Kometa Brno – Olomouc 7:2 (kon.) | Liberec – Sparta 1:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 5:2 (kon.)
Vítkovice – Přerov 2:4 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 5:4 (po pr.) | Jihlava – Zlín 5:2 (kon.)
Litvínov – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 23.09.2023, 13:00 • Mini WERK Arena, Třinec • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    57:49
    Burda se rozjel na třineckou branku, ale Volas ho ve snaze vypíchnout puk podrazil. Přesilovka Třince končí.
     
    56:41
    Macek podrazil u mantinelu třineckého Kozlíka a domácí si v závěru třetí části zahrají přesilovou hru. Macek byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    52:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři znovu odskakují soupeři na tři góly. Sikora se projel středem až před bránu, při nájezdu byl faulován, přesto brankář Vilém musel zakročit. Pardubický gólman puk pouze vyrazil vedle sebe, kde si jej dojel KLYMENTII LYSAK, objel gólmana a uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Petr Sikora – 5:2.
     
    52:33
    Burda po buly vyjel mezi kruhy, odkud střelou zápěstím nasměroval puk prudce vedle pravé tyče. Brankář Král se jen ohlédl po kotouči.
     
    40:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo vlétlo do třetí části znamenitě. Střelu Švece od modré čáry vyrazil brankář Král pouze před sebe, kde byl ADAM FIALA, který natřikrát dorazil puk za záda třineckého gólmana. Asistence: Martin Švec, Adrian Gromadzki – 4:2.
     
    39:30
    Aktivní Fiala si vybruslil z levého rohu až před branku a střelou do levé strany branky orazítkoval tyč Královy klece.
     
    37:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice snížily skóre, když asistenci Fialy využil v první trefu dnešního zápasu ADRIAN GROMADZKI. Asistence: Adam Fiala, Vít Macek – 4:1.
     
    36:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už po skončení přesilové hry našel Šutý od pravého mantinelu mezi kruhy ROBINA GERYCHA, který se otočil směrem k brance a vystřelil prudce k tyči. Brankář Vilém nedokázal na prudký kotouč zareagovat. Asistence: Patrik Šutý, Viktors Kurbaka – 4:0.
     
    34:50
    Spěváček se projel po pravém mantinelu, kde jej srazil k ledu Kaštánek. Pardubický hráč je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    31:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Při signalizovaném vyloučení po faulu na Lysaka se puk dostal za branku, odkud Lysak dostal přihrávku k levé tyči od Sikory, rychle přehrál puk na MARCELA MIKULU, který z bezprostřední blízkosti střelou k bližší tyči pokořil gólmana Viléma. Asistence: Klymentii Lysak, Petr Sikora – 3:0.
     
    26:52
    Helikar se snažil objet Spěváčka a vystřelit na branku, ale byl faulován třineckým hráčem, který jej podrazil. Pardubice budou hrát 15 sekund proti třem.
     
    25:07
    Přesilovka Ocelářů končí, za faul kolenem byl vyloučen na dvě minuty Volas.
     
    24:44
    Tak to je problém. Po srážce se soupeřem zůstal ležet na ledě jeden z domácích hráčů, který musí být odvezen na nosítkách. Rozhodčí nevylučují.
     
    24:30
    Pardubičtí byli v jednu chvíli v šesti hráčích na ledě, čehož si všimli rozhodčí a potrestali Dynamo dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů. Na trestnou lavici zamířil Macek.
     
    24:25
    Helikar se projel po levé straně před branku, ale v dobré pozici neprostřelil golmana Krále.
     
    13:37
    Gromadzki byl faulován na pravé straně Andrlem, který ho zahákoval. Pardubice si zahrají druhou přesilovou hru.
     
    09:52
    Závar před třineckou brankou končí famózním zákrokem rozkleknutého gólmana Krále, který chytil do lapačky vynikající střelu Jevtěchova zpoza kruhů.
     
    08:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři v přesilovce navýšili svůj náskok! Petr Sikora našel přihrávkou od levého mantinelu u pravé tyče ROBINA GERYCHA, který rychlou střelou po ledě uklidil puk do pardubické branky! Asistence: Petr Sikora, Miroslav Holinka – 2:0.
     
    07:27
    Přesilovku si zahrají Oceláři, nedovoleným bráněním se provinil Alex Kubánek a čeká ho dvouminutový trest.
     
    04:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pohledná kombinace domácích končí úvodním gólem. Šutý přihrál na pravou stranu VOJTĚCHU SPĚVÁČKOVI, který ještě zkoušel akci vyšperkovat zpětnou přihrávkou na Šutého, jenže puk si do branky srazil jeden z pardubických hráčů. Asistence: Patrik Šutý – 1:0.
     
    02:07
    Fiala se zkoušel prodrat po pravém mantinelu kolem Ošmery, ale ten jej podrazil. Pardubice budou mít výhodu první přesilové hry.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 5. Spěváček (Šutý), 9. Gerych (Sikora, Holinka), 32. Mikula (Lysak, Sikora), 37. Gerych (Šutý, Kurbaka), 53. Lysak (Sikora) – 38. Gromadzki (A. Fiala, Macek), 41. A. Fiala (Švec, Gromadzki)


    HC Oceláři Třinec: J. Král (Heczko) – A. Horváth, Andrle (A), Kurbaka, Volas, M. Pospíšil, Buják (A), Ošmera – Bartoš, Šilar, Kozlík – Mikula, Holinka, Sikora – Gerych, Šutý (C), Spěváček – Lysak, Svozil, Urbánek.
    Trenér: Mucha.

    HC Dynamo Pardubice: Vilém (Veřmiřovský) – Švec, Rájek, K. Červenka (C), Kaštánek, Kubánek, Šmerda – Gromadzki, A. Fiala, Macek – Helikar (A), D. Burda (A), J. Kubíček – Jaša, Jevtěchov, Š. Bartoň – Pilař.
    Trenér: Havíř.

    Rozhodčí: Mrkva, Cabák – Konvička, Axman.

    Diváci: 46
    bahis siteleri