Č. Budějovice – Plzeň 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:2 (po pr.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:7 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 12.10.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký den z Přerova, v rámci 15. kola DHL extraligy juniorů se zde uskuteční zápas mezi HC ZUBR Přerov a HC Dukla Jihlava.
     
    Přerov a Jihlava se na Hané poprvé utkaly v úvodním zápase této sezony. Zubři se sice na domácím ledě prosadili jako první, Dukla ale skóre dokázala otočit a nakonec si domů odvezla tři body za poměrně vysoké vítězství 5:1. Toho Horáci dosáhli především díky poslední třetině, kterou opanovali v poměru 4:0. Výrazně si také pomohli v přesilovkách, během soupeřových vyloučení udeřili celkem třikrát. Naopak Zubrům nepomohla k bodům ani dlouhá početní převaha pěti proti třem.
     
    Sestavy z posledních zápasů

    Přerov: Vojtek – Škňouřil, Janek, Polame, Bárta, Tomiga, Billa, Pekr – Kolařík, Kuchta, Hlávka, Švejda, Šindler, Ozollapa, Martiňák, Hanák, Dobša, Holík, Šťastný, Hradil.

    Jihlava: Vejmelka – Číhal, Jeletz, Ludvík, Mrtka, Vovsík, Vandas, Topol – Jonáš Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, Váňa (A), Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
     
    Vzájemné zápasy

    1. kolo: HC ZUBR Přerov – HC Dukla Jihlava 1:5 (1:1, 0:0, 0:4)
    Branky a nahrávky: 6. Hradil (Kuchta, Pekr) – 12. Kuprijanov (Coufal, Číhal), 44. Bulík (Čihal, Kuprijanov), 46. Klapica (Jonáš Jungwirth), 56. Burkov (Bulík, Kuprijanov), 60. Mrtka (Vovsík, Jonáš Jungwirth).

    Přerov: Vojtek – Holík, Bárta, Billa, Tomiga, Pekr, Škňouřil, Janek – Kuchta, Hradil, Hlávka – Kolařík, Halík, Hanák – Buršík, Švejda, Lysoněk – Hyža, Mašek, Šindler.

    Jihlava: Vejmelka – Jeletz, Šabatka, Löffler, Vovsík, Mrtka, Číhal, Ludvík – Váňa, Nosek, Jáchym Jungwirth, Bulík, Burkov, Valach, Jonáš Jungwirth, Klapica, Kuprijanov, Modl, Báťa, Coufal.

    8. kolo: HC Dukla Jihlava – HC ZUBR Přerov 5:2 (2:1, 3:0, 0:1)
    Branky a nahrávky: 2. Burkov (Číhal, Jeletz), 17. Burkov, 26. Báťa (Mrtka), 26. Číhal (Jonáš Jungwirth, Kuprijanov), 34. Nosek (Vandas, Vovsík) – 9. Hlávka (Bárta, Kuchta), 60. Šťastný (Martiňák, Škňouřil).

    Jihlava: Vejmelka – Číhal, Mrtka, Topol, Jeletz, Vovsík, Ludvík, Vandas – Burkov, Šabatka, Niederhafner, Jonáš Jungwirth, Kuprijanov, Nosek, Báťa, Rauš. Jáchym Jungwirth, Modl, Bulík, Váňa.

    Přerov: Vojtek (26. Ryšavý) – Koblížek, Billa, Pekr, Tomiga, Bárta, Janek, Škňouřil – Hlávka, Buršík, Hyža, Švejda, Halík, Nášel, Holík, Šťastný, Kuchta, Mašek, Martiňák, Hanák.
     
    HC Dukla Jihlava
    Jihlava po polovině základní části DHL extraligy juniorů uzavírá v tabulce skupiny Východ první čtyřku, na páté Pardubice má k dobru bod. Z dosavadních čtrnácti zápasů sedmkrát zvítězila za tři body, dvakrát prohrála po samostatných nájezdech a pětkrát v základní hrací době. Poslední utkání Dukly rozhodovaly nájezdy, Vítkovicím po nich nakonec podlehla 5:6. Kanadské bodování týmu z Vysočiny a zároveň celé východní skupiny nejvyšší soutěže vede útočník Jonáš Jungwirth (7+12).
     
    HC ZUBR Přerov
    Přerov v minulém extraligovém kole zvítězil na ledě Zlína (5:2) a díky tomu se odlepil ode dna tabulky skupiny Východ. Z posledního osmého místa se posunul na sedmé, přičemž pod sebe dostal právě Berany. Ve srovnání s nimi mají nyní Zubři o dva body více. Jihlavu budou chtít ve čtvrtečním zápase konečně porazit, v předešlých dvou soubojích s Duklou totiž nezískali ani bod a inkasovali dohromady deset gólů. Přerovskou produktivitu vedou třináctibodoví útočníci Radim Hradil (9+4) a Tadeáš Hlávka (4+9).
     
    Domácí Přerov oblékne žlutomodré dresy, hosté z Jihlavy nastoupí v červených dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (A), Pekr, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Kolařík, J. Hanák, Hlávka – Buršík (A), Švejda, Holík (C) – Martiňák, Šťastný, Dobša.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal (A), Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík (C), Vandas, Topol – Jo. Jungwirth (A), Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Grygera, Maršálek – Augusta, Kučera.
     
    Oba týmy nastupují na led, zápas za malou chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly zápasu vyhráli hosté.
     
    00:26
    Jihlava chvíli pobyla v útočném pásmu, poté kotouč získali domácí. Kuchta chtěl proniknout za útočnou modrou čáru, ale hostující obránci jej dokázali zastavit.
     
    00:55
    Přerovská střela šla k levé tyči, kam včas zaklekl Cinka a zakročil.
     
    01:41
    Buršík vypíchl soupeři kotouč, ale podél zadního mantinelu s ním pak na hokejce nepřešel.
     
    02:13
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Adam Tomiga – 2 min., napadení.
     
    02:22
    Jihlava sice hraje přesilovku, ale velkou šanci teď měli Přerovští. Kuchta střílel nepokrytý před bránou, ale padajícího Cinku překonat nedokázal.
     
    03:06
    Zubrům se povedlo vyhodit.
     
    03:27
    Burkov dostal kotouč před branku a prostřelil Vojtka. Jeden z domácích obránců ale volný puk před prázdnou přerovskou bránou dokázal odpálit do bezpečnější zóny.
     
    04:13
    Domácí v plném počtu.
     
    05:13
    Švejda zachytil rozehrávku Dukly u útočné modré čáry, ale jeho nahození zdálky Cinkovu branku úplně minulo.
     
    05:51
    Na kotouč si ve středním pásmu počíhal Číhal, Vojtek střelu z uctivé vzdálenosti vyrazil do rohu kluziště.
     
    06:32
    Ani jednomu týmu nyní nevyšla rozehrávka, oba o puk přišly ve středním pásmu.
     
    06:43
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Ondřej Kolařík – 2 min., sekání.
     
    07:14
    Od modré čáry pěkně vypálil příklepem hostující kapitán Vovsík. Vojtek si tvrdou střelu dokázal najít a vkleče ji zastavil.
     
    07:20
    Buršík vybojoval puk v obranném pásmu a vyhodil.
     
    07:59
    Jihlava umí rychle přejít do útočného pásma. Před branku z pravé strany nahazoval Kuprijanov a domácí hráči kotouč tečovali do ochranné sítě.
     
    08:27
    Cenné vteřinky teď pro Zubry pošetřil Hradil, který operoval za brankou Jihlavy.
     
    08:43
    Domácí v plném počtu.
     
    08:47
    Těsně po skončení přesilovky vystřelil z levé strany Modl, Vojtek puk zkrotil na výstroji.
     
    09:40
    Zakázané uvolnění Dukly.
     
    10:01
    Martiňák s Dobšou se snažili v útočném pásmu napadat jihlavské obránce, ti ale tento nápor ustáli.
     
    11:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři stejně jako v prvním kole této sezony otevírají v zápase proti Jihlavě skóre. U útočné modré čáry měl slibně našlápnuto na kličku hostující Jungwirth, ale přerovská obrana jej zvládla zastavit. Poté hru rychle přenesl Kuchta. Ani jemu sice manévr na oklamání soupeře nevyšel, odraženého kotouče se však zmocnil dojíždějící JAN BILLA a zamířil nad Cinkovo pravé rameno. Asistence: Tobiáš Kuchta a Rauls Ozollapa.
    11:12 Jan BILLA - 1:0
     
    12:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Matěj Vovsík – 2 min., podrážení.
     
    13:08
    Přerov operoval v útočném pásmu. Hradil přihrál na modrou čáru Bártovi, který příklepem hostující branku netrefil. Ve velké šanci se pak ale ocitl Ozollapa, který zprava nastřelil levý beton padajícího gólmana Dukly.
     
    14:19
    Hosté v plném počtu.
     
    14:20
    Těsně po skončení početní převahy se před Cinkou objevil volný Hanák, ale ani nadvakrát nedokázal přehodit levý beton hostujícího brankáře.
     
    15:26
    Zaváhání přerovské defenzívy chtěl hbitě potrestat Kuprijanov, ale veškeré vzrušení je zbytečné. Čárový rozhodčí píská Jihlavanům ofsajd.
     
    15:59
    Po Jeletzově táhlém nahození od modré čáry se Vojtek natáhl levým betonem a kotouč vytěsnil k zadnímu mantinelu.
     
    16:42
    Niederhafner udělal s pukem na holi na levé straně útočného pásma pár temp. Poté zakončoval na vzdálenější tyč, Vojtek schoval kotouč do lapačky.
     
    17:54
    Vovsík nabral v útočném pásmu rychlost a obkroužil domácí branku. Vojtka ale neohrozil.
     
    18:11
    To už se ale nedá říct o Burkovovi, jenž využil zaváhání Buršíka ve středním pásmu. Jihlavský útočník se zprava natlačil před bránu a Vojtek měl co dělat, aby puk rychlým skokem před sebe zpacifikoval.
     
    18:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    MAXIM BURKOV to nyní provedl moc krásně a vyrovnává. Útočník Dukly si z bránícího Bárty udělal prakticky kužel, po kličce pronikl zcela volný až před Vojtka a s tím si také dokázal poradit. Proti domácímu brankáři vytáhl ze svého repertoáru blafák do bekhendu a nakonec už mu jen stačilo zasunout kotouč do prázdné branky. Asistence: Jonáš Jungwirth a Ilarion Kuprijanov.
    18:54 Maxim BURKOV - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První dějství je minulostí, Přerov zatím hraje doma s Jihlavou nerozhodně 1:1. Dukla měla více ze hry, do vedení šli ale Zubři. Ve 12. minutě se střelou do horního rohu branky prosadil obránce Jan Billa. Horáci srovnali minutu a šest sekund před sirénou. Maxim Burkov obehrál letmou kličkou bránícího Bártu a bekhendem stanovil průběžný nerozhodný stav.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 18:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Úvodní buly druhé třetiny vyhráli Jihlavští.
     
    21:00
    Dukla se dostala do přečíslení dvou proti jednomu. V útočném pásmu obdržel puk na osu hřiště Váňa, který zakončoval do protipohybu Vojtka. Domácí brankář však přesto dokázal letící puk vytěsnit pravým betonem, který nechal položený poblíž ledové plochy.
     
    22:37
    Švejda si najel takzvaně na trojnožce na střelu z pravého kruhu. Před sebou měl však bránícího soupeře, který kotouč tečoval mimo branku.
     
    23:31
    Hosté sevřeli Zubry před jejich bránou. Z pravé strany střílel Číhal a poté ještě Modl, Vojtek si přitisknutý u tyče dokázal vkleče poradit.
     
    24:14
    Přerované operovali v útočném pásmu. Puk se dostal na modrou čáru k Bártovi, který vystřelil. Cinka zasáhl v pokleku a přerušil hru.
     
    24:49
    Hradil si na levé straně útočného pásma prohodil puk mezi nohama. Poté zakončil křížem a Cinka kotouč vykopl pravým betonem. Škoda pro Zubry, že se teď ani jeden z nich neprodral k dorážce.
     
    25:31
    Kuchta si narovnal kotouč ke střele z ostrého úhlu, kterou obrana Jihlavy usměrnila do ochranné sítě.
     
    26:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Horáci otáčí skóre a velký podíl na tom má Jonáš Jungwirth. Nejproduktivnější Jihlavan díky své šikovnosti projel přerovskou obranou jako nůž máslem a poté jako zdatný pan vrchní ve vyhlášené restauraci naservíroval puk do tutové šance. ILARIONU KUPRIJANOVI stačilo pouze sklepnout kotouč za padajícího Vojtka. Tímto gólovým chodem nemohl pohrdnout. Asistence: Jonáš Jungwirth a Maxim Burkov.
    26:50 Ilarion KUPRIJANOV - 1:2
     
    27:38
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Tobiáš Niederhafner – 2 min., vysoká hůl.
     
    28:20
    Domácí se pohybovali v útočném pásmu a Billovu střelu od modré čáry musel Cinka vyrazit do rohu hřiště. Poté se ale Jihlavští dokázali osvobodit.
     
    29:24
    Před brankou clonil Cinkovi Ozollapa a Kuchta to tak zkusil zprava z ostrého úhlu. Mířil ale jen do místa, kam hostující brankář zaklekl.
     
    29:38
    Hosté v plném počtu.
     
    29:56
    Holík šel se Švejdou do přečíslení dvou proti jednomu, ale Švejdovi nevyšlo zpracování a domácí si tak pořádnou šanci z tého situace nevytvořili.
     
    30:47
    Situace dva na jednoho také na druhé straně. Dukla to chtěla sehrát na zakončení z druhé vlny od třetího hráče do prázdné branky, ale puk pouze projel z levé strany do rohu obranné třetiny přerovského týmu.
     
    31:49
    Jihlava sevřela čtvrtý přerovský útok v obranném pásmu a pořádně mu zavařila. Střela Niederhafnera od modré čáry sice branku minula a rozduněla zadní mantinel, Zubři se ale pak osvobodili pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    32:58
    Jungwirth měl před sebou posledního bránícího hráče Zubrů, kterým byl Koblížek. Hostující útočník se tak rozhodl jít do kličky, přerovský obránce se však oklamat nenechal a soupeře vytlačil k mantinelu.
     
    33:34
    Ozollapa ukázal na pravém křídle šikovnost a kličkou se zbavil soupeře. Poté se natlačil k brance a střílel na zadní tyč, Cinka ale puk dokázal vyrazit.
     
    34:05
    Další střela Ozollapy, lotyšského útočníka ve službách Přerova. Cinka razantní pokus z levé strany zvládl ztlumit tak, že kotouč už mu z výstroje na případné dorážky Zubrů nevypadl.
     
    35:01
    Vandas dobře zachytil puk u útočné modré čáry poblíž jihlavské střídačky. Poté se podél mantinelu vydal blíže brance Zubrů, její horní část ale přestřelil.
     
    36:01
    První útok Dukly sevřel v útočném pásmu čtvrtou řadu Zubrů, což se dnes rozhodně nestalo poprvé. Mezi kruhy si nabruslil agilní Jungwirth, Vojtek jeho přízemní střelu letící k pravé tyči vytáhl mimo bránu pravým betonem.
     
    37:52
    Dva fantastické skoky k levé tyči nyní předvedl domácí brankář Martin Vojtek. Ten tak uhasil vlastní zaváhání při rozehrávce, kterým soupeři nabídl obrovskou možnost na vstřelení třetího gólu.
     
    38:34
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Kryštof Janek – 2 min., podrážení.
     
    38:53
    Jungwirth si nabruslil do slibné pozice z levé strany, jeho pokus ale pak zřejmě tečovala domácí obrana. Vhazovat se bude před Vojtkem.
     
    39:01
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:51
    Číhal si kličkou udělal prostor na levé straně útočného pásma a z kruhu poté střílel na bližší tyč. Vojtek se včas přesunul na led a betony puk vyrazil k zadnímu mantinelu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině byla k vidění jediná branka, ve 27. minutě (stejně jako včera na přerovském ledě jihlavský A-tým) ji vstřelila Dukla. Ta tak zatím nad Zubry vede 2:1. Rozdílový gól přichystal pro Ilariona Kuprijanova parádním průnikem Jonáš Jungwirth, Kuprijanov následně usměrnil kotouč do volné části domácí brány.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 19:32, Jihlava bude mít k dispozici ještě 33 sekund přesilovky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Úvodní buly třetí části vyznělo pro hosty.
     
    40:16
    A hned zkraje třetí třetiny přišla velká šance Jihlavy, která má k dispozici ještě zbytek přesilovky. Proti střele ze slotu v podání jednoho ze členů prvního útoku vkleče skvěle zasáhl Vojtek.
     
    40:34
    Domácí v plném počtu.
     
    41:25
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Patrik Mrtka – 2 min., vysoká hůl.
     
    42:14
    V dobré šanci posílal kotouč zblízka na branku Kuchta, ale obrana Dukly dobře zasáhla a puk usměrnila na zadní mantinel.
     
    42:28
    Od modré čáry vypálil bez přípravy Holík, Cinka vkleče pravým betonem vyrazil puk do rohu kluziště.
     
    42:54
    Billa měl dost místa na pravé straně útočného pásma. Jeho pokus tahem Cinka vkleče vyrazil před sebe, k dorážkám už se Zubři nedostali.
     
    43:25
    Hosté v plném počtu.
     
    43:53
    Koblížek se dokázal ve středním pásmu vytočit tak, že mohl pokračovat dál přes modrou čáru. Jeho spoluhráči ale byli rychlejší a čárový rozhodčí Přerovu píská ofsajd.
     
    45:00
    Šťastný průnikem provětral obranu Jihlavy. K odraženému puku se poté dostal z pravé strany najíždějící Dobša, ale Cinku prostřelit nedokázal. Dobrý zákrok hostujícího brankáře v pokleku.
     
    47:04
    Za kruhy střílel přes bránící Zubry Niederhafner, Vojtek hrudí kotouč vyrazil před sebe.
     
    47:25
    Na druhé straně si najel na zakončení zleva Hanák, Cinka skryl kotouč do lapačky.
     
    48:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují Přerovu na rozdíl dvou gólů. Jonáš Jungwirth opět dobře přihrával. Z vrcholku kruhu z pravé strany našel hokejku MAXIMA BURKOVA, který pohotově vystřelil přesně do volného prostoru pod vyrážečkou Vojtka. Burkov tak přidává druhou trefu v zápase. Asistence: Jonáš Jungwirth.
    48:43 Maxim BURKOV - 1:3
     
    50:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    David Buršík – 2 min., podrážení.
     
    50:32
    Domácím se podařilo vyhodit puk do útočného pásma.
     
    51:37
    Hosté kombinovali v útočném pásmu. Po sérii přihrávek pálil od modré čáry Číhal, přerovská obrana kotouč ztečovala k zadnímu mantinelu.
     
    52:06
    Domácí v plném počtu.
     
    52:24
    Zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    52:29
    Po buly v útočném pásmu rychle vystřelil od modré čáry Pekr. Cinka dal svou vyrážečku v pravý okamžik tam, kam ji dát měl. Právě touto částí výstroje pak kotouč vyrazil.
     
    54:04
    Z levé strany se protáhl před branku Švejda, ale Cinku zakončením po ledě na první tyč nenachytal.
     
    55:22
    Zubři se snažili vymyslet něco v útočném pásmu, ale neuspěli.
     
    55:32
    Tentokrát už Cinka musel do práce, střelu z osy hřiště zastavil na betonech.
     
    55:58
    Hradil předal kotouč na levé křídlo Ozollapovi, Cinka u levé tyče sklapl včas betony k sobě.
     
    56:30
    Jungwirth se protáhl z pravé strany do prostoru poblíž první tyče, ke které také mířil. Vojtek puk vytěsnil ramenem k zadnímu mantinelu.
     
    57:14
    Ve velké šanci se ocitl Modl, který zakončoval volný ze slotu před brankou Přerova. Vojtek ale nebezpečnou střelu dokázal výborně zastavit.
     
    58:07
    Číhal vystřelil z levé strany od modré čáry poměrně prudce, ale zároveň nepřesně.
     
    58:32
    Kuchta nabídl dobrou možnost Hradilovi, ale proti jeho ráně se dobře přesunul k ledu Cinka a puk vyrazil před sebe.
     
    58:48
    Oddechový čas pro tým HC ZUBR Přerov.
     
    58:48
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava:
    Lukáš Číhal – 2 min., nesportovní chování.
     
    58:48
    Zubři to zkusí v šesti proti čtyřem, Vojtek zůstává na střídačce.
     
    58:57
    Puk po boji u modré čáry skončil na hostující střídačce.
     
    59:14
    Jihlavské vyhození zdálky skončilo na pravé tyči přerovské branky.
     
    59:35
    Z pravé strany pálil příklepem Bárta, Cinka nadvakrát kotouč zkrotil a schoval ho do lapačky.
     
    59:35
    Oddechový čas pro tým HC Dukla Jihlava.
     
    Dnešní utkání sleduje 165 diváků.
     
    59:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zubři ve snaze o snížení přišli o útočné pásmo. Modl poté posunul kotouč na ANDREJE KLAPICU, jenž zdálky o tyč pečetí vítězství Dukly. Hosté tak přidávají i branku při vlastním oslabení. Asistence: Jakub Modl.
    59:57 Andrej KLAPICA - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Zápas je u konce. Jihlava předčila Přerov na jeho půdě 4:1 a Zubry tak poráží i ve třetím vzájemném utkání této sezony. Vedení Horáků zvýšil ve 49. minutě druhým gólem v tomto duelu Maxim Burkov. Hanáci ještě v závěru sáhli k risku bez brankáře, při něm ale jen počtvrté inkasovali, když se prosadil střelou do prázdné brány Andrej Klapica.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne. (20:09:28)

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 12. Billa (Kuchta, Ozollapa) – 19. Burkov (Jo. Jungwirth, Kuprijanov), 27. Kuprijanov (Jo. Jungwirth, Burkov), 49. Burkov (Jo. Jungwirth), 60. Klapica (Modl)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (A), Pekr, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Kolařík, J. Hanák, Hlávka – Buršík (A), Švejda, Holík (C) – Martiňák, Šťastný, Dobša.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal (A), Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík (C), Vandas, Topol – Jo. Jungwirth (A), Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Grygera, Maršálek – Augusta, Kučera

    Diváci: 165
    bahis siteleri