Poprad – Michalovce 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
Humenné – Nitra 2:4 (kon.) | Trenčín – Spišská N. Ves 3:5 (kon.) | Košice – Zvolen 4:5 (1:3 po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
HK Spišská Nová Ves
sk Neděle 08.10.2023, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Spišská Nová Ves dala gól! RÓBERT DŽUGAN získal puk, podišiel si von z pásma do toho stredného a odtiaľ presne trafil prázdnu domácu bránu.
    Asistencie: Burgess, Merezhko.
     
    57:11
    Trenčín dal gól! Vojaci hrali v šestici, na osi ihriska si vypýtal puk SCOTT CONWAY a ten z prvej napálil do brány.
    Asistencia: Petráš.
     
    55:31
    Spišská Nová Ves dala gól! Domáci ostali zaskočení a čakali prerušenie hry. Spišiaci pokračovali v akcii a po strele Hamráčka sa puk dostal k JÉRÉMYMU OUELLET-BEAUDRYMU, ktorý pohodlne trafil odkrytú bránu.
    Asistencie: Hamráček, Majdan.
     
    52:43
    Spišská Nová Ves dala gól! Drábek vybojoval puk za bránou, medzi kruhmi videl DALIBORA BORTŇÁKA, ktorému naservíroval gólovú prihrávku.
    Asistencie: Drábek, Vandas.
     
    51:31
    Trenčín dal gól! Keď nemôžu dať gól útočníci, tak obrancovia áno. Petráš krížnou prihrávkou cez stredné pásmo prihral PHILOVI PIETRONIROVI, ktorý si s pukom prešiel do pásma po pravej strane a peknou strelou vyrovnal.
    Asistencie: Petráš, Baláž.
     
    35:30
    Trenčín dal gól! Parádnu prihrávku cez stred ihriska poslal Ekberg na VIKTORA HERTZBERGA, ktorý sa tak dostal do úniku a bekhendovým zakončením znižuje stav stretnutia na 1:2.
    Asistencia: Ekberg.
     
    24:14
    Spišská Nová Ves dala gól! Kerbashian vyslal strieľanú prihrávku na bránu, puk sa odrazil na nakorčuľovaného RÓBERTA DŽUGANA, ktorý už len puk doklepával do brány. Využitá presilová hra.
    Asistencie: Kerbashian, Majdan.
     
    02:43
    Spišská Nová Ves dala gól! Spišiaci napádali Trenčanov v ich pásme, k puku sa dostal LUKÁŠ HAMRÁČEK, nakorčuľoval si na ľavý kruh a po jeho strele sa puk nepríjemne odrazil od Bokroša a oblúkom si našiel cestu za chrbát LaCouveeho.
    Asistencia: Ouellet-Beaudry.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 36. Hertzberg (Ekberg), 52. Pietroniro (Petráš, Baláž), 58. Conway (Petráš) – 3. Hamráček (Ouellet-Beaudry), 25. Džugan (Kerbashian, Majdan), 53. Bortňák (Drábek, Vandas), 56. Ouellet-Beaudry (Hamráček, Majdan), 59. Džugan (Burgess, Merezhko)


    HK DUKLA Trenčín: LaCouvee (Borák) – Pietroniro, Starosta – Ekberg, Hlaváč – Nemčík, Bokroš; – Charbonneau, Baláž, Petráš – Hertzberg, Conway, Immo – Hudec, Sojčík, Giľák – Sloboda, Lichanec, Krajčovič
    Trenér: Róbert Döme

    HK Spišská Nová Ves: Melicherčík (Surák) – Ališauskas, Merezhko – Žiak, Valach – Romaňák, Beaudry; – Burgess, Nellis, Džugan – Majdan, Myklukha, Kerbashian – Vandas, Vartovník, Drábek – Bortňák, Hamráček
    Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Baluška, Goga – Synek, Frimmel
    bahis siteleri