Litvínov – Liberec 3:4 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Třinec 3:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Přerov – Pardubice 2:6 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 05.10.2023, 18:20 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    59:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! ADAM BOLTVAN navíc střelou do prázdné brány kompletuje hattrick. Tři body dnes zůstanou v Brně. Asistence: František Němec.
     
    56:30
    Do konce základní hrací doby zůstávají tři minuty a třicet sekund. Vhazuje se před Kavanem, Cinka zůstává na střídačce.
     
    50:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nejprve svým rychlým protiútokem neuspěl Horváth, ale JANU EKRTOVI už se to povedlo. Sice napodruhé, ale povedlo. Robin Rakus jej totiž poslal po pravém křídle do útočného pásma, Ekrt obešel obránce a dostal se až před branku, kde nejprve střelou k tyči neuspěl. Dorážku vlastní střely už ale nad levý beton hostujícího brankáře poslal. Asistence: Robin Rakus, Denis Svoboda.
     
    46:07
    Hosté se tlačí do brankoviště a jsou blízko vyrovnání. Kavan měl potíže také při Číhalově střele od modré čáry, na kterou vůbec neviděl. K jeho štěstí skončil tento střelecký pokus na zadním mantinelu.
     
    44:22
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jakub Zembol – 2 min., podrážení.
     
    43:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ve třetí třetině dostává do vedení a bere si zpět jednobrankový náskok, který už v dnešním utkání držela. A opět se prosadil ADAM BOLTVAN, a to z přečíslení dva na jednoho, do kterého se dostal spolu s Denisem Bártou. Dnešní dvougólový střelec bez přípravy zakončil k vzdálenější tyči. Asistence: Denis Bárta, Roman Otava.
     
    39:57
    Hostující Ludvík tři sekundy před koncem druhé třetiny hasil velkou příležitost domácího celku. Bárta v přečíslení vybídl Otavu, který však vhodnou příležitost ke střele z pravého kruhu prováhal, a tak si Cinka s pokusem ke vzdálenější tyči bez problému poradil. Na druhé straně ovšem stál Boltvan, připravený na dorážku do prázdné brány. A právě v tuto chvíli zatáhl Ludvík za záchrannou brzdu a provinil se hákováním.
     
    38:23
    Po nepřesné střele Jungwirtha se puk od zadního mantinelu odrazil k domácím, který do brejku vyslali Zembola. Brněnský forvard se řítil sám na branku, na poslední chvíli mu kotouč zezadu vypíchl Číhal.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Roman Otava – 2 min., podrážení.
     
    31:57
    Vyloučení hráči se vrací do hry, hned ovšem přichází další trest, a to pro brněnské barvy. Veselský dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    29:50
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Denis Bárta – 2 min., hákování.

    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Ilarion Kuprijanov – 2 min., držení hole.
     
    28:25
    Chludil s Ekrtem se dostali do přečíslení dva na jednoho a byli blízko k tomu, aby po návratu vyloučeného jihlavského hráče skórovali a dali svému týmu vedení zpět. Cinka se ovšem proti zakončení prvního jmenovaného od pravé tyče stačil přemístit.
     
    26:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Patrik Mrtka – 2 min., podrážení.
     
    24:26
    Hosté byli velmi blízko další brance, a to díky dobré práci na hranici brankoviště. Aktivní byli hlavně Klapica s Noskem, střela prvního jmenovaného proletěla kolem Kavanova pravého betonu.
     
    23:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru rychle využívají MAXIM BURKOV se ujal kotouče na vrcholu levého kruhu, stahovačkou obešel hráče v předbrankovém prostoru a bekhendem zakončil za rozpohybovaného gólmana. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Jindřich Habermann – 2 min., vysoká hůl.
     
    12:54
    Jeletz obešel soupeře ve středním pásmu, ale na Pospíšila už nestačil. Proto poslal kotouč rychle na Jungwirtha, kterého u mantinelu nedovoleně atakoval Svoboda. Ten tak dostává menší trest za vražení na hrazení.
     
    06:29
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Číhal – 2 min., podrážení.
     
    03:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ani hostům se ovšem rozehrávka nepovedla a Kometa se dostává do vedení. Roman Otava napravil svou chybu a začal akci, na jejímž konci byla přesně mířená rána ADAMA BOLTVANA z pravého kruhu. Hostující brankář na prudkou střelu k brankové kontrukci nedosáhl. Asistence: Denis Bárta, Antonín Pospíšil.
     
    01:15
    Jakub Zembol si najel po pravém křídle a trefuje bližší beton jihlavského gólmana.
     
    01:15
    Na druhé straně to z levého křídla zkusil Zembol. Hostující Bulík se ovšem provinil nedovoleným zákrokem a bylo nařízeno trestné střílení.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Boltvan (De. Bárta, A. Pospíšil), 44. Boltvan (De. Bárta, Otava), 51. Ekrt (Rakus, D. Svoboda), 60. Boltvan (F. Němec) – 24. Burkov (Jo. Jungwirth)


    HC Kometa Brno: Kavan (Žurek) – F. Němec, Ulbricht, A. Pospíšil, D. Svoboda, Kuswito, Bůžek, Zubíček – De. Bárta, Otava, Boltvan – Rakus, Ekrt, Zembol – K. Horváth, D. Moravec, Chludil – J. Nesvadba, Habermann, Veselský.
    Trenér: Karel Beran

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal, Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík, Vandas – Jo. Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Obadal, Šudoma – Kleprlík, Augusta
    bahis siteleri