Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Přerov – Pardubice 2:6 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 05.10.2023, 18:20 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:20.
     
    Junioři ve čtvrtek doma nastoupí ihned po dorostencích, v 18:20 se utkají s jihlavskou Duklou. A i v tomto případě se bude jednat o souboj s tabulkovým sousedem. Jihlava z dvanácti zápasů vytěžila 22 bodů, což ji řadí na 3. místo skupiny Východ – o jednu příčku a jeden bod pod Kometu. V kádru Dukly vyčnívá zejména útočník Jonáš Jungwirth (7+10), jenž vede kanadské bodování celé juniorské extraligy.

    Na rozdíl od dorostu čeká juniory v sobotu venkovní utkání, konkrétně výjezd do Pardubic. Tam od 14:15 vyzvou Dynamo, které je aktuálně v dolní polovině tabulky, nicméně kontakt na čelo zatím neztrácí. Se ziskem 19 bodů mu patří 5. místo, přičemž pod Pardubicemi je už osmibodová propast, která patrně rozdělí týmy, jež se mezi sebou porvou o vyšší nadstavbu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – F. Němec, Ulbricht, A. Pospíšil, D. Svoboda, Kuswito, Bůžek, Zubíček – De. Bárta, Otava, Boltvan – Rakus, Ekrt, Zembol – K. Horváth, D. Moravec, Chludil – J. Nesvadba, Habermann, Veselský.
    Trenér: Karel Beran

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal, Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík, Vandas – Jo. Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Kleprlík, Augusta.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Hosté začali nebezpečným nahozením ze středního pásma, o které se prudkou ránou postaral obránce Jeletz. Gólman Kavan kotouč nezachytil a puk tak končí v brankovišti.
     
    01:15
    Na druhé straně to z levého křídla zkusil Zembol. Hostující Bulík se ovšem provinil nedovoleným zákrokem a bylo nařízeno trestné střílení.
     
    01:15
    Jakub Zembol si najel po pravém křídle a trefuje bližší beton jihlavského gólmana.
     
    01:37
    Hraje se ve středním pásmu, ani jednomu týmu se nedaří dostat puk pod kontrolu.
     
    02:18
    Kometa se po delším dobývání usadila v útočném pásmu. Střela z vrcholu pravého kruhu končí na zadním mantinelu.
     
    03:04
    Otava nepřesnou přihrávkou ztratil kotouč ve střední pásmu. K puku se dostává Jungwirth, který chce rozehrát z vlastního pásma.
     
    03:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ani hostům se ovšem rozehrávka nepovedla a Kometa se dostává do vedení. Roman Otava napravil svou chybu a začal akci, na jejímž konci byla přesně mířená rána ADAMA BOLTVANA z pravého kruhu. Hostující brankář na prudkou střelu k brankové kontrukci nedosáhl. Asistence: Denis Bárta, Antonín Pospíšil.
     
    04:06
    Váňa měl na hokejce srování, když se propracoval až ke Kavanově brance a zakončoval bekhendem nad beton domácího brankáře. Dukla se drží v útočném pásmu, tempo rozehrávky diktuje od modré čáry Číhal.
     
    05:51
    Domácí se jednoduše dostali přes střední pásmo, ale se zakončením už to tak slavné nebylo. Veselský přišel na kotouč na levém křídle, k odraženému puku se následně dostal Habermann, soupeř mu ale nedovolil zakončit.
     
    06:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Číhal – 2 min., podrážení.
     
    06:39
    Vovsík zblokoval Ekrtovu střelu z vrcholu levého kruhu. Puk je u mantinelu, Kometa velmi svižně pokračuje ve své kombinaci.
     
    07:10
    Němec schoval svou střelu od modré čáry za bránící hráče, a tak měl Cinka snížený výhled. Od levého betonu hostujícího brankáře se puk ještě odrazil na Ekrta, který promáchl.
     
    07:24
    Dukla vyhodila a Horváth následně překvapil soupeře rychlým výpadem po pravém křídle. Gólman Cinka zasahuje a urkývá puk ve své výstroji.
     
    08:12
    Kometa musela opět založit útok z hloubi vlastního pásma. Svoboda ovšem nemá s přechodem střední třetiny po levém křídle žádný problém.
     
    08:29
    Hosté v plném počtu.
     
    08:47
    Domácí si nepohlídali Niederhafnerera, který se středem kluziště vydal na branku. Na poslední pokus jeho ránu zablokoval Zubíček.
     
    09:38
    Jihlava přečkala oslabení a také velmi zrychlila tempo své hry. Z mezikruží pálil Jungwirth, další rána Kavana ohrozila z levého kruhu. Domácí brankář na všechny střely hostů zatím vidí a nejsou pro něj nikterak nebezpečné.
     
    10:29
    Coufal s Bulíkem se ocitli v přečíslení dva na jednoho, jenže bez kotouče. Ten jim chtěl jeden ze spoluhráčů naservírovat z obranného pásma, jenže nepodařilo se. Nahrávka byla příliš dlouhá a Coufal ji nemohl zpracovat.
     
    11:30
    Tempo hry se stále zrychluje, vyložené gólové šance ale nevidíme.
     
    12:13
    Nesvadba vystihl Valachovu přihrávku při jihlavské snaze o rychlý protiútok. Jenže ani domácí ofenziva nebyla úspěšná, zastavuje ji postavení mimo hru.
     
    12:31
    Otava vytáhl svou střelou Cinku z branky, ale u pravé tyče hostující branky nebyl nikdo, kdo by se postaral o gólovou dorážku.
     
    12:54
    Jeletz obešel soupeře ve středním pásmu, ale na Pospíšila už nestačil. Proto poslal kotouč rychle na Jungwirtha, kterého u mantinelu nedovoleně atakoval Svoboda. Ten tak dostává menší trest za vražení na hrazení.
     
    13:14
    Hostující kombinaci zakončil z mezikruží Kuprijanov, Kavan zasahuje pravým betonem. Následně se Jihlavě nepodařilo znovu rozestavit formaci a Kometa vyhazuje.
     
    13:54
    Jihlavští hokejisté jsou v útočném pásmu, ale jejich přesilovková souhra zatím nemá žádný systém. I přesto v pádu na levém kruhu zakončil Modl. Kavan na jeho střelu neviděl a zasahuje jen se štěstím.
     
    14:38
    Domácí zblokovali Číhalovu střelu od modré čáry a vydali se na druhou stranu kluziště, kde brejkovou situaci zakončil Ekrt. Cinka má puk ve své výstroji a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    14:54
    Domácí v plném počtu.
     
    15:04
    Kometa už je v pěti a bleskově nahazuje puk do útočného pásma.
     
    15:35
    Klapica nejprve nemohl zakončit přes bránícího Nesvadbu, nakonec se pro kotouč přece jen natáhl a špičkou hole jej razantně poposunul směrem k brněnské brance. Kavan tento manévr nečekal, na poslední chvíli vykopl puk levou bruslí.
     
    16:42
    Valach zakončil z pravého kruhu přes bránícího hráče. Kavan zasahuje a hra je přerušena.
     
    17:12
    Jungwirth vybojoval puk v rohu kluziště za brněnskou brankou, nastěhoval se do předbrankového prostoru a zkusil bekhendovou střelu. Pokus skončil na bránícím hráči Komety.
     
    18:32
    Zembol vybojoval kotouč a poslal jej Rakusovi, který přihrávku zpracoval na pravém kruhu. Následně byli v hlavní roli obránci Komety, jelikož puk putoval od Svobody k Zubíčkovi, který otestoval pozornost hostujícího gólmana střelou k pravé tyči.
     
    19:26
    Kometa v poslední minutě první třetiny zahrozila z přečíslení tři na dva. Chludil ovšem na pravém křídle vůbec nezakončil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí za stavu 1:0 pro domácí celek. Kometa se prosadila hned zkraje utkání, kdy sice Zembol nejprve nevyužil trestné střílení, ale Adam Boltvan se ve čtvrté minutě prosadit dokázal. V dalším průběhu úvodní dvacetiminutovky si oba celky dokázaly vytvořit téměř totožné množství šancí. Uvidíme, jak se bude utkání vyvíjet dál.
    Druhá třetina začne cca v 19:04.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Hosté začínají druhou třetinu rychlou kombinací. Na jejím konci Jungwirth na levém křídle v dobré pozici promáchl.
     
    20:49
    Střela Burkova končí na bránících hráčích Komety. Vstup Dukly do druhé třetiny je ale více než dobrý.
     
    21:02
    Zembol se na levém křídle nedostal přes hostující obranu. Dukla se velmi rychle dostává zpět ke kotouči a míří dopředu.
     
    21:39
    Zembol to zkusil znovu. Tentokrát v mezikruží narazil na Vovsíka.
     
    21:54
    Jeden z hostujících hráčů zůstal po střetu v útočném pásmu ležet na ledě. Hra je přerušena, vylučovat se ovšem nebude.
     
    22:10
    Jihlava se stále drží v útočném pásmu, zatím však bez přesné střely.
     
    22:47
    Na druhé straně Chludil nepříjemně tečoval Moravcovu střelu z mezikruží a Cinka musel zasahovat. Následoval další rychlý jihlavský výpad, ale opět bez přesné střely.
     
    23:25
    Nyní už ale Kavan zasahovat musel, když od mantinelu na pravém křídle vypálil Vandas.
     
    23:34
    Coufalovo zakončení z hranice mezikruží zablokovali domácí obránci. Kometa se chopila kotouče a rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jindřich Habermann – 2 min., vysoká hůl.
     
    23:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru rychle využívají MAXIM BURKOV se ujal kotouče na vrcholu levého kruhu, stahovačkou obešel hráče v předbrankovém prostoru a bekhendem zakončil za rozpohybovaného gólmana. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    24:26
    Hosté byli velmi blízko další brance, a to díky dobré práci na hranici brankoviště. Aktivní byli hlavně Klapica s Noskem, střela prvního jmenovaného proletěla kolem Kavanova pravého betonu.
     
    26:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Patrik Mrtka – 2 min., podrážení.
     
    26:40
    Kometa kombinuje v pásmu. Všechny střelecké pokusy ale letí nad.
     
    27:23
    Boltvan v mezikruží tečoval Svobodovu střelu od modré čáry a trefuje tyč jihlavské branky.
     
    28:03
    Rakus po Chludilově přihrávce do mezikruží promáchl, a tak nahrávka našla přesně hostující hráče, kteří vyhazují.
     
    28:13
    Hosté v plném počtu.
     
    28:25
    Chludil s Ekrtem se dostali do přečíslení dva na jednoho a byli blízko k tomu, aby po návratu vyloučeného jihlavského hráče skórovali a dali svému týmu vedení zpět. Cinka se ovšem proti zakončení prvního jmenovaného od pravé tyče stačil přemístit.
     
    29:15
    Na druhé straně zahrozil Vandas. Kavan jeho pokus vyráží nad svou branku.
     
    29:35
    Domácím se aktuální stav nelíbí a čím dál víc se tlačí do brankoviště. Otava nyní nepřekonal ležícího Cinku.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Denis Bárta – 2 min., hákování.

    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ilarion Kuprijanov – 2 min., držení hole.
     
    30:16
    Při vyloučení na obou stranách se hraje stále pět na pět. Domácí se ale usadili v útočném pásmu a začali s kombinací, jako kdyby přesilovku hráli. Drží svého soupeře pod tlakem.
     
    30:51
    Jihlava dostala kotouč do středního pásma a v situaci dva na dva se rozhodli zahrozit Coufal s Noskem. Bránící hráči Komety si ale vedli lépe a střele zamezili.
     
    31:39
    Tentokrát se Jihlava dostala do přečíslení dva na jednoho. Váňova přihrávka na Noska ovšem neprošla přes Bůžka. Dukla se ovšem díky tomuto počinu usadila v pásmu.
     
    31:57
    Vyloučení hráči se vrací do hry, hned ovšem přichází další trest, a to pro brněnské barvy. Veselský dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    32:06
    Domácí brankář musel zasahovat proti prudké střele Jeletze od modré. Hra je přerušena, vhazovat se bude po levici Kavana.
     
    32:33
    Tečovaná střela končí za brankou. Kometa se snaží jihlavskou přesilovku bránit aktivním pohybem, čímž soupeři zamezuje ve střelách. Ven z pásma se ale ještě domácí nedostali.
     
    33:09
    Podařilo se jim to až teď. Domácí vyhazují a rychle střídají.
     
    33:25
    Dukla se dostala do pásma, ale ne na dlouho. Domácí se opět osvobozují. Jihlava má problémy s dalším založením kombinace.
     
    33:57
    Domácí v plném počtu.
     
    34:03
    Veselský si po návratu z trestné lavice klepal o přihrávku na útočnou modrou čáru, ale nedostal ji. Jeho spoluhráči totiř byli zrovna v souboji u mantinelu na druhé straně kluziště.
     
    35:20
    Kometa se probojovala do útočného pásma, zatím se ale nemůže dostat do pozice vhodné pro střelu.
     
    36:12
    Číhal prudkou ranou z pravého křídla zakončoval jihlavské přečíslení dva ne jednoho poté, co se hosté chopili kotouče po jedné z nepřesných brněnských přihrávek. Kavan si s pokusem poradil, hosté zůstávají před jeho brankovištěm.
     
    36:56
    Burkov domácímu brankáři zatopil hned dvakrát. Nejprve, když vystřelil z levého kruhu, a podruhé, když se jeho přihrávka z rohu do předbrankového prostoru odrazila od bruslí jednoho z domácích obránců a změnila směr směrem na bránu.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Roman Otava – 2 min., podrážení.
     
    37:43
    První jihlavská střela této přesilovky končí v chumlu hráčů před brankou. Kavan neví, kde je kotouč, ale bránící čtveřice Komety má vše pod kontrolou.
     
    38:23
    Po nepřesné střele Jungwirtha se puk od zadního mantinelu odrazil k domácím, který do brejku vyslali Zembola. Brněnský forvard se řítil sám na branku, na poslední chvíli mu kotouč zezadu vypíchl Číhal.
     
    39:17
    Kometa se osvobozuje. Hosté mají stejně jako při předchozí početní výhodě problém s opětovným přechodem do útočné třetiny.
     
    39:36
    Domácí v plném počtu.
     
    39:57
    Hostující Ludvík tři sekundy před koncem druhé třetiny hasil velkou příležitost domácího celku. Bárta v přečíslení vybídl Otavu, který však vhodnou příležitost ke střele z pravého kruhu prováhal, a tak si Cinka s pokusem ke vzdálenější tyči bez problému poradil. Na druhé straně ovšem stál Boltvan, připravený na dorážku do prázdné brány. A právě v tuto chvíli zatáhl Ludvík za záchrannou brzdu a provinil se hákováním.
     
    39:59
    Kometa vyhrával vhazování na pravém kruhu útočného pásma a došlo k očekávanému scénaři. Horváth ještě stačil od modré čáry rychle a prudce vystřelit. Cinka má kotouč ve své moci a druhá třetina za stavu 1:1 končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Jihlava do druhé třetiny doslova vletěla, z čehož využila také rychlou branku v přesilové hře, kterou Maxim Burkov srovnal stav utkání na aktuálních 1:1. Dál už se totiž ani jeden z celků neradoval, i když příležitosti ke skórování oba dnešní soupeři měli.
    Třetí třetina začne cca v 19:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:14
    Kometa zahajuje třetí třetinu přesilovkou. V první řadě se ovšem domácí musí dostat do útočného pásma.
     
    40:28
    To se Brněnským s menšími problémy podařilo a Horváth už z levého kruhu stačil zahrozit střelou k bližší tyči.
     
    40:42
    Kometa kombinuje v útočném pásmu. Bárta u levé tyče naznačil přihrávku, a nakonec se jen otočil a zkusit kotouč kolem brankové konstrukce dostat až za čáru. Neúspěšně, komnbinace pokračuje.
     
    41:23
    Brněnská střela od modré čáry se zastavila o bránícího hráče. Jihlava vyhazuje.
     
    41:40
    Domácím se návrat do pásma nedaří. Bez střely na branku jsou opět nuceni vrátit se až ke Kavanovi.
     
    41:57
    Hosté v plném počtu.
     
    42:27
    Jungwirth sebral soupeři kotouč ve středním pásmu, našel si dobrou pozici na vrcholu pravého kruhu a rozhodl se ohrozit Kavanovu bránu. Jeho prudkou ránu zastavil Bůžek a domácí brankář zasahovat nemusel.
     
    43:04
    Na druhé straně zkusil vykouzlit rychlou protiakci Moravec. Jeho přízemní střela končí na pravém betonu hostujícího gólmana.
     
    43:31
    Cinka musí znovu zasahovat. Tentokrát proti střele Otavy z levého kruhu. Brankář Dukly má puk ve své výstroji a hra je přerušena.
     
    43:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ve třetí třetině dostává do vedení a bere si zpět jednobrankový náskok, který už v dnešním utkání držela. A opět se prosadil ADAM BOLTVAN, a to z přečíslení dva na jednoho, do kterého se dostal spolu s Denisem Bártou. Dnešní dvougólový střelec bez přípravy zakončil k vzdálenější tyči. Asistence: Denis Bárta, Roman Otava.
     
    44:22
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jakub Zembol – 2 min., podrážení.
     
    44:47
    Jihlavská kombinace vypadala slibně, ale k žádnému zakončení se hosté nakonec nedostali. Kometa vyhazuje.
     
    45:14
    A tak Dukla zahrozila i ve vlastní početní výhodě z přečíslení dva na jednoho. Burkov měl ovšem problémy s tím, aby se dostal přes ležícího bránícího hráče, a tak poslal kotouč na Kuprijanova. Ten mohl střílet k odkryté pravé tyči, ale na poslední chvíli zasáhli vracející se hráči Komety.
     
    46:07
    Hosté se tlačí do brankoviště a jsou blízko vyrovnání. Kavan měl potíže také při Číhalově střele od modré čáry, na kterou vůbec neviděl. K jeho štěstí skončil tento střelecký pokus na zadním mantinelu.
     
    46:22
    Domácí v plném počtu.
     
    47:14
    Hraje se v útočném pásmu Jihlavy. Noskovu přihrávku na Váňu do předbrankového prostoru ztečoval jeden z domácích obránců. Kometa této situace využívá k tomu, aby otočila hru.
     
    47:56
    Domácí se do útočné třetiny dostali, jejich střely ale nejsou přesné.
     
    48:24
    Kometa přidala na tempu a rotuje před jihlavským brankovištěm. Prudkou střelu Chludila z meukriží likviduje Cinka svými betony.
     
    49:28
    Kometa má puk pod kontrolou, nedaří se jí ovšem dostat do útočného pásma. Hraje se převážně mezi modrými čarami.
     
    49:58
    Vidíme opravdu rychlý hokej, ale na úkor přesnosti. Domácí dokáží velmi rychle otočit hru, Dukla teď mírně zaostává, jenže Kometu limituje právě nepřesnost.
     
    50:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nejprve svým rychlým protiútokem neuspěl Horváth, ale JANU EKRTOVI už se to povedlo. Sice napodruhé, ale povedlo. Robin Rakus jej totiž poslal po pravém křídle do útočného pásma, Ekrt obešel obránce a dostal se až před branku, kde nejprve střelou k tyči neuspěl. Dorážku vlastní střely už ale nad levý beton hostujícího brankáře poslal. Asistence: Robin Rakus, Denis Svoboda.
     
    51:41
    Sníženi měli na hokejkách Jeletz s Valachem. Teč druhého jmenovaného směřovala do levého horního rohu brněnské branky, Kavan zasahuje.
     
    53:16
    Dukla si uvědomuje vážnost situace a snaží se svému soupeři herně dorovnat.
     
    53:40
    Kometa na druhé straně nepolevuje. Kombinaci na pravém kruhu zakončil Chludil, jeho rána mířila příliš vysoko.
     
    54:13
    Nosek nahazuje kotouč na brněnskou branku ze středního pásma. Do konce třetí třetiny zbývá necelých šest minut. Dukla potřebuje zabrat, pokud chce s utkáním ještě něco udělat.
     
    54:48
    Horváth si poradil s přesilou soupeře, obešel čtyři hráče a z mezikruží zakončil. Jeho ránu nakonec Jeletz stečoval nad branku.
     
    55:42
    Kuprijanov se nyní pokoušel o to samé, jihlavský útočník ovšem v poslední chvíli narazil a ke střele se nedostal.
     
    56:28
    Dukla se usadila v útočném pásmu a začala s kombinací. Sice ne tak rychlou, jako před chvílí Kometa, ale přesnou. Kavan nyní drží svůj tým.
     
    56:30
    Oddechový čas pro tým HC Dukla Jihlava.
     
    56:30
    Do konce základní hrací doby zůstávají tři minuty a třicet sekund. Vhazuje se před Kavanem, Cinka zůstává na střídačce.
     
    56:35
    První akci Dukly zastavuje ofsajd. Hostující brankář se vrací na led, ovšem z jeho postevní mezi kruhy je jasné, že při nejbližší možné příležitosti vyrazí na střídačku.
     
    56:56
    Pár zákroků si Cinka při výpadu Brna ještě připsal. Teď už je Dukla opět s šesti bruslaři v poli.
     
    57:31
    Veselský dotlačil puk kolem mantinelu do středního pásma. Jihlava se teď snaží podržet čas, aby mohla opět beztrestně do útočné třetiny a domácí se mezitím nedostali ke kotouči.
     
    58:15
    Bulík zastavil Zembola při snaze vystřelit do prázdné brány. Kotouč mají hosté a rozehrávají z vlastního pásma.
     
    58:47
    Jihlava je zpět před Kavanem. Ke kombinaci se ovšem hostujcíí celek nedostává, spíš musí o puk bojovat u mantinelu.
     
    59:07
    Jeletz zastavil brněnskou střelu do prázdné brány. Opět se chystá zahájit rozehrávku.
     
    59:13
    Hra je pro postavení mimo hru přerušena a stěhuje se do středního pásma. Cinka je opět ve svém brankovišti.
     
    59:26
    Jihlava vyhrála buly a nic nebrání tomu, aby se hostující gólman vydal na střídačku.
     
    59:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! ADAM BOLTVAN navíc střelou do prázdné brány kompletuje hattrick. Tři body dnes zůstanou v Brně. Asistence: František Němec.
     
    59:59
    Ještě jedna šance pro Brno, když se v přečíslení objevili Rakus s Ekrtem. Prvně jmenovaný ovšem při střele trefil jen bránícího hráče Dukly.
     
    Konec zápasu. (20:18:46)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Boltvan (De. Bárta, A. Pospíšil), 44. Boltvan (De. Bárta, Otava), 51. Ekrt (Rakus, D. Svoboda), 60. Boltvan (F. Němec) – 24. Burkov (Jo. Jungwirth)


    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – F. Němec, Ulbricht, A. Pospíšil, D. Svoboda, Kuswito, Bůžek, Zubíček – De. Bárta, Otava, Boltvan – Rakus, Ekrt, Zembol – K. Horváth, D. Moravec, Chludil – J. Nesvadba, Habermann, Veselský.
    Trenér: Karel Beran

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal, Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík, Vandas – Jo. Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Kleprlík, Augusta
    bahis siteleri