Jihlava – Vsetín 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Pardubice B – Kolín 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
5:6 (3:2, 1:2, 1:1 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 23.09.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:00 Tomáš JANDUS - 5:6
     
    63:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bod navíc z dnešního zápasu připadne hostům. TOMÁŠ JANDUS mířil sám k volnému puku v obranném pásmu Jihlavy, po kterém vystartoval daleko z brány i brankář Beran. Ten ovšem nedokázal hokejkou vyrazit puk a útočník Vsetína už jen poslal puk do prázdné. Asistence: Tomáš Ondračka.
    56:21 Robin STANĚK - 5:5
     
    56:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín znovu vyrovnává stav zápasu. Po vyhraném buly vypálil od modré ROBIN STANĚK, který sice trefil tyčku, od té se ale puk odrazil malý kousek za brankovou čáru a utkání je opět otevřené. Asistence: Luboš Rob, Tomáš Vávra.
    54:32 Tomáš HAVRÁNEK - 5:4
     
    54:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se těsně před koncem dostává znovu do vedení, tento gól může být ještě velmi důležitý. Cachnín vyvezl puk kolem kruhu a dal ho na modrou pro Štefančíka. Jeho střelu ještě stihl Žukov vyrazit, ale dnešní hvězda zápasu TOMÁŠ HAVRÁNEK dává ke gólu a dvěma asistencím další trefu a přibližuje Duklu k výhře. Asistence: Marcel Štefančík, Richard Cachnín.
    32:54 Tomáš VÁVRA - 4:4
     
    32:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín skóruje těsně po konci dlouhé přesilové hry a utkání je opět vyrovnané. Po krátké kombinaci dostal TOMÁŠ VÁVRA puk na levý kruh a střelou z první zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
    31:08 Vít JONÁK - 4:3
     
    31:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se dostává opět na dostřel. Těsně před koncem přesilovky 5 na 3 vyvezl Vsetín puk podél střídaček do útočného pásma, VÍT JONÁK se dostal z malého úhlu až k Maláčovi a překonal ho střelou do horního rohu branky. Asistence: Jakub Ďurkáč.
    20:30 Jan BERGER - 4:2
     
    20:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Těsně po konci přesilové hry Dukla odskakuje už na rozdíl dvou branek. Po kombinaci v útočném pásmu vypálil Otakar Šik z kruhu na Žukova, který puk vyrazil pouze před sebe. Zde už čekal JAN BERGER, který okamžitě zakončil bekhendem k tyči, Žukov se marně natahoval. Asistence: Otakar Šik, Patriks Ozols.
    17:23 David VALA - 3:2
     
    17:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Velmi divoký úvod zápasu, v první třetině padla už pátá branka. Domácí nejprve pálili z pravého kruhu, tuto střelu Žukov dokázal pokrýt svou hokejkou. Poté na ledě vznikla nepřehledná situace, kdy řada hráčů vůbec nevěděla, kde je zrovna kotouč. Toho využil DAVID VALA, který skóroval z malého úhlu k bližší tyči. Daniel Kolář, Tomáš Havránek.
    14:35 Tomáš JANDUS - 2:2
     
    14:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácím ovšem radost nevydržela příliš dlouho, po pouhých 25 vteřinách je skóre opět vyrovnané. Dukla doplatila na laxní přístup v obraně, Vsetín se dostal do přečíslení, TOMÁŠ JANDUS místo střely zkusil vypálit z prostoru mezi kruhy a prostřelil Maláče střelou nízko nad ledem nad Maláčovým betonem. Bez asistence.
    14:10 Richard CACHNÍN - 2:1
     
    14:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se vyplatil dlouhý tlak, jde znovu v zápase do vedení! Tomáš Havránek přihrál zpoza branky na kruh na volného RICHARDA CACHNÍNA, který na nic nečekal a střelu z první zakončil pod horní tyč. Asistence: Tomáš Havránek.
    06:45 Šimon JENÁČEK - 1:1
     
    06:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Vsetín se v útočném pásmu opět dostal do přečíslení, tentokrát 3 na 2. Hosté si ovšem nijak nekomplikovali situaci, ŠIMON JENÁČEK využil momentu, kdy Maláč neměl dobrý výhled, a překonal ho střelou nad lapačku. Asistence: Jan Kern, Roman Vaňo.
    01:31 Lukáš MAREŠ - 1:0
     
    01:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde hned v úvodu zápasu do vedení. Po souboji o puk za brankou Žukova domácí vybojovali kotouč a poslali ho na vrchol kruhu na LUKÁŠE MAREŠE, který uspěl nenápadnou střelou po ledě mezi betony Žukova. Asistence: Tomáš Havránek, Richard Cachnín.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 2. L. Mareš (T. Havránek, Cachnín), 15. Cachnín (T. Havránek), 18. Vala (D. Kolář, T. Havránek), 21. Berger (Šik, Ozolš), 55. T. Havránek (Štefančík, Cachnín) – 7. Š. Jenáček (Kern, Vaňo), 15. Jandus, 32. Jonák (Ďurkáč), 33. Vávra (Jonák, Rob), 57. Staněk (Rob, Vávra), 63. Jandus (Ondračka)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (41. Beran) – Bilčík, D. Kolář (A), Ozolš, Kočí, L. Mareš, Chvátal, Vala – Čachotský (C), D. Bartoš, Šik – T. Havránek, Štefančík, Cachnín – Meluzin, Handl, Berger – Jelínek, Pořízek, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Pavlíček) – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Petrovický, Ďurkáč, Kojo, Hryciow – Jonák, Vávra, Rob (A) – Jandus, Dědek, Hrňa (C) – Š. Jenáček, Kern, Vaňo – Melenovský, Kratochvil.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Svoboda, Bejček – Vašíček, Král´

    Diváci: 1366
    bahis siteleri