Vítkovice – Přerov 4:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Liberec – Sparta 6:5 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 7:2 (kon.) | Poruba – Třinec 2:5 (kon.) | Zlín – Olomouc 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 6:3 (kon.) | K. Vary – Plzeň 4:3 (po pr.) | Slavia – HC Litvínov 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Kladno 6:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:5 (2:1, 3:2, 1:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 21.09.2023, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Skupina A
Partner:
    57:18 Marek ŠŤÁSTKA - 6:5
     
    57:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Krásná akce MARKA ŠŤÁSTKY! Liberecký útočník převzal Vaněčkovu rozehrávku, v útočném pásmu si obhodil protihráče a už z trošku ostřejšího úhlu ještě zvládl přesně trefit mezírku mezi Hanouskovými betony. Asistence: Jakub Vaněček.
    46:45 Radoslav CICHOŇ - 5:5
     
    46:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hodně šťastný gól pro hosty a smolný pro Liberec! RADOSLAV CICHOŇ od modré čáry nahazoval puk do nebezpečného prostoru. Teč jednoho z libereckých hráčů srazila kotouč za záda bezmocného Charváta. Bez asistence.
    45:30 Filip NOVÁK - 5:4
     
    45:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovku pět na čtyři a snižují! FILIP NOVÁK projel za modrou čáru, stáhl si puk k ose hřiště a švihem vymetl horní roh liberecké branky. Asistence: David Hrubý, Tobiáš Tvrzník.
    36:23 Šimon BĚLOHORSKÝ - 5:3
     
    36:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Šimon Šejc se výborně zorientoval v útočném pásmu a krásnou přihrávkou přes celou jeho šíři naservíroval zakončení za přesouvajícího se Hanouska ŠIMONU BĚLOHORSKÉMU! Asistence: Šimon Šejc.
    33:22 Tomáš MALÍNEK - 4:3
     
    33:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Liberec hned po vstřeleném gólu trošku zaspal v bránění. Únik Hrubého ještě vyřešil brankář Charvát, jenže když pak dostal přihrávku na modrou čáru TOMÁŠ MALÍNEK, byl už proti jeho schované střele bezmocný. Na trefu Ehrenbergera tedy hosté odpovídají prakticky stejnou mincí. Asistence: Filip Novák, Daniel Novotný.
    32:01 Lukáš EHRENBERGER - 4:2
     
    32:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši po ubráněných oslabeních odskakují! Matěj Kučera vyzval ke střele od modré LUKÁŠE EHRENBERGERA. Obránce domácího týmu svůj pokus výborně schoval za clonící hráče a kotouč zaplul k bližší tyči. Asistence: Matěj Kučera.
    26:20 Filip NOVÁK - 3:2
     
    26:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané možností trestného střílení nepohrdli. Zodpovědnost na sebe vzal FILIP NOVÁK, jako levák se rozjel z pravé strany a přesně se trefil na vzdálenější tyčku.
    25:43 Marek ŠŤÁSTKA - 3:1
     
    25:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už se Bílí Tygři dočkali. Střela z levé strany způsobila před sparťanskou bránou zmatky, které ukončil úspěšnou dorážkou MAREK ŠŤÁSTKA! Asistence: Šimon Šejc.
    18:48 Šimon BĚLOHORSKÝ - 2:1
     
    18:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    To byla rána! Lukáš Kachlíř našel přes osu ŠIMONA BĚLOHORSKÉHO, který zpoza pravého kruhu dělovkou z první využil přesilovku. Puk zalétl přesně pod břevno. Asistence: Lukáš Kachlíř.
    08:35 David HRUBÝ - 1:1
     
    08:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Ben Adamec přesnou diagonální přihrávkou přes střední pásmo vyřadil ze hry libereckou obranu a DAVID HRUBÝ měl otevřenou cestu do samostatného úniku. Před Charvátem si puk přehodil na bekhend a suverénně zavěsil. Asistence: Ben Adamec.
    04:04 Šimon ŠEJC - 1:0
     
    04:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    David Hrouda vedl akci po pravé straně a ve správný moment předal kotouč na osu hřiště ŠIMONU ŠEJCOVI. Mladý liberecký útočník šikovně plácl do puku a nasměroval ho nad rameno gólmana Hanouska. Asistence: David Hrouda, Vít Stromský.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 5. Šejc (D. Hrouda, Stromský), 19. Bělohorský (Kachlíř), 26. Šťástka (Šejc), 33. Ehrenberger (M. Kučera), 37. Bělohorský (Šejc), 58. Šťástka (Vaněček) – 9. Hrubý (B. Adamec), 27. F. Novák (TS), 34. Malínek (F. Novák, D. Novotný), 46. F. Novák (Hrubý, Tvrzník), 47. Cichoň


    Bílí Tygři Liberec: Charvát (Maxin) – Kachlíř, Ehrenberger (A), Seidl, Vaněček, Sanejstr, Stromský – M. Kučera, Krajdl, Šťástka (C) – Bajer, M. Kratochvíl I, Bělohorský – D. Hrouda, Šejc, Pekr.
    Trenér: Plodek

    HC Sparta Praha: Hanousek (Tvrzník) – Burda, Malínek (C), Hoznourek, Cichoň, Dufek (A), T. Bolocan, Já. Novák – F. Novák, D. Novotný, Nestrašil (A) – Hrubý, Prikhodko, M. Bolocan – Trachta, B. Adamec, Hlinka – Volodin.
    Trenér: Žemlička

    Rozhodčí: Zavřel – Juránek, Brož.
    bahis siteleri