Havířov – HK MD Šumperk 5:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (0:1, 3:2, 2:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Neděle 17.09.2023, 12:00 • Gascontrol aréna, Havířov • Liga juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    55:05
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty nepříjemná zpráva. Domácí se dočkali další branky a mají nyní dvoubrankové vedení. Z modré čáry se dostal ke střele Maršálek a možná k překvapení všech skončila po teči JAKUBA LIPKY až za zády Riegla.
    Asistence: Jan Maršálek, Jakub Toma.
     
    49:47
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov měl několik šancí a tuto přesilovku nehrál vůbec špatně. A dokázal se dočkat i branky, která vede k zisku vedení. Po několika těžkých soubojích na brankovišti se k puku dostal JAKUB TOMA, který byl sice tísněný obráncem, ale i tak dokázal puk zakončit až za záda Rygla.
    Asistence: Richard Vizváry.
     
    34:21
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tak pokud jsme u předchozí branky mluvili o štěstí, tak tady se ani nedá použít jiný výraz. Puk poslal na branku ADAM SZABÓ, puk se nakonec od nohy jednoho z domácích hráčů odrazil za bezmocného Michalíka.
    Bez asistence.
     
    32:54
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté dokázali alespoň prozatím zastavit rozjetý Havířov brankou. Je pravda, že tady u této akce měli i trochu štěstí, ale tomu si šli naproti. Szabó dokázal trochu se štěstím najít u levé tyče volného TOBIASE TOMEŠE, který uklidil puk do zcela prázdné branky Havířova. Michalík byl v tu chvíli u druhé tyčky.
    Asistence: Adam Szabó.
     
    31:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je tady další branka domácího AZetu! Domácí jsou při střelecké chuti, což nyní potvrdil RICHARD VIZVÁRY. Po přihrávce Bielesze si najel na levý kruh a střelou zápěstím prostřelil Rygla. Je otázka, zda při této střele hostující brankář něco viděl, ale to nemění nic na přesném zakončení domácího hráče.
    Asistence: Dominik Bielesz, Jakub Jarolím.
     
    30:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté už byli sice v plném počtu, ale Havířov dokázal využít své útočné snahy až k zisku vedení 2:1. K odraženému puku se po přihrávce Valoucha dokázal dostat ADAM MIDDLETON, který prostřelil Rygla mezi betony. Hosté tuto situaci trochu podcenili a nevyplatilo se.
    Asistence: Jan Valouch.
     
    21:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí AZet dokázal tuto přesilovku využít, a to po parádní souhře a zakončení. Cestičku pro puk napříč útočným pásmem našel Middleton, puk dojel k MATEUSZI SIEKIERKOVI, který zprvní zakončil po ledě k tyčce Rygla, kterému puk projel do branky.
    Asistence: Adam Middleton, Jakub Lipka.
     
    16:34
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk dokázal nakonec tuto přesilovku využít. Přesnou přihrávku od Lichnera dostal na pravý kruh MARTIN IZÁK a jeho zakončení zápěstím zamířilo přesně nad rameno Michalíka.
    Asistence: Tomáš Lichner, David Cekr.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 21. Siekierka (Middleton, Lipka), 31. Middleton (Valouch), 32. Vizváry (Bielesz, Jarolím), 50. Toma (Vizváry), 56. Lipka (Maršálek, Toma) – 17. Izák (Lichner, Cekr), 33. Tomeš (Szabó), 35. Szabó


    AZ Havířov: Michalík (Maňásek) – Maršálek, Jurček, Kalina (A), Kreutz, Čmiel, Valouch, Juřík – Toma, Barnošák, Kolat (C), Middleton (A), Zálesňák, Lipka, Konesz, Ščerba, Siekierka, Jarolím, Bielesz, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HK Mladí Draci Šumperk: Rygl (Zavoral A.) – Cekr (C), Němec, Jarmara, Plhal, Zavoral J., Souček, Slabý (A) – Škrabal, Izák, Hejátko, Tomeš (A), Szabó, Neoral, Jeřábek, Kučera, Lichner, Najman, Drábek, Bařica
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Michael Hranoš — Vladimír Hladík, Tomáš Vojtášek
    bahis siteleri