Jihlava – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Sokolov – Zlín 5:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:2 (kon.)
Vsetín – Slavia 7:4 (kon.) | Přerov – Znojmo 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 3:2 (kon.)
Pardubice B – Třebíč 4:5 (2:3 po s.n.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Sobota 16.09.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:00 Fabien KOČÍ - 4:1
     
    41:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si jde v prvním utkání v Pelhřimově této sezony za třemi body. Přesně na vrchol pravého kruhu dostal přihrávku FABIEN KOČÍ, nerozpakoval se a dělovkou propálil Švančaru. Asistence: Otakar Šik, Tomáš Čachotský.
    36:31 Tomáš HAVRÁNEK - 3:1
     
    36:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je to již o dvě branky. Jan Berger předvedl výbornou práci za brankou, kde si poradil se Štěpánem Havránkem. Vyslal přesný pas na levý kruh pro TOMÁŠE HAVRÁNKA a ten se s novým číslem 98 poprvé raduje. Nekompromisní zavěšení. Asistence: Jan Berger.
    17:11 Otakar ŠIK - 2:1
     
    17:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zdá se, že OTAKAR ŠIK je na začátku sezony ve velmi dobré formě. Jihlavský šikula si počkal, kam se odrazí puk po střele Kočího, kterému na modrou přihrával Čachotský. Ke kotouči se rychle dostal a nekompromisně zavěsil. Asistence: Fabien Kočí, Tomáš Čachotský.
    10:12 Radek POŘÍZEK - 1:1
     
    10:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pouze osm a půl minuty v nové sezoně Dukla prohrávala. O vyrovnání se postaral přesnou střelou z osy hřiště RADEK POŘÍZEK, který na modré čáře uzmul odražený puk, najel si mezi kruhy a nekompromisně zavěsil kolem vyrážečky Švančary.
    01:44 Michal HOTĚK - 0:1
     
    01:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají po minutě a 44 sekundách do vedení. Haas přihrál na levou stranu útočného pásma MICHALU HOŤKOVI, který se nerozpakoval a poslal kotouč nad rameno Berana pod horní tyčku. Zde byl jihlavský brankář bezmocný. Asistence: Oskar Haas, Štěpán Havránek.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Pořízek, 18. Šik (Kočí, Čachotský), 37. T. Havránek (Berger), 41. Kočí (Šik, Čachotský) – 2. Hotěk (Haas, Š. Havránek)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Maláč) – Bilčík, Kolář, Ozolš, Kočí, Chvátal, Vala, Dudycha – Čachotský, D. Bartoš, Šik – Krajč, Štefančík, Cachnín – T. Havránek, Handl, Berger – Jelínek, Pořízek, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Urbanec, Hrachovský, Výtisk, Haman, Kowalczyk, Š. Havránek, Hrůzek – Doktor, Toman, Svačina – Cedzo, R. Veselý, Ramik – Hotěk, Haas, Šuhaj – Geidl, Hudeček, Kozlík.
    Trenér: Martin Janeček

    Rozhodčí: Roman Svoboda, Daniel Jechoutek – Petr Kotlík, Milan Jindra

    Diváci: 630
    bahis siteleri