Kopřivnice – Vyškov 5:8 (kon.) | Ústí n/L – Cheb 4:3 (kon.) | Šumperk – Žďár n/S 4:6 (kon.)
Val. Meziříčí – Technika Brno 4:6 (kon.) | Havířov – SHKM Hodonín 3:1 (kon.) | Hronov – Písek 1:3 (kon.)
Benátky n/J – Kobra 2:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 1:6 (kon.) | Nový Jičín – Vel. Meziříčí 7:1 (kon.)
Opava – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Mostečtí Lvi 4:3 (po pr.) | Vrchlabí – Příbram 3:6 (kon.)
Děčín – Tábor 0:4 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:3 (1:0, 2:2, 1:1)
HC Stadion Cheb
Sobota 23.09.2023, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:59 Zdeněk PETRÁŠ - 4:3
     
    51:59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Severočeši si vrací vedení poté, když ZDENĚK PETRÁŠ najel do slotu, kam mu nahrával Rudovský, jenž zavezl puk přes pomalu celé kluziště. Petráš si obhodil obránce a prudce zamířil na bránu a puk prošel přes Kristiána Koláře! Asistence: Jan Rudovský a Lukáš Sýkora.
    40:33 David NOVOTNÝ - 3:3
     
    40:33
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    To byl fofr! Cheb se usadil v pásmu soupeře a potrestal jeho přestupek z předešlé třetiny. nejprve Ústí sice vyhodilo, ale Západočeši se hned vrátili, přitom Vojtěch Šik nahodil kotouč od modré přímo na clonícího DAVIDA NOVOTNÉHO, jenž dokázal poněkud akrobaticky tečnout puk a srovnat. Asistence: Vojtěch Šik a Václav Skuhravý.
    31:23 David NOVOTNÝ - 3:2
     
    31:23
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Po vhazování vyslal Kořán o mantinel vpřed DAVIDA NOVOTNÉHO, jenž byl rozjetý a přebruslil soupeře tak, že měl zcela volné pole působnosti a mohl si vybrat, kam zakončí. A přesně. Asistence: Petr Kořán.
    29:43 Martin BLÁHA - 3:1
     
    29:43
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A Ústí přesilovku využívá tím, jak MARTIN BLÁHA vypálil puk na Koláře, jenž se dopustil předešlého přestupku, a vymetl mu síť z levého kruhu. Asistence: Karel Kubát, Martin Dubský.
    27:21 Martin BLÁHA - 2:1
     
    27:21
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    U střídaček hosté pustili kotouč soupeři, aby mohli střídat, a to neměli dělat. Kubát totiž vyslal vpřed k modré MARTINA BLÁHU, jenž popojel před brankáře a zblízka mu poslal puk mezi betony a lapačku k levé tyči. Asistence: Karel Kubát.
    26:24 Michael ČEJKA - 1:1
     
    26:24
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Po vhazování nahrál Skuhravý na levém kruhu MICHAELU ČEJKOVI, jenž neváhal a vymetl pavučiny v síti Davida Stahla. Asistence: Václav Skuhravý.
    12:51 Jan RUDOVSKÝ - 1:0
     
    12:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme tu úvodní branku zápasu! Nejprve Berčík vytvořil prostor pro spoluhráče tím, jak na sebe s pukem navázal protihráče. Pak přišla přihrávka na volného JANA RUDOVSKÉHO, jenž se opřel do puku a přízemní střela proletěla až do sítě! Asistence: Zdeněk Petráš a Martin Berčík.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 13. Rudovský (Petráš, Berčík), 28. M. Bláha (Kubát), 30. M. Bláha (Kubát, M. Dubský), 52. Petráš (Rudovský, L. Sýkora) – 27. Čejka (V. Skuhravý), 32. D. Novotný (Kořán), 41. D. Novotný (Šik, V. Skuhravý)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Vlach) – Kubát, Popela (C), Trefný, L. Sýkora, Funk, Gottfried, Hynek (A) – M. Bláha, Roubík, Dubský – Berčík, Petráš (A), Rudovský – Kuchynka, Bartoš, J. Tůma – Krédl, Nedoma.
    Trenér: Vladimír Růžička

    HC Stadion Cheb: Kolář (Kašpar) – V. Stejskal, Šik, D. Petrásek, Jonák, Kořán (C), Innanmaa – V. Skuhravý (A), D. Novotný, Čejka (A) – Prošek, Rozhon, M. Skuhravý – Krutina, Vašíček, Príhoda – Iljuk, Tóth.
    Trenér: Tomáš Mareš

    Rozhodčí: Battěk – Janíček, Pěkný

    Diváci: 1056
    bahis siteleri