Stuttgart – Darmstadt 3:1 (kon.)
konec
VfB Stuttgart
3:1 (2:1)
SV Darmstadt 98
Pátek 22.09.2023, 20:30 • MHPArena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    SERHOU GUIRASSY dostal přihrávku za obranu od Pascala Stenzela a šel sám na Schuhena, kterého chladnokrevně přeloboval. Pomezní nejprve mával ofsajd, ale hlavní rozhodčí po krátké konzultaci s kolegy u videa gól uznává! Jedná se o desátou trefu Guirassyho v pátém bundesligovém utkání v této sezóně. To je neskutečná fazóna guinejského útočníka Stuttgartu.
     
    32
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Od tohoto zápasu se očekávaly góly a zatím rozhodně nemůžeme být zklamáni! Švábi otáčejí skóre. Na konci postupného domácího útoku předal Chris Führich balón před pokutovým územím SERHOUOVI GUIRASSYMU. Ten z jeho pravého rohu vypálil a trefil se do bližší šibenice Schuhenovy brány. Balón za letu ještě zaplaval, a také proto na něj gólman Darmstadtu nedosáhl – 2:1.
     
    22
    Stuttgart právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec odpovídají docela rychle! Zhruba na penaltě převzal míč zády k bráně Serhou Guirassy. Ten se tentokrát prezentoval jako nahrávač, když hrací předmět sklepl proti noze ENZA MILLOTA, který poslal levačkou míč po zemi k pravé tyči z pohledu gólmana Schuhena.
     
    17
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Hosté umlčeli MHPArenu! Na pravém křídle si vzal míč Tim Skarke. Ten šel do souboje Itóem, přes kterého dokázal poslat do šestnáctky přízemní centr a stoper DAN-AXEL ZAGADOU si balón ve skluzu srazil špičkou kopačky do vlastní brány.

    Martin Augustin

    Branky: 22. Millot (Guirassy), 32. Guirassy (Führich), 90+3. Guirassy (Stenzel) – 17. Zagadou (vla.)

    Karty:   89. Undav (STU) – 8. L. Pfeiffer (DAM), 45+1. Holland (DAM), 62. Riedel (DAM), 71. Klarer (DAM), 77. Stojilković (DAM), 86. Schnellhardt (DAM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:12.
    VfB Stuttgart: Nübel – Stenzel (90+4. Rouault), Anton (C), Zagadou, Itó – Karazor, Stiller – Silas (68. Mittelstädt), Millot (78. Leweling), Führich (78. Undav) – Guirassy (90+4. Milošević).
    Náhradníci: Bredlow – Stergiou, Egloff, Raimund.

    Trenér: Sebastian Hoeneß

    SV Darmstadt 98: Schuhen – Riedel, Gjasula, Klarer – Holland (C) (77. Schnellhardt) – Bader (87. Ronstadt), Mehlem, Honsak (77. Seydel), Karić – L. Pfeiffer (46. Stojilković), Skarke (77. Kempe).
    Náhradníci: Brunst – J. Müller, A. Müller, Franjić.

    Trenér: Torsten Lieberknecht

    Rozhodčí: Jöllenbeck – Weickenmeier, Assmuth
    bahis siteleri