Č. Budějovice – Plzeň 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:2 (po pr.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 3:1 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:7 (kon.)
Přerov – Jihlava 1:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 12.10.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    59:57 Andrej KLAPICA - 1:4
     
    59:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zubři ve snaze o snížení přišli o útočné pásmo. Modl poté posunul kotouč na ANDREJE KLAPICU, jenž zdálky o tyč pečetí vítězství Dukly. Hosté tak přidávají i branku při vlastním oslabení. Asistence: Jakub Modl.
    48:43 Maxim BURKOV - 1:3
     
    48:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují Přerovu na rozdíl dvou gólů. Jonáš Jungwirth opět dobře přihrával. Z vrcholku kruhu z pravé strany našel hokejku MAXIMA BURKOVA, který pohotově vystřelil přesně do volného prostoru pod vyrážečkou Vojtka. Burkov tak přidává druhou trefu v zápase. Asistence: Jonáš Jungwirth.
    26:50 Ilarion KUPRIJANOV - 1:2
     
    26:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Horáci otáčí skóre a velký podíl na tom má Jonáš Jungwirth. Nejproduktivnější Jihlavan díky své šikovnosti projel přerovskou obranou jako nůž máslem a poté jako zdatný pan vrchní ve vyhlášené restauraci naservíroval puk do tutové šance. ILARIONU KUPRIJANOVI stačilo pouze sklepnout kotouč za padajícího Vojtka. Tímto gólovým chodem nemohl pohrdnout. Asistence: Jonáš Jungwirth a Maxim Burkov.
    18:54 Maxim BURKOV - 1:1
     
    18:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    MAXIM BURKOV to nyní provedl moc krásně a vyrovnává. Útočník Dukly si z bránícího Bárty udělal prakticky kužel, po kličce pronikl zcela volný až před Vojtka a s tím si také dokázal poradit. Proti domácímu brankáři vytáhl ze svého repertoáru blafák do bekhendu a nakonec už mu jen stačilo zasunout kotouč do prázdné branky. Asistence: Jonáš Jungwirth a Ilarion Kuprijanov.
    11:12 Jan BILLA - 1:0
     
    11:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři stejně jako v prvním kole této sezony otevírají v zápase proti Jihlavě skóre. U útočné modré čáry měl slibně našlápnuto na kličku hostující Jungwirth, ale přerovská obrana jej zvládla zastavit. Poté hru rychle přenesl Kuchta. Ani jemu sice manévr na oklamání soupeře nevyšel, odraženého kotouče se však zmocnil dojíždějící JAN BILLA a zamířil nad Cinkovo pravé rameno. Asistence: Tobiáš Kuchta a Rauls Ozollapa.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 12. Billa (Kuchta, Ozollapa) – 19. Burkov (Jo. Jungwirth, Kuprijanov), 27. Kuprijanov (Jo. Jungwirth, Burkov), 49. Burkov (Jo. Jungwirth), 60. Klapica (Modl)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (A), Pekr, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Kolařík, J. Hanák, Hlávka – Buršík (A), Švejda, Holík (C) – Martiňák, Šťastný, Dobša.
    Trenér: Pavel Neuman

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Číhal (A), Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Vovsík (C), Vandas, Topol – Jo. Jungwirth (A), Kuprijanov, Burkov – Bulík, Modl, Coufal – Nosek, R. Váňa, Klapica – Šabatka, Niederhafner, Valach.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Grygera, Maršálek – Augusta, Kučera

    Diváci: 165
    bahis siteleri