Poprad – Michalovce 5:2 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 2:5 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
Humenné – Nitra 2:4 (kon.) | Trenčín – Spišská N. Ves 3:5 (kon.) | Košice – Zvolen 4:5 (1:3 po s.n.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
6:3 (2:1, 1:2, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 08.10.2023, 16:30Tipos Extraliga (SR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    HC Nové Zámky dali gól! Tak a je vymaľované. K puk sa dostal MARC-OLIVIER ROY a strelou do prázdnej brány definitívne rozhoduje dnešný zápas. Asistencie: P. Novajovský.
     
    55:00
    HC Nové Zámky dali gól! Domáci pravdepodobne rozhodujú dnešný zápas. Troy Loggins potiahol akciu. Presnou prihrávkou našiel RICHARDA ONDRUŠEAK, ktorý dobre mierenou strelou prekonáva Krasikova. Asistencie: T. Loggins.
     
    52:05
    HC Nové Zámky dali gól! Domáci idú do vedenia! Roy vyhral buly. Od modrej čiary pálil Peter Novajovský. Puk sa odrazil od zadného mantinelu, ktorý si našiel VÁCLAV STUPKA a poslal ho do odkrytej brány. Asistencie: P. Novajovský, M. Roy.
     
    38:48
    HC Nové Zámky dali gól! Domáci si vytvorili obrovský tlak! Hostia sa bránili zubami nechtami, ale zabudli na úplne voľného MIKEA LEEHO, ktorý puk dopravil do brány. Asistencie: V. Stupka
     
    32:09
    Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia idú prvý krát v dnešnom zápase do vedenia! Wardley nahodil puk na domácu bránu a HARALDS EGLE ho šikovne tečoval. Asistencie: E. Wardley.
     
    26:27
    Liptovský Mikuláš dal gól! Hostia vyrovnávajú stav stretnutia. Hostia sa ubránili presilovke domácich a okamžite vyrazili do útoku. Quince našiel pred bránou ALEXANDRA AVTSINA, ktorý šikovne obišiel Kantora a zasunul puk do brány. Asistencie: M. Quince.
     
    16:56
    Liptovský Mikuláš dal gól! K trestnému strielaniu sa odohodlal ALEXANDER AVTSIN, ktorý samostatný nájazd s prehľadom premieňa.
     
    14:06
    HC Nové Zámky dali gól! Domáci pridávajú druhý gól v zápase. MILAN BARTO si prebral prihrávku na modrej čiare. Zrýchlil a dostal sa pred Krasikova. Jeho bekhendové zakončenie zapadlo za brankára hostí. Asistencie: M. Fafrák
     
    12:08
    HC Nové Zámky dali gól! Domáci využívajú presilovú hru a idú do vedenia v tomto zápase. Mike Lee prihral na pravý kruh na TROYA LOGGINSA, ktorý si puk potiahol a strelou švihom prestrelil Krasikova v bráne hostí. Asistencie: M. Lee.

    Lissko

    Branky a nahrávky: 13. Loggins (Lee), 15. Barto (Fafrák), 39. Lee (Stupka), 53. Stupka (Novajovský, Roy), 55. Ondrušek (Loggins), 59. Roy (Novajovský) – 17. Avtsin (TS), 27. Avtsin (Quince), 33. Egle (Wardley)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kantor (Ovečka) – Laurenčík, Lee, Stupka, Roy, Loggins – Kozák, Hatala, Michnáč, Prokeš, T. Mikúš – Roman, Novajovský, Farley, Ondrušek, Števuliak – Kováč, Barto, Fafrák
    Trenér: Erik Čaládi

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov (Pajpach) – Nátny, Wardley, Sukeľ, Berry, Egle – Mezovský, Miller, Avtsin, Quince, Reway – Hraško, Fekiač, Vojtech, Uhrík, Valigura – Jendroľ, Nespala, Vankúš, Šmída, Žilka
    Trenér: Juraj Faith

    Rozhodčí: Fridrich, Staňo – Kacej, Jedlička
    bahis siteleri