Litoměřice – Pardubice B 2:5 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 2:6 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:2 (kon.)
Kolín – Znojmo 5:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 3:4 (kon.) | Prostějov – Zlín 1:4 (kon.)
Slavia – Sokolov 1:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
HC Baník Sokolov
Pondělí 25.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:36 Tomáš KNOTEK - 1:4
     
    49:36
    Slavia právě vstřelila branku! Nyní už ale domácí dávají regulérní branku a snižují na 1:4! Žejdl vyzval nahrávkou ke střele kapitána TOMÁŠE KNOTKA, který ze svého oblíbeného prostoru v přesilovce, z levého kruhu, prolomil neprůstřelnost Hamalčíka. Využitá přesilovka. Asistence: Lukáš Žejdl a Vojtěch Polák.
    38:37 Filip KRAJČÍK - 0:4
     
    38:37
    Baník právě vstřelil branku! Sokolov se opět prosazuje a vede už o čtyři góly. Šlechta poslal puk na pravý kruh, kde se ke kotouči dostal FILIP KRAJČÍK, který tvrdou střelou propálil Málka, který už nedokázal na směr střely reagovat. Asistence: Robert Šlechta a Jaromír Kverka.
    26:08 Jaromír KVERKA - 0:3
     
    26:08
    Baník právě vstřelil branku! Sokolov využívá velmi rychle přesilovku a vede už o tři góly. Po pěkné kombinaci našel Vracovský křižnou nahrávkou zpoza brány JAROMÍRA KVERKU, jenž z levého kruhu dostal puk pod Málkovým betonem do sítě. Asistence: Tomáš Vracovský a Daniel Kružík.
    23:39 David NOVOTNÝ - 0:2
     
    23:39
    Baník právě vstřelil branku! Sokolov sice nevyužil přesilovku, ale nyní už vede o dvě branky. Šlechta našel na pravém kruhu DAVIDA NOVOTNÉHO, který mířil přesně do horní části Málkovy brány. Asistence: Robert Šlechta.
    13:33 Štěpán CSAMANGO - 0:1
     
    13:33
    Baník právě vstřelil branku! Sokolov se poměrně z ničeho dostává do vedení. Vracovský si najel s kotoučem do prostoru před levým kruhem, odkud puk poslal před bránu. Kotouč ve skrumáži vypadl na hůl ŠTĚPÁNA CSAMANGÓ, který poslal puk za Málka. Asistence: Tomáš Vracovský.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 50. Knotek (Žejdl, V. Polák II) – 14. Csamango (Vracovský), 24. D. Novotný (Šlechta), 27. Kverka (Vracovský, Kružík), 39. Krajčík (Šlechta, Kverka)


    HC Slavia Praha: R. Málek (41. Volevecký) – Žovinec (A), Křepelka, Kremláček, Holý, Eliáš, Hrdinka, Stejskal – Všetečka, Knotek (C), J. Brož – Průžek, Kulda, V. Polák II – Helt, Žejdl (A), Závora – Simon, Havrda, Strnad.
    Trenér: Daniel Tvrzník

    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – M. Rohan (C), Tureček, Krajčík, D. Mikyska, Bulka, Klejna, Beran – Osmík, Kverka (A), Kružík – Vracovský, Vrdlovec, Csamango – Šlechta, D. Novotný, Křemen – V. Adamec, Kysela, Šmajda.
    Trenér: Tomáš Mariška

    Rozhodčí: Bejček, Čáp – Štěpánek, Štofa,

    Diváci: 591
    bahis siteleri