Kometa Brno – Třinec 3:0 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:3 (kon.) | Jihlava – Přerov 5:2 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 6:2 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 3:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Berani Zlín
Sobota 16.09.2023, 13:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    59:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JAKUB SLUSARCZYK se dostal jako první k puku, vyrazil sám k prázdné brance a neponechal nic náhodě – 4:2. Bez asistence.
     
    49:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají poprvé v zápase do vedení, zprudka si najeli před Kowalczykovu klec, po Zapletalově střele si hostující gólman myslel, že má puk pod kontrolou, ale do sítě ho dostal MARTIN MILATA – 3:2. Asistence: Marek Zapletal, Jakub Slusarczyk.
     
    45:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Vítkovičtí rozehráli do pásma dlouhými přihrávkami, Slusarczyk našel najetého Chlána, jeho stranu měl ale Kowalczyk pokrytou, proto nahrál na MATYÁŠE HANÁKA, který poslal puk do odkryté části zlínské klece – 2:2. Asistence: Robert Chlán, Jakub Slusarczyk.
     
    39:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zároveň se sirénou, oznamující ukončení druhé třetiny se třepotá puk ve zlínské kleci, autorem branky je MAŤEJ PŘIBYL – 1:2. Asistence: Marek Chaloupka, Šimon Bialy.
     
    25:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo s touto přesilovkou všelijak, ale nakonec se ji hosté přece jen dokázali využít. Po Holbově neúspěšném pokusu dokázal dostat puk nad lapačku PATRIK NÁBĚLEK – 0:2. Asistence: Martin Holba, Jakub Čechmánek.
     
    00:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Z první branky zápasu se radují hosté. Ti se nahrnuli před domácí branku, po několika pokusech se podařilo dostat puk do sítě u levé Irglovy tyče ADAMOVI KLIMKOVI – 0:1. Asistence: Jakub Heš, Martin Vaculík.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 40. M. Přibyl (Chaloupka, Bialy), 46. M. Hanák (Chlán, Slusarczyk), 50. Milata (Zapletal, Slusarczyk), 60. Slusarczyk – 1. Klimek (Heš, Vaculík), 26. Nábělek (Holba, Čechmánek)


    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Smolka) – Bialy (A), Chaloupka, Puchala (C), Man, Vi. Glos, Kalandra – Žídek, Přibyl, Krejsa – Chlán (A), Slusarczyk, M. Hanák – Milata, Zapletal, Tobola – Fojtík, Muroň, Saxa.
    Trenér: Pavel Trnka

    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Mikel, Nábělek (A), Burian (C), Šišák, Špaňhel, Lukaštík, Zavřel – Čechmánek (A), Pražan, Tomek – Heš, Klimek, Pilát – Pešák, A. Koláček II, Urban – Holba, Vaculík.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: J. Vaněk, P. Blaha – M. Axman, M. Bartoň

    Diváci: 67
    bahis siteleri