Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Zlín 5:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:2 (kon.)
Vsetín – Slavia 7:4 (kon.) | Přerov – Znojmo 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 3:2 (kon.)
Pardubice B – Třebíč 4:5 (2:3 po s.n.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:4 (5:2, 1:1, 1:1)
HC Slavia Praha
Sobota 16.09.2023, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dušan Žovinec – 2 min., faul kolenem.
     
    55:03
    Tak pozor! Hryciow doplní na trestné lavici i jeho soupeř Edgars Kulda, rovněž dvě minuty za hrubost.
     
    55:03
    Vsetínské publikum ve varu, potrestán je totiž za pěstní potyčku pouze vsetínský obránce Hryciow.
     
    54:31
    Dnešní utkání sleduje 2531 diváků.
     
    53:21
    Všetečka vjel do vsetínského pásma po levém křídle a po jeho střele zvonila tyčka vsetínské klece!
     
    51:46
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Michal Hryciow – 2 min., hrubost.
     
    50:58
    Perfektní práce Víta Jonáka, který se s pukem dostal do útočného pásma a doslova parádní přihrávkou nabídl Luboši Robovi první branku v sezoně, nutno ale pochválit také brankáře Málka, který se stačil přemístit a vzít Robovi brankovou radost!
     
    48:14
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    David Kajínek – 2 min., hákování.
     
    44:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Šimon Jenáček – 2 min., hákování.
     
    42:22
    Vsetínští opět propadli a toho mohl využít Žejdl, který postupoval s Kuldou, puk se nakonec dostal na druhého jmenovaného, ale nestačil zvednout puk nad beton brankáře Žukova!
    41:24 Tomáš KNOTEK - 7:4
     
    41:24
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané opět stahují brankové manko na rozdíl tří branek. Na útočné modré chyboval domácí junior Dědek, čehož okamžitě využil zkušený útočník TOMÁŠ KNOTEK, najel si na Žukova z levé strany a pohotovou střelou jej potřetí v utkání překonal, čímž zkompletovat hattrick. Bez asistence.
    40:36 Tomáš VÁVRA - 7:3
     
    40:36
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši podruhé v utkání využívají přesilovou hru. Erik Hrňa poslal puk na modrou čáru, kde Smetana vybral na levém kruhu TOMÁŠE VÁVRU, vsetínský odchovanec vypálil ihned z voleje a jeho prudká rána se zastavila až v síti pražské brány. Asistence: Ondřej Smetana a Erik Hrňa.
     
    40:19
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Lukáš Žejdl – 2 min., krosček.
     
    38:07
    K trestnému střílení se postavil Tomáš Knotek, ale na vsetínského brankáře Žukova si nepřišel! Ten zachoval klid a střelu zkušeného Pražana zastavil, Knotek tak zatím hattrick nekompletuje!
     
    38:07
    Průžek obdržel puk ve středním pásmu, dostal za sebe bránícího Koja, ale do zakončení se nedostal neboť byl faulován! Bylo nařízeno trestné střílení!
    36:30 Robin VŠETEČKA - 6:3
     
    36:30
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané se přeci jen dočkávají úpravy ve skóre! Po přihrávce Kuldy našel skulinku ve výstroji vsetínského brankáře ROBIN VŠETEČKA. Asistence: Edgars Kulda.
     
    32:52
    Půček byl blízko hattricku! Přízemní nahození Ďurkáče tečoval vsetínský útočník jen těsně mimo branku Slavie!
     
    31:23
    Nyní se ovšem zaskvěl vsetínský brankář Žukov, který zlikvidoval samostatný únik Průžka, útočník Pražanů se marně snažil hned nadvakrát překonat vsetínského brankáře!
     
    27:09
    Vsetín si zahraje podruhé v utkání přesilovou hru, dvě minuty za vysokou hůl obdržel Jiří Stejskal.
     
    20:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Jan Kern – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    David Kajínek – 2 min., hrubost.
    20:10 Vít JONÁK - 6:2
     
    20:10
    Vsetín právě vstřelil branku! To je start! Vsetínští se ihned po vhazování nahrnuli do útočného pásma, spolupráce Jonáka s Berzinšem nejprve úspěch neslavila, napodruhé už se ale členové elitního útoku domácích radovali. Berzinš uvolnil VÍTA JONÁKA, který uklidil puk do odkryté části pražské brány. Asistence: Daniels Berzinš, Luboš Rob.
    15:39 Tomáš KNOTEK - 5:2
     
    15:39
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané snižují stav utkání na rozdíl tří branek! Po střele Žovince vsetínský brankář puk vyrazil, měl jej na vnějším okraji betonu, toho si nejprve všiml TOMÁŠ KNOTEK a svou druhou trefou v utkání korigoval nepříznivý stav pro hosty. Asistence: Robin Všetečka, Dušan Žovinec.
     
    13:57
    Hrňa otestoval pozornost Málka z levého kruhu, brankář hostů puk vyrazil, Hrňa byl však tak rychlý, že se ještě dostal k dorážce, obrana Slavie absolutně nestíhá!
    12:45 Jan KERN - 5:1
     
    12:45
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši využívají přesilovou hru! O usměrnění puku se snažil Erik Hrňa, ten ale nakonec našel před brankou Slavie JAN KERN a uklidil jej za záda svého bývalého spoluhráče. Asistence: Erik Hrňa, Tomáš Vávra.
     
    11:48
    Vsetín může umocnit svou aktivitu, menší trest fasuje za držení protihráče Karel Křepelka.
    10:07 Roman PŮČEK - 4:1
     
    10:07
    Vsetín právě vstřelil branku! Lapačem se ozývá dejte jim deset! Vsetínští znovu vlétli do útočného pásma, kde dostali až příliš prostoru od hostujících obránců, Ondračka si najel hluboko do pásma a v ostrém úhlu adresoval puk před Málkovu klec, to se mu nakonec napodruhé povedlo a ROMAN PŮČEK díky tomu mohl podruhé v dnešním utkání překonat bezmocného brankáře Slavie. Asistence: Tom Ondračka, Matyáš Dědek.
    06:31 Daniels BĒRZIŅŠ - 3:1
     
    06:31
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši nemají dost! První útočná formace Vsetína teď rozebrala obranu Slavie, Jonák zpoza branky našel ve výhodné pozici DANIELSE BERZINŠE, ten na nic nečekal a z voleje prostřelil Málka. Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
    05:06 Erik HRŇA - 2:1
     
    05:06
    Vsetín právě vstřelil branku! Valaši otáčejí skóre utkání! Znovu připravil brankovou situaci Jakub Ďurkáč, jeho střelu usměrnil za záda Málka ERIK HRŇA, který tak oslavil první branku po svém návratu na Lapači. Asistence: Jakub Ďurkáč.
    03:21 Roman PŮČEK - 1:1
     
    03:21
    Vsetín právě vstřelil branku! Na Lapači je vyrovnáno! Obránce Ďurkáč parádní přihrávkou od mantinelu uvolnil ROMANA PŮČKA a ten nabídkou svého spoluhráče nepohrdl a překonal Málka. Asistence: Jakub Ďurkáč, Erik Hrňa.
    00:52 Tomáš KNOTEK - 0:1
     
    00:52
    Slavia právě vstřelila branku! Hosté se bleskově dostávají do vedení! Aktivní nástup sešívaných přetavil v úvodní branku TOMÁŠ KNOTEK, když ze slotu našel prostor mezi betony vsetínského brankáře. Asistence: Jaroslav Brož.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 4. Půček (Ďurkáč, Hrňa), 6. Hrňa (Ďurkáč), 7. Bērziņš (Jonák, Rob), 11. Půček (Ondračka, Dědek), 13. Kern (Hrňa, Vávra), 21. Jonák (Bērziņš, Rob), 41. Vávra (Smetana, Hrňa) – 1. Knotek (J. Brož), 16. Knotek (Všetečka, Žovinec), 37. Všetečka (Kulda), 42. Knotek


    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Romančík) – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Hryciow, Ďurkáč, Kojo, Petrovický, Š. Jenáček – Jonák, Bērziņš, Rob (A) – Půček, Dědek, Hrňa (C) – Kratochvil, Kern, Jandus – Vávra, Vaňo.
    Trenér: Weintritt

    HC Slavia Praha: Málek (Tesař) – Eliáš, Kremláček, Kajínek, Holý, Žovinec (A), Křepelka, Stejskal – Průžek, Žejdl (A), Kulda – Všetečka, Knotek (C), J. Brož – Strnad, Slavík, Simon – Závora, V. Polák II, Slavíček.
    Trenér: Tvrzník

    Rozhodčí: Grygera, Rapák – Kleprlík, Otáhal

    Diváci: 2531
    bahis siteleri