! Východočeši se nevzdávají a kontrují průběh utkání! Samuel Kopecký přistrčil touš ROBINU ŠTĚPNIČKOVI, který krásnou ránou zápěstím trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Samuel Kopecký.
     
    43:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Čtvrtá využitá přesilovka pro Havlíčkův Brod znamená zvýraznění vedení! Dominik Chromý neuspěl se svoji střelou, ale k dorážce se dostal MAREK ČAPEK. Ten stál ve správný čas na správném místě, když přehodil beton gólmana. Havlíčkobrodský štírek tím kompletuje hattrick! Asistence: Dominik Chromý.
     
    38:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Divoká třetina nabízí další gól, v pořadí už šestý. Dominik Chromý vybojoval puk pro MARKA ČAPKA, který si na trojnožce sjel mezi čárky a bekhendem dal touš nad vyrážečku gólmana. Hodně hořká pilulka pro Chrudim. Asistence: Dominik Chromý.
     
    28:42
    Chrudim právě vstřelila branku! Hosté se připomínají, když střílí druhou branku zápasu! Tomáš Dvořák neuspěl, stejně jako LUKÁŠ MANDYS. Ten napoprvé trefil betony gólmana, ale z následné dorážky slavil úspěch! Asistence: Tomáš Dvořák a Robin Štěpnička.
     
    28:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Dorostenecká spolupráce z loňského roku funguje, Havlíčkův Brod jde do trháku! Martin Teml vybídl na modré čáře ke skórování DOMINIKA CHROMÉHO, který přízemní střelou našel skulinu mezi betony gólmana! Asistence: Martin Teml.
     
    27:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí soubor využívá již druhou početní výhodu! DOMINIK VANĚČEK ujel po pravé straně, byl tísněn obráncem, tak vystřelil. Jeho pokus vyrazil Etflaiš do rohu. Domácí borec dojel kotouč, který pověsil puk pod pravé břevno.
     
    25:07
    Chrudim právě vstřelila branku! Aktivita hostů sklízí zasloužené ovoce a kontakt do utkání! Mezi čárkami se dostal ke kotouči ROBIN ŠTĚPNIČKA, který dorazil puk pod betony Jakuba Humplíka.
     
    21:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině je to už o tři branky! Jeden z hostující obránců nerozehrál dobře. Puku se u zadního mantinelu chopil DOMINIK VANĚČEK, který si vybruslil před branku. Tam měl lehkou úlohu, když pověsil puk pod horní tyč! Bez asistence.
     
    16:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři využívají přesilovku a jdou do dvougólového vedení! Puk putoval po deštníku, jehož vrchola na modré – JIŘÍ FRANTL, propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Dominik Vaněček.
     
    11:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Nedáš, dostaneš se opět potvrdilo! Chrudim mohla jít do vedení, ale z protiakce padl gól! Miroslav Duben vypálil od modré linie a jeho pokus tečoval mimo dosah gólmana MAREK ČAPEK! Asistence: Miroslav Duben.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 12. Čapek (Duben), 17. Frantl (Vaněček), 22. Vaněček, 28. Vaněček (Lédl), 29. Chromý (Teml), 39. Čapek (Chromý), 44. Čapek (Chromý), 56. Teml (Chromý) – 26. Štěpnička (Mandys), 29. Mandys (Dvořák, Štěpnička), 46. Štěpnička (Kopecký)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Svoboda, Duben, Rasocha, Mečiar, Kytka, Frantl, Teml (C) – Tecl, Čapek, Kraučuk (A), Čech, Brožek, Makovec, Lédl, Chromý (A), Hrodek, Vaněček.
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Chrudim: Etflaiš (Šprync) – Krejčík, Beran, Urválek, Řivnáč, Šurc, Šanc – Kasal, Mandys (A), Smékal, Pinkas, Kábele (A), Šimonek, Dvořák, Vaško, Kopecký (C), Štěpnička, Prostřední.
    Trenér: Petr Čáslava

    Rozhodčí: Lukáš Hort – Ondřej Polák, Patrik Augusta

    Diváci: 159
    bahis siteleri