Vítkovice – Přerov 4:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Liberec – Sparta 6:5 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 7:2 (kon.) | Poruba – Třinec 2:5 (kon.) | Zlín – Olomouc 0:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Tábor 6:3 (kon.) | K. Vary – Plzeň 4:3 (po pr.) | Slavia – HC Litvínov 5:0 (kon.)
Č. Budějovice – Kladno 6:0 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 21.09.2023, 17:00 • Ostravar aréna • Extraliga dorostu • 5 • Skupina B
Partner:
     
    36:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže domácí si své vedení o tři branky berou zpět! JIŘÍ DOUDA se po přihrávce Jakuba Kiszy nemýlil, puk protlačil do brány kolem tyče. Domácí útočník tak zpečetil svůj hattrick. Asistence: Jakub Kisza a Matěj Fojtík.
     
    35:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po rychlém návratu do pásma hosté skórují a snižují! Filip Koudela přihrál ADAMU DOBŘECKÉMU, který se posunul na střed pravého kruhu a postaral se o takovou střelu, jakou domácí gólman nedokázal vyrazit. Asistence: Filip Koudela a Marek Wasserbauer.
     
    28:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Už je to 3:0! Teď si přerovská obrana nepohlídala vítkovické útočníky, Jiří Douda totiž bez potíží přihrál na levou stranu, kam najížděl OLAF ZACHARIASZ, jenž doklepl puk do brány. Asistence: Jiří Douda a Šimon Fasner.
     
    21:28
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí přidávají druhou branku! Trnka sice vyrazil první střelu, která na něj letěla, jenže na dorážku JIŘÍHO DOUDY z pravé strany už nestačil. Asistence: Ladislav Svozil a Matěj Fojtík.
     
    19:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Po předchozí akci se k puku dostali domácí, kteří se usadili v pásmu a po přihrávce Ladislava Svozila se z těsné blízkosti trefil JIŘÍ DOUDA. Asistence: Ladislav Svozil a Matěj Fojtík.
    Marken.cz

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 20. Douda (Svozil, M. Fojtík), 22. Douda (Svozil, M. Fojtík), 29. Zachariasz (Douda, Fasner), 37. Douda (Kisza, M. Fojtík) – 36. Dobřecký (Koudela, Wasserbauer)


    HC Vítkovice Ridera: Skoumal (Špírek) – Sedlák, A. Drábek, M. Fojtík, Szarowski, Zatloukal, Kisza, A. Vítek – Svozil, A. Daněk, Plško – Douda, Zachariasz, Max. Man – Mareš, Fasner, Nazad – M. Hofman.
    Trenér: Darek Stránský

    HC ZUBR Přerov: J. Trnka (41. Šejba) – Wasserbauer (A), Cífka, Mozr, Pohanka, Pala, Matyáš, Špičák – Koudela (A), Dobřecký (C), Vlk – L. Mátl, Kurial, Frnka – Došlík, Švejcar, M. Ryšavý – Vyroubal.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Hranoš – Vengřín, Peluha