Pittsburgh – Ottawa 0:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 6:5 (kon.)
Philadelphia – Boston 3:1 (kon.) | Toronto – Montreal 4:5 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 5:4 (kon.)
Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
6:5 (1:2, 4:1, 1:2)
New York Islanders
Úterý 03.10.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Málem bylo srovnáno! Akira Schmid zachránil na brankové čáře proti dorážce Olivera Wahlstroma. Poté se puk odrazil mezi kruhy k Brockovi Nelsonovi, který rovněž nepropálil gólmana Devils! Ten teď své spoluhráče výrazně podržel!
    56:23 Anders LEE - 6:5
     
    56:23
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté dramatizují závěr! Puk se dostal na osu k Sebastianovi Ahovi. Obránce Isles vystřelil a clonící ANDERS LEE dokázal kotouč vychýlit mimo dosah lapačky brankáře Schmida – 6:5. Asistence: Sebastian Aho a Mathew Barzal.
     
    53:39
    Mohlo být sníženo! Brock Nelson orazítkoval z pravého kruhu brankovou konstrukci!
     
    53:13
    Příležitost pro hosty. Na trestnou lavici odchází za držení Nathan Bastian.
     
    51:03
    Hosté se nadechli k náporu! Po nahrávce Barzala se ocitl před Schmidem Matt Martin, který nedokázal domácího brankáře překonat! Švýcar v brance Devils svůj tým podržel.
    44:18 Jesper BRATT - 6:4
     
    44:18
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Na led přilétly čepice! JESPER BRATT totiž završil hattrick. Švédský útočník dostal přihrávku od Johna Marina a z mezikruží zamířil do levého horního růžku nad lapačku Applebyho. Asistence: John Marino a Kevin Bahl.
    40:11 Mathew BARZAL - 5:4
     
    40:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté skvěle vstoupili do třetí třetiny! Anders Lee v rohu dohrál Johna Marina, který tak přišel o puk a ten se dostal k Bo Horvatovi. Ten našel před branku najíždějícího MATHEWA BARZALA, který překonal brankáře Schmida, jenž si na puk sáhl lapačkou, ale nezastavil ho – 5:4. Asistence: Bo Horvat a Scott Mayfield.
     
    40:01
    Střídání v týmu New York Islanders:
    ze hřiště odchází Ilja Sorokin, přichází Kenneth Appleby.
     
    36:23
    Vyloučení v týmu New York Islanders:
    Brock Nelson – 2 min., krosček.
     
    35:23
    Další obrovská možnost domácích! Jeack Hughes nahrál před branku Tylerovi Toffolimu, který téměř překonal Sorokina, ale puk se zastavil o tyčku a zůstal před brankovou čarou, za kterou ho Devils nedokázali dopravit!
    32:21 J. HUGHES - 5:3
     
    32:21
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Těžký zápas pro jednoho z nejlepších ligových brankářů Ilju Sorokina! Domácí sehráli krásnou kombinaci až do kuchyně. Do kolotoče přihrávek se zapojili Tyler Toffoli, Šimon Němec a nakonec Jesper Bratt, který naservíroval puk na pravý kruh JACKOVI HUGHESOVI, jenž pálil z první do již odkryté klece – 5:3. Asistence: Jesper Bratt a Šimon Němec.
    30:40 John MARINO - 4:3
     
    30:40
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé vedou! K nádherné akci se nadechl obránce JOHN MARINO, který se dostal k puku ve středním pásmu a namířil si to s ním doprava. Následně si krásně obhodil protihráče a vytvořil přečíslení 2 na 1. Před brankou se poté ještě snažil najít spoluhráče, ovšem kotouč se od bruslí obránce Granta Huttona, jenž si lehal do přihrávky, odrazil za záda Sorokina – 4:3. Asistence: Curtis Lazar.
     
    27:22
    Po vhazování vypálil Alexandr Romanov, jehož střela skončila na tyčce domácí svatyně!
    26:03 Pierre ENGVALL - 3:3
     
    26:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté ale vyrovnávají! PIERRE ENGVALL ukázal slovenskému obránci Šimonovi Němcovi, že se má ještě učit. Na pravé straně Němce přesprintoval a jako první dobruslil vyhozený puk. Následnou příležitost dokázal zužitkovat střelou mezi betony Akiri Schmida. Bez asistence.
    23:54 Jesper BRATT - 3:2
     
    23:54
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové otáčejí skóre a opět navíc skóroval JESPER BRATT! Ten založil gólovou akci přihrávkou do pravého křídla na Tylera Toffoliho. Sám pak z levé strany nasprintoval svého spoluhráče podpořit, čímž vytvořil přesilovou situaci 2 na 1. Toffoli mu opravdu nahrál a Bratt poslal kotouč do branky kolem levého betonu brankáře Sorokina – 3:2. Asistence: Tyler Toffoli.
    22:14 Jesper BRATT - 2:2
     
    22:14
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají početní výhodu a srovnávají stav! Luke Hughes převzal na levé straně útočného pásma puk od bratra Lukea. Následně přenesl krásným pasem hru na JESPERA BRATTA, který střelou z jedničky z pravého kruhu propálil přesouvajícího se Sorokina. Asistence: Jack Hughes a Luke Hughes.
     
    21:06
    William Dufour jde dnes podruhé na trestnou lavici. Poslal k zemi Toffoliho.
     
    17:30
    Hosté rychle vykombinovali obranu soupeře. Po nahrávce Bo Horvata nezakončil do poloodkryté branky Oliver Wahlstrom!
     
    16:59
    Kevin Bahl je vyloučen za krosček do zad Anderse Lee. První přesilovku si tak zahrají Islanders.
     
    14:20
    William Dufour sekl Nathana Bastiana a odchází na dvě minuty na trestnou lavici. První přesilovka pro Devils.
    10:02 John MARINO - 1:2
     
    10:02
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují! Jack Hughes vyhrál buly v útočném pásmu sám pro sebe. Následně se dostal s pukem do rohu, kde ho udržel a poslal na modrou na Kevina Bahla. Ten posunul doprava na JOHNA MARINA, který vystřelil a využil zakrytého výhledu brankáře Sorokina. Černá pryž zapadla ke vzdálenější tyčce – 1:2. Asistence: Kevin Bahl a Tyler Toffoli.
    08:16 Brock NELSON - 0:2
     
    08:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté proměňují i druhou šanci, do které se dostali! Ryan Pulock nahrál z osy útočného pásma doprava Pierreovi Engvallovi. Ten poslal bekhendový pas na vzdálenější tyčku, kde byl BROCK NELSON a ten uklízel kotouč do odkryté klece – 0:2. Asistence: Pierre Engvall a Ryan Pulock.
     
    04:48
    Max Willman se dostal do velké šance! V přečíslení 2 na 1 se sám natlačil před Sorokina, kterému chtěl udělat forhendovou kličku. Narazil však na pravý beton gólmana Isles!
    03:44 Mathew BARZAL - 0:1
     
    03:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení! na útočné modré chyboval obránce Colin Miller, který tam nezastavil puk. Toho využil MATHEW BARZAL, který se dostal do samostatného úniku a Schmida překonal střelou na lapačku. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Marino (Bahl, Tyler Toffoli), 23. Bratt (J. Hughes, L. Hughes), 24. Bratt (Toffoli), 31. Marino (Lazar), 33. J. Hughes (Bratt, Němec), 45. Bratt (Marino, Bahl) – 4. Barzal, 9. Nelson (Engvall, Pulock), 27. Engvall, 41. Barzal (Horvat, Mayfield), 57. Lee (Aho, Barzal)


    New Jersey Devils: Schmid (Vaněček) – Marino, Bahl, Miller, L. Hughes, Němec, Misjul – Bratt, J. Hughes, Toffoli – Bastian, McLeod, Nosek – Thompson, Lazar, Tierney – Clarke, Dowling, Willman.
    Trenér: Lindy Ruff

    New York Islanders: Sorokin (41. Appleby) – Hutton, Romanov, Pulock, Odelius, Mayfield, Aho – Barzal, Horvat, Lee – Dufour, Nelson, Engvall – Wahlstrom, Kuhlman, Ischakov – Gauthier, Cizikas, Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Rozhodčí: Sutherland, MacDougall – Jackson, Marquis
    bahis siteleri