Třebíč – Prostějov 3:0 (kon.) | Vsetín – Znojmo 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Kolín 4:2 (kon.)
Pardubice B – Zlín 1:2 (po pr.) | Slavia – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Přerov – Jihlava 1:3 (kon.)
Poruba 2011 – Sokolov 2:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 11.10.2023, 18:00 • ZS Přerov • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:25 Richard CACHNÍN - 1:3
     
    59:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Zubři si třetí drastickou chybou řekli o třetí hřebíček do rakve. Znovu u toho byl RICHARD CACHNÍN, kterému přerovští obránci věnovali puk. Tentokráte už nemusel nahrávat, nýbrž stačilo trefit odkrytou branku! Bez asistence.
    26:16 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:2
     
    26:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    A další hrubá chyba Zubrů ve vlastním pásmu přináší druhou branku TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO! Chroboček pod tlakem rozehrál z vlastního rohu pouze na hokejku Cachnína, který jej poslal právě k jihlavskému matadorovi. Ten doklepával do zcela odkryté klece! Asistence: Richard Cachnín.
    19:13 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:1
     
    19:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    A co jsem před chvílí psal, tedy špatná hra Přerova ve vlastním pásmu a přílišná pasivita, se nyní Zubrům vymstila! Nepovedené vyhození zastavil na modré Kočí, předal puk na druhou stranu Dundáčkovi a jeho střela se zřejmě otřela o TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO. Puk následně vyletěl nad hlavy všech účastníků, až spadl těsně před brankovou čáru a dokutálel se za ni! Asistence: Filip Dundáček, Fabien Kočí.
    07:41 Darek HEJCMAN - 1:0
     
    07:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři rozestavěli své síly v útočném pásmu a přenesli hru na modrou čáru, odkud příklepem vystřelil Robert Černý. Ten pálil přesně do míst, kde se pohyboval špatně pokrytý DAREK HEJCMAN. Jeho jemná teč nakonec znamená kotouč až za zády Adama Berana! Asistence: Robert Černý, Tomáš Doležal.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Hejcman (R. Černý, T. Doležal) – 20. Čachotský (Dundáček, Kočí), 27. Čachotský (Cachnín), 60. Cachnín


    HC ZUBR Přerov: Postava (Stuchlík) – R. Černý, Zeleňák, Chroboček, Krisl (C), J. Adámek, Kudělka (A), Cubo – Indrák, Pechanec, Březina – T. Doležal (A), Hejcman, Goiš – Jan Svoboda, Chludil, Tomi – Dobša, Ministr, Tarnoczy.
    Trenér: R. Svoboda

    HC Dukla Jihlava: A. Beran (Maláč) – Bilčík, D. Kolář (A), Chvátal, L. Mareš, Dundáček, Kočí, Ozols – Čachotský (C), Pořízek, Cachnín – T. Havránek, Menšík, Šik – Berger, Štefančík, Jelínek – Rauš, Handl, V. Brož.
    Trenér: V. Ujčík

    Rozhodčí: Vrba, Grygera – Komínek, Tvrdý
    bahis siteleri