K. Vary – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 1:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 5:3 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 3:1 (kon.) | Litvínov – Plzeň 4:2 (kon.)
Třinec – Sparta 2:3 (1:3 po s.n.)
konec
HC VERVA Litvínov
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Neděle 17.09.2023, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si dobře neporozuměli v rozehrávce, kotouč se dostal k DAVIDU KAŠEMU, který si nabruslil do pravého kruhu a odtud pak trefil zcela prázdnou hostující bránu – 4:2. Bez asistence.
     
    38:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už domácí inkasují a hosté se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Hrabík poslal kotouč na pravý kruh, kde v pokleku tvrdě vystřelil JAKUB POUR a propálil Tomka. Využitá přesilová hra a už je to jen o jeden gól – 3:2. Asistence: Kryštof Hrabík.
    23:40 Ondřej KAŠE - 3:1
     
    23:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, která navíc bude trvat dále a Verva jde do vedení 3:1. Janis Jaks poslal puk na levou stranu a z levého kruhu pak propálil vše, co mu stálo v cestě ONDŘEJ KAŠE. Asistence: Janis Jaks.
     
    09:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté ale bleskově skórují na druhé straně a jsou Litvínovu na dostřel jediného gólu. Po nahození Houdka od modré čáry se dobře před Matejem Tomkem postavil JAN SCHLEISS, jenž usměrnil kotouč za záda domácího brankáře – 2:1. Asistence: Michal Houdek.
     
    08:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to 2:0. Nicolas Hlava jel sám na Samuela Hlavaje a vystřelil, následoval semafor hostujícího brankáře, ale od něj se kotouč odrazil k najíždějícímu DAVIDU KAŠEMU, který ho pak dorazil za jeho záda. Asistence: Nicolas Hlava a Ondřej Kaše.
     
    05:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hráči využívají přesilovou hru a jdou do vedení. JINDŘICH ABDUL na pravé straně po přihrávce od Baránka vystřelil, puk se pak odrazil od Jana Piskáčka a skončil mezi betony Samuela Hlavaje a následně i za brankovou čárou – 1:0. Asistence: Marek Baránek a Andrej Kudrna.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Abdul (Baránek, Kudrna), 9. D. Kaše (Hlava, O. Kaše), 24. O. Kaše (Jaks), 60. D. Kaše – 10. Schleiss (Houdek), 39. Pour (Hrabík)


    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Zajíček) – Demel (A), Zile, Jaks, Baránek, Zeman, Czuczman, Šalda – Koblasa, Sukeľ (C), Kudrna – O. Kaše (A), D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Válek – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Zámorský, Piskáček (A), Dujsík, Houdek, Jiříček, Kvasnička – Indrák, Lev (A), Schleiss (C) – Holešinský, Benák, Hrabík – Rekonen, Mertl, Pour – Matýs, Adam, Straka – Jansa.
    Trenér: Petr Kořínek

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Ondráček, Thuma

    Diváci: 4047
    bahis siteleri