Třinec – Mountfield HK 0:5 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 5:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:2 (kon.)
Motor ČB – Vítkovice 2:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
Sparta – Olomouc 4:0 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
5:2 (2:0, 0:2, 3:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 29.09.2023, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se už ONDŘEJ KAŠE prosazuje, když kousek před modrou čárou napřáhl ke střele a puk skončil ve zcela prázdné mladoboleslavské kleci – 5:2. Nyní už je jasné, že Verva o další tři body nepřijde. Asistence: Jindřich Abdul.
     
    55:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté už hráli bez brankáře a drželi útočné pásmo, puk jim ale vypadl ven a tam si ho sebral MATÚŠ SUKEĽ. Kapitán Litvínova pak nabral rychlost a touš dovezl do zcela prázdné klece a dost možná tak pečetí dnešní výhru – 4:2. Bez asistence.
     
    47:35
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí opět strhávají vedení na svou stranu. Matúš Sukeľ krásně našel přihrávkou u branky hostů volného ANDREJE KUDRNU, jeho krajan pak přesnou tečí nasměroval touš za brankovou čáru a rozradostnil své spoluhráče – 3:2. Asistence: Matúš Sukeľ a Petr Koblasa.
     
    36:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku! Tomáš Šmerha střílenou přihrávkou před branku soupeře chtěl zaskočit Mateje Tomka, do jeho rány ale vložil hůl SEBASTIÁN MALÁT a rozvlnil síť za jeho zády – 2:2. Asistence: Tomáš Šmerha.
     
    24:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají Litvínovu na rozdíl jediné branky. Juhamatti Aaltonen poslal mezi kruhy pas na RÓBERTA LANTOŠIHO, který poté nad lapačku Mateje Tomka posílá touš do jeho sítě – 2:1. Asistence: Juhamatti Aaltonen a Ondřej Roman.
     
    10:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra domácích a ti jdou do dvoubrankového náskoku. Marek Baránek nahodil puk do pravého kruhu pro JINDŘICHA ABDULA, který udělal pár kroků navíc a poté švihem zavěsil kotouč za záda Růžičky – 2:0. Asistence: Marek Baránek a Petr Koblasa.
     
    03:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se na konci čtvrté minuty ujímají vedení. Kevin Czuczman z levé strany nahodil puk před soupeřovu branku, kde ho zadovkou sklepl DAVID KAŠE a jeho pokus pak zapadl za záda Jana Růžičky – 1:0. Asistence: Kevin Czuczman a Denis Zeman.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. D. Kaše (Czuczman, Zeman), 11. Abdul (Baránek, Koblasa), 48. Kudrna (Sukeľ, Koblasa), 56. Sukeľ, 60. O. Kaše (Abdul) – 25. Lantoši (Aaltonen, O. Roman), 37. Malát (Šmerha)


    HC VERVA Litvínov: M. Tomek (Klika) – Demel (A), Zile, Jaks, Baránek, Zeman, Czuczman, Šalda – Koblasa, Sukeľ (C), Kudrna – O. Kaše (A), D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Válek – Havelka, Jurčík, Zygmunt.
    Trenér: Karel Mlejnek

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Novotný) – Osburn, Pyrochta (A), Čech, Jánošík (A), Pláněk, R. Jeřábek, Bernad – Skalický, Järvinen, Aaltonen – Lantoši, O. Roman, Söderlund – Šmerha, Fořt, Malát – Stránský (C), Suchý, Dvořáček.
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Úlehla, Šindel – Lhotský, Hnát
    bahis siteleri