Krnov – Opava 0:7 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:4 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 0:0 (zruš.)
konec
HK Krnov
0:7 (0:2, 0:3, 0:2)
HK Opava
Úterý 19.09.2023, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • Přípravné zápasy
Partner:
     
    59:41
    Opava právě vstřelila branku!
    Nakonec je tady ještě sedmý kotouč v krnovské síti! Po opavském přečíslení kotouč zůstal ležet na konci nepřehledné situace v krnovském brankovišti, odkud si úspěšnou dorážku připisuje JAKUB LUDVÍK! Asistence: Marek Brada, Adam Beránek.
     
    58:04
    Brada jde na dvě minuty ven za vysokou hůl. Dočkají se domácí alespoň čestného zásahu?
     
    58:00
    Lukáš Horný mohl zaznamenat alespoň čestný úspěch Krnova, Nowak jej ale zblízka vychytal!
     
    57:05
    Opava právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka v krnovské síti! Slezan se dostal do přečíslení dva na jednoho, kotouč táhl po pravé straně Jakub Ludvík. Ten na levou stranu nahrál osamocenému TOMÁŠI ROUSKOVI, který už neměl problém puk umístit za záda přesouvajícího se Vítka. Asistence: Jakub Ludvík.
     
    54:27
    Kryštof Beneš si ve vlastní třetině pomohl krosčekem, což pozornosti rozhodčích neuniklo. Krnovský obránce dnes potřetí putuje za katr.
     
    53:35
    Mario Horizral na vlastní modré obral o puk Jana Thiela a nadechoval se k úniku! Opavský zadák ale zabral a doutnající požár se mu dobrým zásahem hokejkou podařilo na poslední chvíli zažehnat.
     
    50:15
    Alex Kotásek na konci opavské kombinace tvrdou ranou z levého kruhu orazítkoval vzdálenější tyč!
     
    49:11
    Ondřej Havlíček zahákoval svého soupeře a Krnov se bude muset bránit.
     
    41:40
    Šestou branku Opavy mohl přidat Alex Kotásek! Útočník Slezanu zakončoval přízemní ranou z mezikruží, Vítek se ovšem skvěle natáhl a kotouč betonem vyrazil.
     
    40:01
    Střídání v týmu HK Opava:
    ze hřiště odchází Slíž, přichází Nowak.
     
    37:27
    Opava právě vstřelila branku!
    Pátá branka v síti Krnova. Jiří Šindelář nahodil puk přímo na soupeřovu kasu a Vítek sice nejprve zasáhl, poté ale úspěšně puk dorazil ADAM BERÁNEK! Asistence: Jiří Šindelář, Jan Vojtovič.
     
    36:04
    Pozor, Krnov půjde do čtyř! Sudí Jakub Vítek vylučuje po dalším zásahu vysokou holí, tentokrát je hříšníkem Kryštof Beneš.
     
    35:40
    Jeden z hráčů Krnova si odpočine po zásahu protihráče vysokou holí.
     
    35:25
    Opava právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka Opavy! Vedení Slezanu zvyšuje pohotovou ranou z levé strany RADIM ŠTĚPÁNEK! Patrik Vítek na tvrdou střelu pod břevno nedosáhl. Asistence: Jan Štindl.
     
    32:26
    Drtivý nápor Opavy končí až nyní! Patriku Vítkovi se podařilo při střele Jana Štindla utěsnit bližší tyč a navíc dokázal puk udržet, čímž výrazně pomáhá svým spoluhráčům.
     
    31:30
    Slezan zamkl Krnov v jeho vlastní třetině a rozjel pořádný kolotoč! Ervastiho rána prolétla vedle, po střele Brady za Vítkem dokonce zvonila tyč!
     
    30:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Patrik Vítek potřetí kapituluje! Slezané k využití přesilovky potřebovali pouhých 19 sekund. Pak dostal na levé křídlo kotouč JAN VAŠENKA, který se ranou mezi betony nemýlil a přidává svou druhou branku v utkání. Asistence: Adam Beránek, Radim Štěpánek.
     
    29:44
    Přesilovka pro Opavu, ven jde dnes podruhé Martin Kocián. Zadák Krnova se provinil hákováním.
     
    28:20
    Další opavský únik! Jiří Šindelář pěknou žabičkou nabídl hrací předmět Tomáši Káňovi, který se zbavil obránce a byl před Vítkem. Ale i tentokrát krnovský brankář skvěle zasahuje betonem.
     
    26:45
    Jan Štindl ve dvou obrovských šancích! Nejprve jej do samostatného úniku vyslal dlouhou přihrávkou brankář Slíž a opavský útočník mířil pod břevno, střela mu ale hrubě nevyšla a mířila snad o metr a půl vedle. Vzápětí dostal Štindl zblízka šanci na reparát, druhý pokus ale zastavují betony Patrika Vítka.
     
    25:24
    Marek Brada se ve středním pásmu provinil hákováním a Krnov si zahraje přesilovku.
     
    20:33
    Jiří Šindelář zbytečné za brankou Krnova podrazil protihráče a Krnov bude hrát 35 sekund 5 na 3.
     
    19:34
    Jan Vojtovič dnes málem podruhé udeřil v oslabení! Opavský útočník těžil z dobré práce svého spoluhráče, který vybojoval puk za brankou a následně jej Vojtovičovi předložil do parádní pozice, Patrik Vítek ale výborně máchl lapačkou a třetí inkasované brance zabránil.
     
    19:07
    Jakub Hendrych si obhodil protihráče na modré čáře a byť ne gólovou radostí, bude za svou snahu odměněn. Za sekání jde ven Radim Štěpánek.
     
    17:13
    Po vyhraném vhazování se z ničeho nic před brankářem Opavy objevil Lukáš Horný a po jeho dobré kličce už se zdálo, že Krnov se dočká první branky! Mladý útočník ale nakonec puk nedokázal zvednou nad Slížův beton a skóre se tak nemění.
     
    12:28
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan zdvojnásobuje své vedení! Krnov nakonec dlouhé oslabení neustál. Po střele od modré vznikla před brankou Vítka velká skrumáž, na jejímž konci kotouč do sítě uklidil JAN VAŠENKA! Asistence: Radim Štěpánek, Kryštof Kadula.
     
    12:15
    Na druhé straně ujel ve stále ještě probíhajícím oslabení Martin Buršík, ani nadvakrát ale kotouč přes Slížovy betony neprocpal!
     
    11:30
    Vzápětí měla Opava další velkou šanci! Krásnou individuální akci předvedl Tomáš Rousek, který s kotoučem na holi projel půl hřiště a nakonec mu v cestě stál už pouze Patrik Vítek. A ten kličku opavského snajpra nezbaštil!
     
    10:50
    Po střele Jana Vojtoviče z pravého kruhu se kotouč odrážel brankovištěm domácích, k jejich štěstí ale nakonec puk mezi tři tyče nezamířil a Krnov následně odpaluje do bezpečí!
     
    09:54
    Na tahu tak znovu byla Opava, která bude za svou aktivitu odměněná druhou početní výhodou zápasu. Vysokou holí do obličeje zasáhl protihráče Tomáš Kubík, který navíc dostává hned čtyřminutový trest.
     
    05:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí ale v oslabení inkasují! Jeden z obránců si zbytečně s kotoučem hrál poblíž vlastní branky, čehož k zisku využil JAN VOJTOVIČ! Opavský útočník udělal kličku Patriku Vítkovi a puk zasunul do prázdné klece. Bez asistence.
     
    04:32
    Do čtyř jdou v úvodu i hosté, Marek Brada si odpyká dvě minuty za držení protihráče.
     
    00:53
    Rozhodčí Vítek velice brzy vylučuje, za katr putuje za sekání Martin Kocián.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 6. Vojtovič, 13. Vašenka (Štěpánek, Kadula), 31. Vašenka (Beránek, Štěpánek), 36. Štindl (Štindl), 38. Beránek (Šindelář, Vojtovič), 58. Rousek (Ludvík), 60. Ludvík (Rousek, Beránek)


    HK Krnov: Vítek (Kolbert) – Pachula, Dohnal, Beneš, Kocián, Hendrych, Hon – Hudečka, Peterka, do 21. Kotásek, Kostovský, Kubík, Havlíček, Horizral, Horný, Buršík, Rubý, Rybka, Hon.
    Trenér: David Galvas

    HK Opava: Slíž (od 41. Nowak) – Šindelář (C), Lehotský, Štěpánek, Ervasti, Ludvík, Thiel – Káňa (A), Stuchlík, Rousek (A), Brada, Štindl, Kadula, Vašenka, Beránek, Vojtovič, od 21. Kotásek.
    Trenér: Pavel Zdráhal
    bahis siteleri