K. Vary – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:3 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 3:1 (kon.) | Litvínov – Plzeň 4:2 (kon.)
Třinec – Sparta 2:3 (1:3 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
HC Olomouc
Neděle 17.09.2023, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:55
    České Budějovice právě vstřelily branku! Také domácí se trefují v oslabení a dost možná rozhodují o osudu celého utkání! BRANT HARRIS sebral kotouč poslednímu hostujícímu hráči a šel na gólmana. Nakonec ještě naznačil tyčku, až poté vystřelil. Trefil se mezi betony a může jít slavit se spoluhráči. Bez asistence.
     
    47:16
    České Budějovice právě vstřelily branku! Sice nesledujeme nijak záživnou podívanou, ale Jihočeši se dostávají podruh v utkání do vedení. Jan Ordoš získal puk u pravého mantinelu a posunul jej na Lukáše Pecha. Ten si objel branku a šikovně posunul kotouč skrz brankoviště na ADAMA KUBÍKA, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Lukáš Pech a Jan Ordoš.
     
    27:47
    Olomouc právě vstřelila branku! Olomoučtí hokejisté se prosazují dokonce v oslabení a srovnávají stav duelu! JAKUB ORSAVA se dostal do samostatného úniku, který proměnil naprosto přesnou střelou do levého horního růžku. Asistence: Silvester Kusko a Dalibor Řezníček.
     
    25:30
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši využívají přesilovou hru a dostávají se v tomto duelu do vedení! Pavel Pýcha posunul kotouč od modré na ADAMA KUBÍKA, který střelou zápěstím propálil vše, cp mu stálo v cestě. Skvělou práci odvedl před brankou Filip Přikryl, přes kterého Branislav Konrád vůbec nic neviděl. Asistence: Pavel Pýcha.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 26. Kubík (Pýcha), 48. Kubík (Pech, Ordoš), 57. Harris – 28. Orsava (Kusko, Řezníček)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Gulaši, Pýcha, Doudera (A), Krutil, Štencel, Hovorka, Kachyňa – D. Simon, Harris, Gulaš (C) – Ordoš, Pech (A), Kubík – F. Přikryl, Hanzl, M. Beránek – Koláček, Vopelka, Toman.
    Trenér: Ladislav Čihák.

    HC Olomouc: Konrád (Sedláček) – Ondrušek (C), Černý, Sirota, Rutar, Švrček, Škůrek, Řezníček – Klimek, Nahodil (A), P. Musil – Chmielewski, Kusko, Orsava – Navrátil, Knotek (A), Bambula – Kunc, Macuh, Kucsera.
    Trenér: Jan Tomajko.

    Rozhodčí: Pražák, Květoň – Lhotský, Hnát.

    Diváci: 6047