Boston – Washington 4:5 (po pr.) | Tampa – Florida 2:0 (kon.) | Dallas – Colorado 3:1 (kon.)
Chicago – Detroit 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 4:1 (kon.) | Vegas – San Jose 0:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Colorado Avalanche
Středa 04.10.2023, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí ještě potvrzují své vítězství, když do opuštěné klece nahrál Duchene CRAIGU SMITHOVI, jenž už měl před sebou velmi jednoduchou úlohu. Asistence: Matt Duchene.
     
    58:04
    Annunen míří na střídačku a hostující hokejisté hrají v šesti!
     
    53:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vstřelují gól v přesilové hře! Nedáš dostaneš tedy opět platilo, když Colorado nevyužilo velikou příležitost a Dallas následně šel rychle do útoku, kde Benn nahrál na levou stranu JOE PAVELSKÉMU, který využil toho, že si ještě může trochu vybruslil a z velkého úhlu poslal touš do vzdálenější šibenice. Asistence: Jamie Benn.
     
    53:09
    Colorado se dokonce dostalo do přečíslení dvou na jednoho, kde nakonec Colton nahrával Ahcanovi, jehož střelu však kryje Wedgewood.
     
    50:06
    Nate Clurman (COL) narazil Radka Faksu zezadu na mantinel a za své počínání dostává pět minut plus trest do konce utkání. Faksa rovnou zamířil do šatny.
     
    48:10
    Domácí mohli jít do vedení, když Seguin znova vybídl ke skórování Robertsona, avšak Annunen předvedl fantastický zákrok, když následnou střelu parádně vytáhl.
     
    46:27
    Hosté jeli ve dvou na jednoho, ale celou akci skvěle vyřešil bránící Harley, jenž se postaral o přihrávku Ničuškina směřující na jeho spoluhráče.
     
    44:39
    Heiskanen poslal kotouč před bránu Annunena, kde nakonec puk vyplul příhodně pro Benna, jenže ten netrefil zcela odkrytou bránu Colorada!
     
    43:59
    Dallas bude hrát třetí přesilovou hru, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Valerij Ničuškin (COL).
     
    40:01
    Do třetí třetiny mění domácí své brankáře, když Jakea Oettingera vystřídal Scott Wedgewood.
     
    39:04
    V poslední minutě druhé části putuje na trestnou lavici domácí Sam Steel (DAL), jenž si odsedí dvě minuty za vysokou hůl.
     
    38:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se v závěru druhé třetiny dočkávají vyrovnání! Seguin s pukem obkroužil hostující klec, aby následně nahrál mezi kruhy JASONU ROBERTSONOVI, jenž nezazmatkoval a ukázal své ostrostřelecké schopnosti, když si kotouč ještě potáhl a následně ho bekhendem poslal za ležícího Annunena. Asistence: Tyler Seguin, Logan Stankoven.
     
    32:35
    Až nyní se domácí hokejisté dostali do velké šance, když Robertsonovu střelu dokázal Annunen lehce přizvednout do břevna!
     
    30:55
    Domácí hokejisté si zahrají druhou přesilovou hru, protože na trestnou lavici míří Oskar Olausson (COL), jenž si odpyká dvě minuty za vysokou hůl.
     
    29:54
    Nicméně nyní se hosté dostali do rychlého přečíslení dvou na jednoho, kde se Ničuškin snažil nahrát Johansenovi, ale tento pas byl nakonec zastaven domácím obráncem.
     
    22:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se prosazují ve svém oslabení! ONDŘEJ PAVEL vyvezl puk až do útočného pásma, kde se parádně protáhl kolem obránce Dallasu a následně poslal touš přesně mezi betony Oettingera.
     
    21:54
    Obrovskou příležitost měl nyní Marchment, který byl zcela sám před Annunenem, jenže domácí útočník ve velké šanci selhal.
     
    20:40
    Dallas si zahraje svou první přesilovou hru, jelikož na dvě minuty za podrážení putuje na trestnou lavici Jonathan Drouin (COL).
     
    19:50
    V samotném závěru první třetiny se do obrovské příležitosti dostal Dadonov, jenže domácího útočníka skvělým zákrokem zastavil Annunen.
     
    11:41
    Colorado si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože dvě minuty za podrážení dostává Lian Bichsel (DAL).
     
    07:18
    Domácí jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Robertson přihrával na Seguina, který už mohl zakončovat do prázdné klece, ale skvělý obranný zákrok předvedl Curman, jenž tento pas zablokoval.
     
    05:00
    Útok Colorada následně dále pokračoval a Huntova střela z modré čáry nakonec skončila na tyči domácí klece!
     
    03:12
    Třetí střela Dallasu už mohla znamenat první branku v utkání, ale Duchene svou pohotovou střelu poslal pouze do břevna hostující klece a touš následně letí až do ochranné sítě.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 39. Robertson (Seguin, Stankoven), 54. Pavelski (Benn), 60. Smith (Duchene) – 23. Pavel


    Dallas Stars: Oettinger (41. Wedgewood) – Heiskanen, Suter, Harley, Hanley, Bichsel, Petrovic – Robertson, Seguin, Pavelski – Marchment, Duchene, Smith – Benn, Steel, Dadonov – Blümel, Faksa, Stankoven.
    Trenér: Peter DeBoer

    Colorado Avalanche: Annunen (Miner) – Byram, Hunt, Ahcan, Manson, MacDermid, Malinski, Curman – Johansen, Colton, Ničuškin, Olausson, Pavel, Drouin, Polin, Holland, Tatar, Kiviranta, Kozun.
    Trenér: Jared Bednar

    Rozhodčí: Chmielewski, Sullivan – Flemington, Fournier
    bahis siteleri