Kometa Brno – Přerov 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Úterý 19.09.2023, 18:00 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    58:03
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se velmi rychle prosazuje do prázdné přerovské brány. Denis Bárta vyhrál vhazování a Kevin Horváth po levém křídle bez problémů nabruslil do pásma. Už mohl střílet, našel ovšem ještě lépe najíždějícího DAVIDA MORAVCE, kterému kotouč naservíroval. Asistence: Kevin Horváth, Denis Bárta.
     
    48:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    A ač to tak na první pohled nevypadalo, Zubři přesilovku přece jen využívají, a to šestnáct sekund před jejím koncem. Hosté se usadili v útočném pásmu a po kombinaci a křižné přihrávce zakončil z levého křídla přesně ADAM TOMIGA. Asistence: David Buršík, Jan Billa.
     
    35:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru, a to po dvaceti sekundách hry. Po střele patrika Ulbrichta se ke kotouči dostal Danny Chludil, který našel volného JAKUBA ZEMBOLA na pravém křídle. Zembol také s pomocí odrazu o brankovou konstrukci navyšuje vedení svého celku. Asistence: Danny Chludil, Jan Ekrt.
     
    31:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nakonec přesilovku využívá! Hned po vyhraném buly v útočném pásmu si Denis Bárta našel místo na pravém křídle, nebyla to ovšem pozice ideální pro střelu, a tak ještě přihrál KEVINU HORVÁTHOVI, jehož střela bez přípravy pomalu zapadla za brankovou čáru. Asistence: Denis Bárta.
     
    16:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přichází snížení hostů. TI vyrazili do akce tří proti dvěma a útočníci se šikovně překřížili, čímž získal RADIM HRADIL prostor, kotouč si navedl více na osu a po ledě se trefil mimo dosah Kavana – 2:1. Asistence: Tadeáš Hlávka, Dan Bárta.
     
    07:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovka je rychle využita. Zembol vybojoval puk a nakonec z pravého kruhu přihrál přesně na osu ADAMU VESELSKÉMU, který se nerozpakoval a zápěstím z ideální pozice trefil nad lapačku gólmana 2:0. Asistence: Jakub Zembol.
     
    05:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Teď už se domácí zaslouženě vedení ujímají. Moravec v rohu přenechal Horváthovi, který si vybruslil před branku a z otočky našel přihrávkou naslepo JÁCHYMA NESVADBU, který pouze nastavil hokejku a jednoduše nasměroval puk do prázdné branky – 1:0. Asistence: Kevin Horváth.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. J. Nesvadba (K. Horváth), 8. Veselský (Zembol), 32. K. Horváth (De. Bárta), 36. Zembol (Chludil, Ekrt), 59. D. Moravec (K. Horváth, De. Bárta) – 17. Hradil (Hlávka, Da. Bárta), 49. Tomiga (Buršík, Billa)


    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – Ulbricht (A), A. Pospíšil, Jurný, D. Svoboda, Kuswito, Bůžek – Zembol, Ekrt, Chludil – Rakus, Otava (C), Boltvan (A) – De. Bárta, Habermann, Veselský – J. Nesvadba, D. Moravec, K. Horváth.
    Trenér: Karel Beran

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Holík (C), Da. Bárta, Billa (A), Tomiga, Škňouřil, Pekr, Janek – Kuchta, Hradil, Hlávka – Buršík (A), Halík, J. Hanák – Hyža, Mašek, Švejda – Martiňák, Nášel, Šťastný.
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Vaněk, Blaha – Kleprlík, Smetková
    bahis siteleri