Přerov – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:6 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 3:1 (kon.) | HC Litvínov – K. Vary 3:9 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 1:8 (kon.)
Kladno – Slavia 3:7 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:2 (kon.) | Plzeň – Liberec 4:3 (kon.)
Olomouc – Poruba 3:1 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:8 (0:3, 0:0, 1:5)
BK Mladá Boleslav
Sobota 16.09.2023, 13:00 • Sportovní hala Fortuna, Praha • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    59:53 Matěj DOLEŽEL - 1:8
     
    59:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pro Spartu tuze krutý výsledek v úplném závěru pečetí MATĚJ DOLEŽEL, na jehož prudkou střelu od modré čáry mířící k levé tyčce Tvrzník se zakrytým výhledem dosáhnout nedokázal. Asistence: Ondřej Hrouda.
    55:16 Kryštof HÁJEK - 1:7
     
    55:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Opět se projevilo, jak slabě dnes sparťanská obrana působí, hned nadvakrát zakončující KRYŠTOF HÁJEK měl nyní spoustu času na to, aby bezmocného Tvrzníka zvládl zasunutím kotouče do odkryté branky překonat. Asistence: Ondřej Hrouda, David Churáček.
    53:25 Filip NOVÁK - 1:6
     
    53:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přeci jen se nakonec domácí dočkávají čestného úspěchu! FILIP NOVÁK s kotoučem na holi objel soupeřovu branku a jeho následné zakončení si přesunující se brankář Sklenička srazil levým betonem do vlastní branky. Asistence: Václav Nestrašil, Matei Bolocan.
    50:39 Sviatoslav VASIAK - 0:6
     
    50:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jeden z nejaktivnějších hráčů hostů se konečně dočkal také gólového zápisu, tentokrát si SVIATOSLAV VASIAK počíhal na vrcholu pravého kruhu a když mu Kristek nabil kotouč na střelu, pokusem z první se nemýlil! Asistence: Jakub Kristek, Filip Matějka.
    48:27 Adam KURKA - 0:5
     
    48:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pomalu ale jistě se z dnešního utkání stává exhibice, tentokrát nám své mistrovství předvedl posledně pětigólový ADAM KURKA, když se v rámci svého průniku s kotoučem na holi dostal do prostoru mezikruží a nekompromisně zavěsil. Asistence: Matěj Doležel, Imrich Maxin.
    45:40 Ondřej HROUDA - 0:4
     
    45:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté pokračují v demolici Pražanů! Ke střele se z prostoru vrcholu mezikruží odhodlal Doležel a po teči ONDŘEJE HROUDY kotouč zaplachtil o pravou tyčku do branky. Asistence: Michal Doležel, David Churáček.
    14:03 Vojtěch BERAN - 0:3
     
    14:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostům evidentně pauza nikterak neuškodila a navyšují své vedení již na tři góly! Po příhrávce Kováře se zcela sám před Tvrzníkem objevil VOJTĚCH BERAN, který nejprve vyzkoušel kličku aby následně částečně v pádu kotouč uklidil do branky. Asistence: David Kovář.
    04:09 Filip MATĚJKA - 0:2
     
    04:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a Bruslaři navyšují své vedení, z levého křídla vyslal Kristek přihrávku do pravého kruhu na připraveného nikým nehlídaného FILIPA MATĚJKU, který následně svým projektilem vymetl levý horní růžek Tvrzníkovy branky! Asistence: Jakub Kristek.
    02:42 Jakub KRISTEK - 0:1
     
    02:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si přenášejí gólový apetit i do dnešního utkání, když se prosazují hned ve 3. minutě zápasu! Po delším závaru v obranném pásmu soupeře se prosadil kapitán hostů JAKUB KRISTEK. Asistence: Oleksandr Zhdanov.
    Marken.cz

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 54. F. Novák (Nestrašil, M. Bolocan) – 3. Kristek (Ždanov), 5. F. Matějka (Kristek), 15. V. Beran (D. Kovář), 46. O. Hrouda (Doležel, Churáček), 49. Kurka (Doležel, I. Maxin), 51. Vasiak (Kristek, F. Matějka), 56. K. Hájek (O. Hrouda, Churáček), 60. Doležel (O. Hrouda)


    HC Sparta Praha: Tvrzník (Hanousek) – Malínek (C), Burda, Cichoň, Hoznourek, Dufek (A) – T. Bolocan, Nestrašil (A), D. Novotný – F. Novák, M. Bolocan, Prikhodko – Trachta (A), Hlinka, B. Adamec – Volodin, Žukovskij, Hrubý.
    Trenér: Richard Žemlička

    BK Mladá Boleslav: Sklenička (F. Kovář) – R. Šilhavý, Kříž, Hora, D. Kovář, T. Čermák, Doležel – Kurka, V. Beran (A), Hanyš (A) – Vasiak, F. Matějka, Kristek (C) – O. Hrouda, Churáček, K. Hájek – I. Maxin, Ždanov.
    Trenér: Martin Škaloud

    Rozhodčí: Hrdlička – Figer, Kubas
    bahis siteleri