Krnov – Opava 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:4 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 0:0 (zruš.)
konec
HK Krnov
0:7 (0:2, 0:3, 0:2)
HK Opava
Úterý 19.09.2023, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Nakonec je tady ještě sedmý kotouč v krnovské síti! Po opavském přečíslení kotouč zůstal ležet na konci nepřehledné situace v krnovském brankovišti, odkud si úspěšnou dorážku připisuje JAKUB LUDVÍK! Asistence: Marek Brada, Adam Beránek.
     
    57:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka v krnovské síti! Slezan se dostal do přečíslení dva na jednoho, kotouč táhl po pravé straně Jakub Ludvík. Ten na levou stranu nahrál osamocenému TOMÁŠI ROUSKOVI, který už neměl problém puk umístit za záda přesouvajícího se Vítka. Asistence: Jakub Ludvík.
     
    37:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Pátá branka v síti Krnova. Jiří Šindelář nahodil puk přímo na soupeřovu kasu a Vítek sice nejprve zasáhl, poté ale úspěšně puk dorazil ADAM BERÁNEK! Asistence: Jiří Šindelář, Jan Vojtovič.
     
    35:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka Opavy! Vedení Slezanu zvyšuje pohotovou ranou z levé strany RADIM ŠTĚPÁNEK! Patrik Vítek na tvrdou střelu pod břevno nedosáhl. Asistence: Jan Štindl.
     
    30:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Patrik Vítek potřetí kapituluje! Slezané k využití přesilovky potřebovali pouhých 19 sekund. Pak dostal na levé křídlo kotouč JAN VAŠENKA, který se ranou mezi betony nemýlil a přidává svou druhou branku v utkání. Asistence: Adam Beránek, Radim Štěpánek.
     
    12:28
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan zdvojnásobuje své vedení! Krnov nakonec dlouhé oslabení neustál. Po střele od modré vznikla před brankou Vítka velká skrumáž, na jejímž konci kotouč do sítě uklidil JAN VAŠENKA! Asistence: Radim Štěpánek, Kryštof Kadula.
     
    05:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí ale v oslabení inkasují! Jeden z obránců si zbytečně s kotoučem hrál poblíž vlastní branky, čehož k zisku využil JAN VOJTOVIČ! Opavský útočník udělal kličku Patriku Vítkovi a puk zasunul do prázdné klece. Bez asistence.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 6. Vojtovič, 13. Vašenka (Štěpánek, Kadula), 31. Vašenka (Beránek, Štěpánek), 36. Štindl (Štindl), 38. Beránek (Šindelář, Vojtovič), 58. Rousek (Ludvík), 60. Ludvík (Rousek, Beránek)


    HK Krnov: Vítek (Kolbert) – Pachula, Dohnal, Beneš, Kocián, Hendrych, Hon – Hudečka, Peterka, do 21. Kotásek, Kostovský, Kubík, Havlíček, Horizral, Horný, Buršík, Rubý, Rybka, Hon.
    Trenér: David Galvas

    HK Opava: Slíž (od 41. Nowak) – Šindelář (C), Lehotský, Štěpánek, Ervasti, Ludvík, Thiel – Káňa (A), Stuchlík, Rousek (A), Brada, Štindl, Kadula, Vašenka, Beránek, Vojtovič, od 21. Kotásek.
    Trenér: Pavel Zdráhal
    bahis siteleri