Jihlava – Vsetín 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Třebíč 3:5 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:4 (po pr.)
Poruba 2011 – Slavia 4:3 (kon.) | Zlín – Frýdek-M. 2:0 (kon.) | Pardubice B – Kolín 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
5:6 (3:2, 1:2, 1:1 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 23.09.2023, 16:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Po gólu Jandus si odváží bod navíc Vsetín, Jihlava ze slibně rozehraného zápasu bere nakonec jen bod. Z dnešního zápasu je to vše, díky za pozornost a přeji příjemný zbytek sobotního večera. (18:58:11)
     
    Konec zápasu.
    63:00 Tomáš JANDUS - 5:6
     
    63:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Bod navíc z dnešního zápasu připadne hostům. TOMÁŠ JANDUS mířil sám k volnému puku v obranném pásmu Jihlavy, po kterém vystartoval daleko z brány i brankář Beran. Ten ovšem nedokázal hokejkou vyrazit puk a útočník Vsetína už jen poslal puk do prázdné. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    62:05
    Cachnín v rychlosti místo přihrávky zvolil střelu z úhlu, která letěla mimo branku až do rohu hřiště.
     
    61:34
    Šik se tlačil s pukem před Žukova, i přes bránícího hráče dokázal zakončit, jenže pomalá rána po ledě skončila pouze na betonu hostujícího brankáře.
     
    60:40
    Vsetín se dostal v útočném pásmu do krátké kombinace, ale po špatné přihrávce přišel o puk. Na druhé straně se následně do slibné pozice dostali Čachotský s Havránkem, ale Žukov se stihl přesunout k bližší tyči.
     
    60:02
    Velmi důležité buly vyhrála domácí Jihlava a rychle zaváží puk až za vlastní branku.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ani třetí třetina nerozhodla a už nyní je jisté, že po čtvrtém kole nezůstane žádný tým bez ztráty body. Ve třetí třetině se vše zajímavé dělo až v posledních pěti minutách. Havránek nejprve počtvrté v zápase poslal Duklu do jednobrankového vedení, o dvě minuty později ale vyrovnal v přesilovce Staněk. Za okamžik bude utkání pokračovat prodloužením.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:26
    O puk se dlouho bojovalo u mantinelu ve středním pásmu, Dukla nakonec dokázala vybojovat puk a Bilčík tak může rozehrávat.
     
    59:02
    Zakázané uvolnění Jihlavy.
     
    58:15
    Oba týmy se ještě snaží rozhodnout v základní hrací době, střela Jihlavy z kruhu letěla těsně vedle branky, o pár vteřin později pak jeden z hostujících hráčů přestřelil z prostoru mezi kruhy.
     
    57:17
    Brož zkusil pálit přímo z prostoru pro vhazování, jeho střela ale končí na brusli některého z bránících hráčů. Dukla se následně musela rychle přesouvat do středního pásma, aby nevystavila Berana nebezpečí samostatného úniku.
     
    57:11
    Další přerušení, po přihrávce rukou se bude vhazovat tentokrát v obranném pásmu Vsetína.
     
    56:36
    Zakázané uvolnění posouvá hru před Berana.
     
    56:22
    Nějakou dobu se ještě hrát nebude, na střídačku Vsetína zřejmě létají předměty z tribun a rozhodčí nakonec musel vyžádat zásah pořadatelské služby.
    56:21 Robin STANĚK - 5:5
     
    56:21
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín znovu vyrovnává stav zápasu. Po vyhraném buly vypálil od modré ROBIN STANĚK, který sice trefil tyčku, od té se ale puk odrazil malý kousek za brankovou čáru a utkání je opět otevřené. Asistence: Luboš Rob, Tomáš Vávra.
     
    56:07
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Fabien Kočí – 2 min., podrážení.
     
    56:07
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    55:56
    Jandus hledal prostor pro střelu a u tyčky spadl s pukem, rozhodčí za tento zákrok nakonec udělí trest a Vsetínu se tak nabízí velká možnost na vyrovnání.
    54:32 Tomáš HAVRÁNEK - 5:4
     
    54:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se těsně před koncem dostává znovu do vedení, tento gól může být ještě velmi důležitý. Cachnín vyvezl puk kolem kruhu a dal ho na modrou pro Štefančíka. Jeho střelu ještě stihl Žukov vyrazit, ale dnešní hvězda zápasu TOMÁŠ HAVRÁNEK dává ke gólu a dvěma asistencím další trefu a přibližuje Duklu k výhře. Asistence: Marcel Štefančík, Richard Cachnín.
     
    54:24
    Další zakázané uvolnění hostů.
     
    53:58
    Už delší dobu se hraje bez přerušení, Pořízek nechává svůj tým vystřídat a kontroluje situaci za vlastní brankou.
     
    52:49
    Rob se dostal ke střele u domácí střídačky, ta ovšem letěla zcela mimo branku a vylétla až do středního pásma. Vsetín nakonec musel rozehrávat až přes svého brankáře.
     
    52:34
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    52:10
    Ozols musel spěchat za vyhozeným pukem, protože ten by se jinak zastavil ještě před brankou Berana, za pukem navíc dojížděl i Ondračka. Lotyšský obránce ale byl u puku jako první a vrátil ho rychle do středního pásma.
     
    50:54
    Vávra se snažil projet od mantinelu s pukem až před Berana, na kruhu ale dobře zapracoval Pořízek, který útočníkovi Vsetína vypíchl puk. Vsetín se následně musí přesunout za pukem do středního pásma.
     
    50:28
    Vsetín opět prověřil Berana střelou z malého úhlu, tentokrát už musel Beran vyjet z branky a zasáhnout svou lapačkou.
     
    50:10
    Střela Hrni z minimálního úhlu trefila Berana přímo do masky. Vsetín ale dostane druhou šanci v útoku, protože Dukla vyhodila puk pouze na zakázané uvolnění
     
    49:59
    Hra se přerušuje v obranném pásmu Jihlavy, zřejmě během některého zákroku došlo k otevření vstupu pro rozhodčí. Vhazovat se bude po pravici Berana.
     
    49:09
    Meluzín se stihl včas vrátit Marešovi na pomoc a zabránil tak na modré Vsetínu v přečíslení 2 na 1.
     
    48:40
    Vsetín hledá cestu do útočného pásmu, Dukla ovšem momentálně velmi dobře brání na obou modrých a dostává tak Vsetín pod tlak.
     
    47:32
    Šik ve velké rychlosti musel střílet před dojíždějícím Smetanou, ten jeho střelu tečuje do rohu hřiště. Zde se k puku jako první dostává Dukla a rychle zakládá útočnou akci.
     
    46:48
    Dukla se dostala po špatné přihrávce Vsetína do přečíslení 2 na 1, Bartoš už se chystal na přihrávku na kruhu, v klíčový moment ale skvěle zasáhl Staněk, který přihrávku po ledě zblokoval a zlikvidoval tak velkou šanci Dukly.
     
    45:52
    Vsetín dokázal vyhodit puk ideálně na Berana a Ozols se tak musel rychle vracet svému brankáři na pomoc. Jihlavě se následně nepovedla rozehrávka ve vlastním obranném pásmu a rozhodčí tak Dukle píská zakázané uvolnění.
     
    44:59
    Lukáš Mareš nyní pouze nahodil puk do rohu hřiště, Jihlava míří rychle vystřídat.
     
    44:06
    Čachotský nestihl zakončit, po rychlém puku se tak natáhl domácí Šik, který pálil z malého úhlu do horního rohu. Žukov na střelu dobře viděl a dokázal ji pokrýt vyrážečkou.
     
    43:05
    Vsetín ztratil puk těsně před Beranem a Kočí mohl vyvézt puk do středního pásma. Ani Dukla se ale do útočné akce nedostala, Vsetín včas zasáhl na modré čáře.
     
    41:54
    Bilčík nejprve zkusil střelu po zemi, kterou Žukov dokázal hokejkou prodloužit až za svou branku. Mnohem větší příležitost si vzápětí připsal Bartoš, který pálil z prostoru mezi kruhy, jeho střelu Žukov musel likvidovat svou vyrážečkou.
     
    41:14
    Hosté v plném počtu.
     
    41:07
    Domácí v plném počtu.
     
    40:23
    Mareš akrobatickým zákrokem zabránil přečíslení Vsetína a zároveň vybojoval puk pro Marka Chvátala, na jehož střelu se musel Žukov dlouze natahovat.
     
    40:01
    Střídání v týmu HC Dukla Jihlava:
    ze hřiště odchází Filip Maláč, přichází Adam Beran.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a opět nabídla několik gólů. Dukla šla v úvodu třetiny po konci přesilové hry díky bývalému hráči Vsetína Bergerovi do vedení. Poté ale přišlo dvojnásobné vyloučení Jihlavy, ve kterém nejprve snížil Jonák a těsně po konci přesilové hry 5 na 4 vyrovnal Vávra. Po dvou třetinách je tak stav vyrovnaný, třetí třetina začne přibližně v 18:13.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Jandus na poslední chvíli vyrazil do samostatného úniku, dvojice hráčů Jihlavy ovšem stihla dojet útočníka Vsetína a Otakar Šik v klíčový moment vypíchl puk Jandusovi z hokejky.
     
    39:29
    Vsetín vyhrál buly ve svém obranném pásmu a Ondračka dokázal vyvézt puk až k brance Maláče. Zde zkoušel střelu bekhendem k bližší tyči, ale domácí gólman byl včas na svém místě.
     
    39:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Luboš Rob – 2 min., nedovolené bránění.
     
    39:05
    Vsetín v osudový moment zlomil hůl a Čachotský se tak mohl vydat sám na brankáře, Rob musel kapitána Jihlavy zastavit na poslední chvíli za cenu faulu.
     
    38:53
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Fabien Kočí – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    38:29
    Cachnín se snažil za brankou Žukova probojovat k odraženému puku, proti trojici bránících hostů ale neuspěl.
     
    37:39
    Tentokrát mohl Ďurkáč poslat Vsetín poprvé v zápase do vedení, zkusil znovu střelu od modré, tentokrát na ose hřiště, a svou střelou rozezněl horní tyč.
     
    37:14
    Ďurkáč prověřil Maláčovu pozornost střelou od modré, ten s touto variantou ale počítal a celou situaci vyřešil svou lapačkou.
     
    36:30
    Jonák se dostal do zajímavé pozice, když dostal nikým nehlídaný přihrávku přímo před Maláčem. Přihrávce ovšem chyběla větší přesnost, Jonák se snažil natáhnout po puku, ale neuspěl.
     
    35:30
    Bilčík ostrým zákrokem odstavil Hryciowa od puku, domácím to ovšem nijak nepomohlo, protože Vsetín se dostal k volnému kotouči jako první a vyvezl ho do středního pásma.
     
    35:07
    Ofsajd Vsetína, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    34:12
    Cachnín těsně před modrou ještě dokázal zachytit puk a od mantinelu zkusil nahodit puk směrem k Žukovovi, ještě před brankou ale některý z hráčů tečoval puk až do ochranné sítě a brankář Vsetína tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    33:58
    Vsetín se u střídaček provinil těsným ofsajdem. Mezi hráči dochází i k prvním potyčkám, které musí rozhodčí rychle rozhánět.
    32:54 Tomáš VÁVRA - 4:4
     
    32:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín skóruje těsně po konci dlouhé přesilové hry a utkání je opět vyrovnané. Po krátké kombinaci dostal TOMÁŠ VÁVRA puk na levý kruh a střelou z první zamířil přesně k bližší tyči. Asistence: Vít Jonák, Luboš Rob.
     
    32:38
    Vsetín se snaží ve zbytku přesilové hry o vyrovnání, Staňkova střela byla zblokována, Vsetín ale zůstává v útočném pásmu.
    31:08 Vít JONÁK - 4:3
     
    31:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se dostává opět na dostřel. Těsně před koncem přesilovky 5 na 3 vyvezl Vsetín puk podél střídaček do útočného pásma, VÍT JONÁK se dostal z malého úhlu až k Maláčovi a překonal ho střelou do horního rohu branky. Asistence: Jakub Ďurkáč.
     
    31:00
    Dukla vyhrála velmi důležité vhazování a Čachotský vyvezl puk až do útočného pásma, Dukla tak ukrojila velkou část z dvojnásobného oslabení.
     
    30:51
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Mareš – 2 min., vysoká hůl.
     
    30:43
    Ďurkáč dostal puk ideálně na zakončení do prázdné, střela byla ale příliš rychlá a obránce Vsetína tak nemohl z ideální pozice zakončovat.
     
    30:03
    Vsetínu se přesilovka zatím vůbec nedaří, hned dvakrát po sobě Dukla zastavila hosty ještě před červenou lajnou.
     
    29:24
    Vsetín sice vyhrál buly v útočném pásmu a mohl kombinovat, po prvním pokusu ale o kotouč přišel a domácí velmi rychle vyhodili puk až za Maláče.
     
    29:10
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Jan Berger – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    28:28
    Jihlava téměř dvě minuty tlačila na Vsetín v útočném pásmu a vůbec se nepřerušovalo, až nyní Žukov chytil střelu nad horní tyčí a nechal tak svůj tým vystřídat.
     
    27:25
    Jihlava pálí na Žukova ze všech možných pozic, v těžké situaci zkusil Bilčík nahodit puk od modré a získat tak alespoň vhazování v útočném pásmu, gólman Vsetína měl ale dost času na rozehrávku a nechal hru plynout.
     
    26:37
    Šik sebral puk za brankou a vyvezl si ho až na modrou. Odtud ho zkusil nahodit na branku na dorážku, trefil ale jen Čachotského do těla a Žukov tak nemusí zasahovat.
     
    26:00
    Jelínek za brankou bojoval o puk s Kojou, tentokrát byl úspěšnější hráč v zeleném dresu a Jihlava tak musí ven z útočného pásma.
     
    25:02
    Maláč nedokázal odehrát puk za vlastní brankou a Chvátal tak musel v rohu hřiště ještě odolávat dotírajícím protihráčům. V osobním souboji ale uspěl a dokázal poslat puk do bezpečí.
     
    24:32
    Melenovský nahodil puk od modré na Maláče a hostující hráči se ještě pokoušeli puk dotlačit do branky. Maláč ale byl u puku jako první a dokázal celou situaci uhlídat.
     
    23:21
    Šik využil nepřesné přihrávky hostů a puk s drobnými obtížemi dokázal protlačit až do útočného pásma. Zde ho ještě posílal na rozjetého Čachotského, ten už se ale v momentu přihrávky nacházel za tyčí a nemohl tak zakončit.
     
    22:44
    Puk nyní vylétl po vyhození domácích na trestnou lavici a hosté okamžitě požadovali dvouminutový trest. Ten ovšem rozhodčí rázně odmítl, puk totiž při letu zavadil o hranu plexiskla.
     
    22:23
    Jihlavě se nepovedla přihrávka v útočném pásmu, rozhodčí po zakázaném uvolnění posouvá hru k Maláčovi.
     
    21:40
    Petrovický hledal cestu do útočného pásma podél mantinelu, zde ovšem čekal připravený Meluzín, který uspěl v osobním souboji a udržel tak hosty za modrou čárou.
    20:30 Jan BERGER - 4:2
     
    20:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Těsně po konci přesilové hry Dukla odskakuje už na rozdíl dvou branek. Po kombinaci v útočném pásmu vypálil Otakar Šik z kruhu na Žukova, který puk vyrazil pouze před sebe. Zde už čekal JAN BERGER, který okamžitě zakončil bekhendem k tyči, Žukov se marně natahoval. Asistence: Otakar Šik, Patriks Ozols.
     
    20:03
    Úvodní buly pro Jihlavu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi. Nabídla poměrně divoký průběh, padlo celkem pět gólů. Za domácí otevřel skóre už ve 2. minutě Mareš střelou po ledě. Za hosty o pět minut později odpověděl Jenáček. Poté přišly dva rychlé góly po sobě, v 15. minutě nejprve vrátil Dukle Cachnín vedení střelou pod horní tyč, o necelou půlminutu později ale bylo znovu vyrovnáno po gólu Janduse. Ještě před koncem třetiny si ale Dukla vzala své vedení zpět díky Valovi a do kabin odcházela s jednobrankovým vedením. Druhá třetina začne přibližně v 17:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:49
    Další vyhození Vsetína, Jihlava již zřejmě v této třetině přesilovou hru nevyužije.
     
    19:10
    Po další kombinaci už se Vsetín dokázal dostat k puku a poprvé vyhodit. Vávra dokonce vyjel napadat do středního pásma, kde se málem dostal do samostatného úniku.
     
    18:38
    Jihlava vyhrála buly v útočném pásmu a po krátké kombinaci rychle vystřelila, pokus Jelínka letěl těsně vedle bližší tyči, Žukov i tak pro jistotu pokryl puk a přerušil hru.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Markus Kojo – 2 min., hrubost.
    17:23 David VALA - 3:2
     
    17:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Velmi divoký úvod zápasu, v první třetině padla už pátá branka. Domácí nejprve pálili z pravého kruhu, tuto střelu Žukov dokázal pokrýt svou hokejkou. Poté na ledě vznikla nepřehledná situace, kdy řada hráčů vůbec nevěděla, kde je zrovna kotouč. Toho využil DAVID VALA, který skóroval z malého úhlu k bližší tyči. Daniel Kolář, Tomáš Havránek.
     
    16:30
    Brož se snažil dostat s pukem do útočného pásma na ose hřiště, ještě na modré si na něj ale počkali hned dva hráči Vsetína a připravili ho o puk.
     
    15:28
    Dukla šla také do přečíslení, Čachotský s Bartošem se ovšem včas nestihli dohodnout, kdo půjde první k puku a Jihlava tak sama sebe připravila o zakončení.
    14:35 Tomáš JANDUS - 2:2
     
    14:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácím ovšem radost nevydržela příliš dlouho, po pouhých 25 vteřinách je skóre opět vyrovnané. Dukla doplatila na laxní přístup v obraně, Vsetín se dostal do přečíslení, TOMÁŠ JANDUS místo střely zkusil vypálit z prostoru mezi kruhy a prostřelil Maláče střelou nízko nad ledem nad Maláčovým betonem. Bez asistence.
    14:10 Richard CACHNÍN - 2:1
     
    14:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se vyplatil dlouhý tlak, jde znovu v zápase do vedení! Tomáš Havránek přihrál zpoza branky na kruh na volného RICHARDA CACHNÍNA, který na nic nečekal a střelu z první zakončil pod horní tyč. Asistence: Tomáš Havránek.
     
    12:57
    Až po minutovém tlaku se Vsetín dokázal osvobodit a vyhodit puk podél mantinelu do středního pásma. Hosté mohli dokonce znovu do útoku, obránce Mareš se ale dokázal včas vrátit a zabránit jakékoliv akci na modré.
     
    12:01
    Jihlava nyní delší dobu kombinuje v útočném pásmu, zatím ale nevystřelila. Nejblíže ke střele měl z kruhu Kočí, tomu ale rána nesedla a pouze promáchl. Jihlava zůstává i nadále v útočném pásmu.
     
    11:31
    Zakázané uvolnění Vsetína.
     
    11:00
    O puk se dlouho bojovalo za domácí brankou, nakonec ho jako první dokázal ukořistit domácí Handl a rychle poslal své spoluhráče do útočného pásma.
     
    10:01
    Ozols se pokoušel podél mantinelu vyhodit puk do středního pásma a umožnit tak svým spoluhráčům vystřídat, některý z hráčů Vsetína ale vytečoval puk mimo ledovou plochu, vhazovat se tak znovu bude u Maláče.
     
    09:52
    Zakázané uvolnění vrací hru k Maláčovi.
     
    09:26
    Vsetín mohl jít v zápase do vedení, odražený kotouč doklouzal přímo na hokejku Jana Kerna, kterého v tu chvíli u tyčky nikdo nehlídal. Kern se pokoušel přizvednout puk do horního rohu, pokus mu ale nesedl a puk těsně přeskočil horní tyč.
     
    08:10
    Dukla dokázala delší dobu kombinovat ve svém útočném pásmu, zakončení k bližší tyči rozeznělo tyč. Vsetín poté dokázal vyvézt puk do středního pásma, ten ovšem po teči končí až na střídačce a hra se tak přerušuje.
     
    07:31
    Do zajímavé pozice se nyní dostal Pořízek, jeho střelu z malé vzdálenosti ovšem Žukov dobře viděl a dokázal zlikvidovat svou výstrojí.
    06:45 Šimon JENÁČEK - 1:1
     
    06:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Vsetín se v útočném pásmu opět dostal do přečíslení, tentokrát 3 na 2. Hosté si ovšem nijak nekomplikovali situaci, ŠIMON JENÁČEK využil momentu, kdy Maláč neměl dobrý výhled, a překonal ho střelou nad lapačku. Asistence: Jan Kern, Roman Vaňo.
     
    06:03
    Tentokrát už byl přesun do útoku dle pravidel a hosté krátce přečíslili Duklu v útočném pásmu, Dědek ovšem zavezl puk až za branku Maláče, kde puk po pádu ztratil.
     
    05:45
    Hostům se zatím moc nedaří hlídat přesun přes modrou čáru, rozhodčí jim v krátké době píská další ofsajd.
     
    04:56
    Štefančík dostal dost prostoru na ose hřiště a vyvezl puk až do prostoru mezi kruhy. Zde ho sice jeden z hostujících obránců dokázal připravit o puk, ten se ale odrazil přímo na hokejku Valy, který ještě zkusil střelu z malého úhlu.
     
    04:41
    Hosté tentokrát chtěli do útočného pásma až moc brzy, Vsetínu je odpískán ofsajd.
     
    03:58
    Hrňa nabízel puk Jandusovi na dorážku přímo před Maláče, útočník Vsetína byl ovšem v tu chvíli obsazen a nemohl s pukem nic vymyslet.
     
    02:57
    Kojo vyvezl puk až k Maláčovi, zde ho ovšem domácí zatlačili až do rohu hřiště a následně ho připravili o puk. Hned poté zahrozil Vávra, který se dostal nebezpečně blízko k Maláčovi, na poslední chvíli mu ale dokázal čistým způsobem zabránit v zakončení domácí Mareš.
     
    02:19
    Vsetín se snaží o rychlou odpověď na vedoucí branku Dukly, přihrávka ze středního pásma byla ovšem nepřesná a rozhodčí píská hostům zakázané uvolnění.
    01:31 Lukáš MAREŠ - 1:0
     
    01:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde hned v úvodu zápasu do vedení. Po souboji o puk za brankou Žukova domácí vybojovali kotouč a poslali ho na vrchol kruhu na LUKÁŠE MAREŠE, který uspěl nenápadnou střelou po ledě mezi betony Žukova. Asistence: Tomáš Havránek, Richard Cachnín.
     
    01:09
    Dukla musela zakládat útok až ve vlastním obranném pásmu, Cachnín se snažil protlačit podél mantinelu, kde ale narazil na dvojici obránců.
     
    00:14
    Hrňa z první šance zápasu jel okamžitě ohrozit brankáře Maláče, zkusil střelu k bližší tyči, tu si však obránci Jihlavy pohlídali.
     
    00:02
    Po úvodním buly se k puku dostávají jako první hosté.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou dobrý večer všem fanouškům, oba týmy již nastupují na led, za chvíli bude utkání zahájeno. Ještě před úvodním vhazováním dojde na slavnostní buly, které zařídí Charita Pelhřimov v rámci Dne Charity.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Maláč (Beran) – Bilčík, D. Kolář, Ozolš, Kočí, L. Mareš, Chvátal, Vala – Čachotský, D. Bartoš, Šik – T. Havránek, Štefančík, Cachnín – Meluzin, Handl, Berger – Jelínek, Pořízek, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Pavlíček) – Staněk, Ondračka, Smetana, Petrovický, Ďurkáč, Kojo, Hryciow – Jonák, Vávra, Rob – Jandus, Dědek, Hrňa – Š. Jenáček, Kern, Vaňo – Melenovský, Kratochvil.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Svoboda, Bejček – Vašíček, Král´.
     
    Dobrý večer všem fanouškům hokeje. Pelhřimov dnes hostí šlágr 4. kola, proti sobě totiž nastoupí Dukla Jihlava a Vsetín, tedy týmy, které jako jediné ze soutěže zatím neztratily body. Uvidíme, zda i po čtvrtém kole zůstane některý z celků zůstane stoprocentní. Atraktivní utkání začíná v 16:30.
     
    HC Dukla Jihlava

    Jihlava měla na první pohled v úvodních kolech o něco snazší los než Vsetín, přesto musela ve všech předvést velmi dobrý výkon. Sezonu otvírala na ledě Znojma, které porazila 3:2, první domácí zápas pak Dukla odehrála s Frýdkem-Místkem a brala z něj výhru 4:1.

    V posledním odehraném kole nastoupila na ledě Kolína, kde si zásluhou Šimona Jelínka vybudovala dvougólový náskok. V samotném závěru zápasu ovšem Kolín snížil na rozdíl jediné branky a tlačil se za vyrovnáním. Dukla ovšem zvládla zkušeně udržet jednobrankové vedení a ze středních Čech si odvezla tři body za výhru 2:1.

    Právě díky zápasu v Kolíně je Šimon Jelínek se třemi brankami aktuálně nejlepším střelcem Dukly. Otakar Šik je pak se čtyřmi body celkově nejproduktivnějším hráčem Jihlavy, i letos se s ním počítá jako s bodovým lídrem týmu.

    Velkou hvězdou v týmu Jihlavy je již tradičně zkušený Tomáš Čachotský, který zatím pomohl týmu třemi asistencemi. Pikantní bude sobotní střetnutí pro útočníka Jana Bergera, který v dresu Vsetína dokázal hrát velmi ostře a podobný styl hry se od něj očekává i v červenožlutém dresu.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetín hned v úvodu soutěže dostal tři účastníky loňských vyřazovacích bojů, z toho dva týmy, které patřily v minulé sezoně do nejlepší šestky. Z ledu loňského vítěze základní části vezl Vsetín výhru 2:0, první domácí zápas pak odehráli Valaši proti Slavii, kterou přehráli 7:4.

    Ve středu Vsetín doma hostil Litoměřice. Na začátku druhé třetiny odskočil Vsetín svému soupeři na rozdíl dvou branek a začala stíhací jízda. Litoměřice hned třikrát dokázaly snížit na rozdíl jediné branky, domácí tým však pokaždé dokázal znovu zvýšit na rozdíl dvou gólů. Vsetín nakonec bral výhru 6:4.

    Vsetín je střelecky zatím nejproduktivnější tým ze všech, což se promítlo i do tabulky střelců, ve které má sobotní soupeř Jihlavy hned dvojnásobné zastoupení. O průběžné druhé místo v bodování se aktuálně dělí Luboš Rob a Vít Jonák, oba se šesti body za dva góly a čtyři asistence.

    Také v kádru Vsetína najdeme zajímavého hráče, který ještě nedávno bojoval na druhé straně. Brankář Maxim Žukov ještě před dvěma lety nastupoval v dresu Dukly, kterou hned dvakrát dovedl až do souboje o nejvyšší soutěž.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
    Marken.cz

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 2. L. Mareš (T. Havránek, Cachnín), 15. Cachnín (T. Havránek), 18. Vala (D. Kolář, T. Havránek), 21. Berger (Šik, Ozolš), 55. T. Havránek (Štefančík, Cachnín) – 7. Š. Jenáček (Kern, Vaňo), 15. Jandus, 32. Jonák (Ďurkáč), 33. Vávra (Jonák, Rob), 57. Staněk (Rob, Vávra), 63. Jandus (Ondračka)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (41. Beran) – Bilčík, D. Kolář (A), Ozolš, Kočí, L. Mareš, Chvátal, Vala – Čachotský (C), D. Bartoš, Šik – T. Havránek, Štefančík, Cachnín – Meluzin, Handl, Berger – Jelínek, Pořízek, V. Brož.
    Trenér: Viktor Ujčík

    VHK ROBE Vsetín: Žukov (Pavlíček) – Staněk, Ondračka, Smetana (A), Petrovický, Ďurkáč, Kojo, Hryciow – Jonák, Vávra, Rob (A) – Jandus, Dědek, Hrňa (C) – Š. Jenáček, Kern, Vaňo – Melenovský, Kratochvil.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Svoboda, Bejček – Vašíček, Král´

    Diváci: 1366
    bahis siteleri