Kometa Brno – Třinec 3:0 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:3 (kon.) | Jihlava – Přerov 5:2 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 6:2 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:2 (3:0, 1:1, 2:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 16.09.2023, 13:00 • LOGSPEED CZ Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
    50:24 Ondřej PEŠEK - 6:2
     
    50:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PEŠEK. A je to 6:2! Jan Hodinář narýsoval Ondřeji Peškovi dalekonosnou přihrávku na druhou modrou a plzeňský útočník po kličce na osu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Hodinář a Aleš Mazanec.
    47:05 Jakub ŠILER - 5:2
     
    47:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB ŠILER. Jakub Šiler trestá soupeře a završuje svůj hattrick! Vytáhlý útočník při početní výhodě nic nevymýšlel a z pravého kruhu přesně trefil volný prostor na bližší tyči nad ramenem Maříka. Asistence: Adam Dolhý a Adam Dvořák.
    43:08 Marcel KŘÍŽ - 4:2
     
    43:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MARCEL KŘÍŽ. Napoprvé se ještě Marcel Kříž z pravého kruhu neprosadil, ale svým druhým střelecký pokusem už nedal Lokajíčkovi šanci a přesně trefil horní roh jeho branky. Asistence: Tomáš Březina Matyáš Humeník.
    34:57 Marek SOUKUP - 4:1
     
    34:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MAREK SOUKUP. Zaváhání budějovické obrany znamená tříbrankové vedení Západočechů. Po pasu Dvořáka neomylně překonal Matyáše Maříka tváří v tvář Marek Soukup. Asistence: Adam Dvořák a Matyáš Cícha.
    29:52 Tomáš BŘEZINA - 3:1
     
    29:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ BŘEZINA. České Budějovice snižují na 3:1. Nahození Tomáše Březiny od modré čáry zapadlo až do Lokajíčkovi klece a máme tu menší zápletku. Asistence: Štěpán Hoch.
    10:15 Jakub ŠILER - 3:0
     
    10:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB ŠILER. Bleskový nástup indiánů znamená tříbrankové vedení! Svou druhou branku v utkání přidává Jakub Šiler. Plzeňský útočník obdržel pas před bránu od Dvořáka a i podruhé nachytal Matyáš Maříka kličkou do bekhendu. Asistence: Adam Dvořák a Marek Soukup.
    07:33 Ondřej PEŠEK - 2:0
     
    07:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ONDŘEJ PEŠEK. A rázem to je 2:0! Hodinářovi přihrávky dokázal využít Ondřej Pešek a překonal bezmocného Maříka. Asistence: Jan Hodinář a Jakub Šiler.
    01:28 Jakub ŠILER - 1:0
     
    01:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB ŠILER. Tak to byla hokejová paráda! Jakub Šiler se zmocnil kotouče v obranném pásmu, prošel přes všechny soupeře jako nůž máslem a nekompromisně překonal Maříka kličkou do bekhendu. Asistence: Adam Dolhý a Marek Soukup.

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 2. Šiler (Dolhý, M. Soukup), 8. Pešek (Hodinář, Šiler), 11. Šiler (A. Dvořák, M. Soukup), 35. M. Soukup (A. Dvořák, Cícha), 48. Šiler (Dolhý, A. Dvořák), 51. Pešek (Hodinář, Mazanec) – 30. Březina (Hoch), 44. M. Kříž (Březina, Humeník)


    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (D. Jansa) – M. Houdek (A), Dolhý (C), Skok, Hodinář, Cícha, Hromádka, Prošek – A. Dvořák, M. Soukup, Šiler – Pešek, Mazanec (A), Hála – Řehoř, Šimák, M. Hořejší – J. Matějka, Makovec, Tchaliov.
    Trenér: Petr Vojan

    HC Motor České Budějovice: Mařík (Maleček) – Placek, Březina (C), Willmann (A), Vachun, Gřegořek – Sochor, Pitel (A), M. Kříž – Aulický, Hoch, Humeník – Kusak, Petrásek, Šimon – Mojsejev, Pospíchal, Kotous.
    Trenér: Radim Skuhrovec

    Rozhodčí: Glanc, Kosnar – Rubáš, Tvrdík
    bahis siteleri